Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 69 oldal |
Fáreó,bal alsó sarokban,kredit feltöltés .a regiszráció mellett.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A balatonszelet oldalán,hol van a kódbeküldés,nálam nem láccik a képernyőn,még F11-el sem,merre keressem?
Én úgy megörültem, hogy végre be tudom váltani a csomikat, hogy először nem is néztem, hogy milyet ad a hostess lány.
Igaz, előtte aláírtam, hogy átvettem. Utána még álltam 25 percet a postán, hogy feladjam a Knorr pályázatokat. Közben vettem észre, hogy nem nyerőseket kaptam az xl-esekért.
Amikor visszamentem becserélni, akkor meg kiderült, hogy nincs más. Nem akartam már húzni az időt azzal, hogy akkor elviszem máshova. Így estem el 9 újabb kódtól.
Igaz, előtte aláírtam, hogy átvettem. Utána még álltam 25 percet a postán, hogy feladjam a Knorr pályázatokat. Közben vettem észre, hogy nem nyerőseket kaptam az xl-esekért.
Amikor visszamentem becserélni, akkor meg kiderült, hogy nincs más. Nem akartam már húzni az időt azzal, hogy akkor elviszem máshova. Így estem el 9 újabb kódtól.
Mint a kismackó,hol van még a játék vége,jáétékos mackó meg már nem mindenhol van,Dörmiben még csak sajnost találtam. Most nálunk a boltban is csak sima balaton van,de ahol váltják,ott van kódos mindenből,ráadásul jövő héttől akciósan 47 ft lesz.
Én is ma váltottam be a csomagolásokat ott ahol,szerdán nem fogadták el,mostmár igen.a csaj nyúlt a normál csokiért én szóltam,hogy XL-es,kereste,mondom neki ott van.a étcsokisat nem váltottam be mert az nem nyerős.
itt nálunk a cbaban már egyáltalán nincs nyerős.érdekes,hogy nemrég még volt,tart a játék is és mégis sima csoki van.a játék végén meg annyi lesz,hogy na,csak akkor már nem kell senkinek
itt nálunk a cbaban már egyáltalán nincs nyerős.érdekes,hogy nemrég még volt,tart a játék is és mégis sima csoki van.a játék végén meg annyi lesz,hogy na,csak akkor már nem kell senkinek

Smile: köszi ,nem értettem nekem is van 12 nyerő,beváltásra vár!

Mert sima balatont kapott,nem új játékosat,amiben lett volna kód. Én be sem váltottam ahol nem volt,mentem tovább a CBA-ba.Ott volt.
miért estél el 9 kódtól?
Az egyik szemem sír
, a másik nevet
.
Voltam ma a Tesco-ban, és végre sikerült beváltanom a csomikat. Korán reggel én voltam az első!
Sajnos, az xl-esekért csak sima balatont kaptam.
Reklamálásomra azt mondta a hostess lány, hogy nekem még szerencsém van, mert múlt héten még a kisebb csokik sem voltak kódosak.
9 kódtól estem így el!
, de megint ehetünk sok csokit! 
, a másik nevet
.
Voltam ma a Tesco-ban, és végre sikerült beváltanom a csomikat. Korán reggel én voltam az első!
Sajnos, az xl-esekért csak sima balatont kaptam.
Reklamálásomra azt mondta a hostess lány, hogy nekem még szerencsém van, mert múlt héten még a kisebb csokik sem voltak kódosak.
9 kódtól estem így el!
, de megint ehetünk sok csokit! 
Én tegnap váltottam be négyet a CBA-ban. Abbol 1 megint nyert!
Megrendeltem ma 1 bögrét. Nekem nagyon tetszik!
Meddig van a kreditgyüjtő játék?? Olvastam dec 31-et, és okt 31-et is..
Viszont a mai mélben, amiben megerősitették, hogy +rendeltem a bögrét, 2007 julius 31 van.
Megrendeltem ma 1 bögrét. Nekem nagyon tetszik!
Meddig van a kreditgyüjtő játék?? Olvastam dec 31-et, és okt 31-et is..
Viszont a mai mélben, amiben megerősitették, hogy +rendeltem a bögrét, 2007 julius 31 van.

Ma sikerült beváltanom a nyertes csomikat a tescoban.Vittem 10-et.A hostess le volt döbbenve.Eddig mindenki 1 db-okat vitt hozzá.
na ugye, megy ez, sok kreditet kívánok!! 

ildi köszi,éjjel nem hagytam annyiban és rájöttem mi volt a gond
és sikerült 20 kreditet szereznem
hiába nyomogattam a L betüt a levegőért,nem kaptam,pedig elolvastam a szabályt,de valahogy elfelejtettem,hogy a vízben nem tudok levegőt venni
és sikerült 20 kreditet szereznem
hiába nyomogattam a L betüt a levegőért,nem kaptam,pedig elolvastam a szabályt,de valahogy elfelejtettem,hogy a vízben nem tudok levegőt venni

Marycsiga, szerintem a játékban az a legfontosabb, hogy a piros medúzának ne menj neki, aztán már csak annyi, hogy néha menj fel levegőért, és közben nyomogasd a space-t....
Én tegnap néztem meg a játékot, ma már sikerült 40 kredit.
Sok szerencsét!
Én tegnap néztem meg a játékot, ma már sikerült 40 kredit.
Sok szerencsét!
Köszi Gia a választ, közben nekem is megjött a visszaigazoló mail!!!

Én kaptam e-mailben visszaigazolást a megrendelésemről. Halas-kulcstartót rendeltem. Le is vonta a krediteket.
szamimami: Tatabányán múlt héten kint volt,hogy mikor mennek szünetre 12órától fél 1-ig,majd 16 órától 16.30-ig
Engem mindenhonnan elhajtanak, hogy nem váltják be a balatonszeleteket. Ők nem is tudnak a nyereményjátékról. Hiába mondom, hogy a neten is rajta vannak, meg a plakátokon is. Közlik, hogy erről ők nem tudnak.
A Tesco-ban meg csak ott van az asztalka, de hosstes sehol, így onnan is elhajtottak. Hiába mondtam, hogy a neten az van, hogy szombaton 08.00-20.00-ig van írva, mutogatnak az üres asztalkára, hogy ott lehet.
A Tesco-ban meg csak ott van az asztalka, de hosstes sehol, így onnan is elhajtottak. Hiába mondtam, hogy a neten az van, hogy szombaton 08.00-20.00-ig van írva, mutogatnak az üres asztalkára, hogy ott lehet.
szabcsina Hozzászólás - 2007. szeptember 14. :: 23:18
Ha rendelsz a Balatontól, nem szokott valamiféle igazolás jönni a mailre?Mert csak annyit írt, hogy sikeres megrendelés és levonta a krediteket!!!
Ha rendelsz a Balatontól, nem szokott valamiféle igazolás jönni a mailre?Mert csak annyit írt, hogy sikeres megrendelés és levonta a krediteket!!!
vadaska,köszi akkor egy kicsit megnyugodtam,én amúgy sem szeretem az ilyen játékokat