sziasztok, plaza info elsőkézből, már amennyit mondhatok
7 éve üzemeltetünk Stühmer édesség standot a győri Árkádban Adventkor.
Ma éjjel bepakolunk, holnap nyitunk. A szabályok idén rugalmasabbak, van aki előbbi nyitást választott, hogy árulhasson, míg be nem csuknak, ha becsuknak, van aki vár még másfél hetet, hogy az osztrákok tapasztalatai alapján mi lesz (súlyos pénzekért építenek ilyen standot, nem érdemes építtetni, bontatni ha csak pár nap, hét lesz a nyitva tartás esetleg)
Mi imádkozunk szorgalmasan, hogy ne csukjanak be a bevásárló központok. Szaloncukrot nyáron rendeltünk...nem bizomány, nincs visszaküldés, nem lehet eladni jövőre, de dec 24 után se kell senkinek semmi ami karácsonyos. A rizikó hatalmas, a gyomorgörcsöm állandósult már...alapból is nagy a stressz ilyenkor, elég lesz, sok lesz, kevés lesz....idén meg csak az Isten tudja....vagy még Ő se...
Azt kibérelték voltak is aztán eltűntek. Még azt nem értem az étel ital elvitelre működik. Van amelyik nyitva és elviszik a motyot. Aztán van olyan stand ami le is lett bontva pedig az még régebben is ilyen elvitelre dolog volt. Tea, juice, meg turmix, meg stb. Most meg hült helye. 🤔 (Persze van olyan hely is ami működne mint elviteles aztán inkább bezárt.) 🤔
Nem értem én ezt.
" alt="
" alt="
" alt="