Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 135 oldal |
Sziasztok! Szeretnék én is játcani mert napi 2 db Marbit szivok de nem tudom hogy hogyan szerezek személyi kódot. Segitsetek KÖSZI!
Én sem

én sem kaptam visszajelzést a mai beküldésről 

Nem 

Ma kaptatok visszajelzést a beküldésről?
peti88
Ez a személyes kódod.
Vigyázz rá, mint a szemed fényére, mert a jövőben minden Philip Morris cigis (Multifilter, Marlboro, L&M, Bond, Helikon, stb...) játéknál szükséged lesz rá!
Ha a futár kódot kér, akkor nem ezt, hanem a kuponkódot kéri, ami a cigis dobozban volt.
Ez a személyes kódod.
Vigyázz rá, mint a szemed fényére, mert a jövőben minden Philip Morris cigis (Multifilter, Marlboro, L&M, Bond, Helikon, stb...) játéknál szükséged lesz rá!
Ha a futár kódot kér, akkor nem ezt, hanem a kuponkódot kéri, ami a cigis dobozban volt.
ejnye-bejnye,kidobni semmit nem szabad!
csak eltenni és jó ideig megőrizni! 
csak eltenni és jó ideig megőrizni! 
na, ennek örömére ki is kukáztam a Marlboro kódjaimat a kukából mert én minden beküldés után azonnal ki szoktam dobni a kódokat mert még soha nem kérte a kódokat a futár 

Most hozott a postás egy ilyen füzetszerűséget amiben benne van a személyi kódom. lassan majdsztem jön a futár.
Köcc a sok infot naon rendesek vagytok, hátha rendes lecc a futár bízok benne.
A párom pont akkor ért haza mikor jött a futár,azt mondta,már be akartam adni a szomszédnak.
Peti88!
Tegnap hozták a nyereményemet, aláírtam, ideadta én meg kérdeztem hogy a kódot adjam oda? Ő meg, milyen kódot? na azért oda adtam neki, nehogy baja legyen belőle
szóval ha olyat fogsz ki simán megúszod! drukkolok neked, mégis csak egy PDA! Amúgy mi lenne ha egy másik kódot adnánk a futárnak?
Tegnap hozták a nyereményemet, aláírtam, ideadta én meg kérdeztem hogy a kódot adjam oda? Ő meg, milyen kódot? na azért oda adtam neki, nehogy baja legyen belőle
szóval ha olyat fogsz ki simán megúszod! drukkolok neked, mégis csak egy PDA! Amúgy mi lenne ha egy másik kódot adnánk a futárnak?ma,megint nem jön visszaigazoló sms,az 1-ik családtagom számára. 

Dorcha!
Tegnap este én is megkaptam végre és sajnos tényleg nincs benne FM rádió, de tényleg azt írták hogy van benne!

megint nem jön visszaigazoló sms 

Ne keserítsétek már el ennyire...
Vagy egy éve volt egy fórumos, aki laptopot nyert a Malboroval, nem őrizte meg a kódot (azt hiszem futamidő volt) telefonálgatott, hogy most mi van, és a végén megkapta a laptopot kód nélkül.
Vagy egy éve volt egy fórumos, aki laptopot nyert a Malboroval, nem őrizte meg a kódot (azt hiszem futamidő volt) telefonálgatott, hogy most mi van, és a végén megkapta a laptopot kód nélkül.
Ma végre megjött a visszaigazoló sms,a hétfőn elküldött MOTOX2 futamra!
Pedig csak 1x küldtem el,nem akartam soxor beküldeni,míg végre jön válasz.
Pedig csak 1x küldtem el,nem akartam soxor beküldeni,míg végre jön válasz.peti88!
Reménykedj, hátha szerencséd lesz. Mi drukkolunk, hogy legyen
Reménykedj, hátha szerencséd lesz. Mi drukkolunk, hogy legyen

peti88
sajna nem is olyan rég volt rá példa. az egyik fórumos a pepsis kupakot dobta ki, így a megnyert SE walkman mobilt nem kapta meg....
sajna nem is olyan rég volt rá példa. az egyik fórumos a pepsis kupakot dobta ki, így a megnyert SE walkman mobilt nem kapta meg....
Értem én. De attól mert én megértem, nem biztos hogy megkapod. Ahogy korábban írták futárfüggő...
Egyébként bármivel játszol, ha nem is állandóan érdemes utánanézni, hogy mire is küldöd be amit beküldesz.
Egyébként bármivel játszol, ha nem is állandóan érdemes utánanézni, hogy mire is küldöd be amit beküldesz.