Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 232 oldal |
S lehet vele spórolni vizet is, mert el kéne mosogatni, de....
Ez az új fogyókúra .
" alt="
">

Egyébként jó ez a játék, leköti az embert, elfelejti, hogy éhes, tehát: költség kimélő, kevesebb kaja kel. Jó fogyókúra.
Nekem is azt írja ki!
" alt="
">
" alt="
"> Idegesítő!!! Azt hittem, hogy nálam van a hiba!

Sziasztok! nekem is azt írja ki mint neked Csengettyű!Amúgy én sem nyertem még
" alt="
">

Már belénk fáradtak
" alt="
">

Nekem is azt írja ki.
" alt="
">

na ez ez mi? kiirja, hogy ismeretlen művelet
hát én már nagyon kezdem unni
" alt="
">(

én csak neten küldtem be idáig, de sajnos nem sok sikerrel. ha vki nyerne Nike utalványt én szivesen cserélek vele
" alt="
">

csengetyu: nem panaszkodom... Én is csak játszok a lehetőségeimhez képest és nem keveset és próbálok nyerni. Én sem sajnálom senkitől, Neked is kívánom, hogy mielőbb sikerüljön!
" alt="
">

Viki: 15,- Ft. Annyira nem olcsó, de a 30,- Ft körülieknél olcsóbb. De ne gondold, hogy csak egyet küldtem.
" alt="
"> A Nike-utalvány ára betakarja majd az sms-eim... Azért küldtem, mert net közelben kevesebbet vagyok, így hát nekem maradt javarészt az sms, de azokkal nem nyertem, de visszafogom az smsezést, hátha sikerül a nettel, az eddigieket is a neten nyertem.

dandi: "még jó, hogy elég olcsó" Neked mennyi az sms hogy olcsó?
" alt="
">

igazad van, ugy veszem, hogy csak szórakozás. Nyerek jó, ha nem hát nem.
Igen, reggel 3/4 7 körül értem be és utána nyertem, de napközben nemigen tudtam játszani, hogy gyarapítsam az utalványok számát.
" alt="
"> Megfigyeltem, ha valamit nagyon akarok nyerni, azt nem sikerül, ha oda se figyelek, pl. a sorsolást se tudom, mikor van, akkor viszont nyerek. Így nyertem a krétai utat 2 éve.
" alt="
">

én az előbb már véletlenü azt irtam be, hogy megállni szabad.
dandi
igen és ez még csak a kezdet. Még hat kemény hét, ha bírjuk cuflával.
igen és ez még csak a kezdet. Még hat kemény hét, ha bírjuk cuflával.
Úgy látom, te is "megdolgoztál" érte, mint én. Mert azt írod, aztán beértél és...
Én akkor nyertem, amikor a kollégák kimentek kávézni.
Én akkor nyertem, amikor a kollégák kimentek kávézni.
Hát idáig én is csak nyomkodtam, mint süket a csengőt és küldtem az sms-eket - még jó, hogy elég olcsó... Ma reggel meg beértem, bekapcsoltam a gépet, elindítottam a játékot és az első kattintásra nyertem.
" alt="
">
" alt="
"> Na, azóta semmi... Mert ugye én telhetetlen vagyok!
" alt="
"> Azóta csak gyűlik a bőrkeményedés nekem is és kicsit fogy a türelmem. De megdolgozunk ezekért a nyereményekért is azt hiszem.

dandi
és mi történt?
Nekem az eddigi szerzeményem bőrkeményedés a hátsómon, és az ujjamon. Csak nyomom renduletlenül de semmi
és mi történt?
Nekem az eddigi szerzeményem bőrkeményedés a hátsómon, és az ujjamon. Csak nyomom renduletlenül de semmi