Én csak salátát szoktam itt enni, de kitudja azt is mivel tuningolják.
A gyümölcstálat láttátok már? Elég érdekesek benne a gyümölcsök...
Lehet szídni a Mekit, de az összes gyorsétterem ilyen rossz, sőt vannak éttermek is, de tisztelet a kivételnek mert nagyon sok jó is van!
Nyáron láttam mikor egy étteremben ültem, ahol volt pizzrendelés, a futár leejtette a pizzát a járdára, szépen visszatette kicsit meg is igazította még a husikat is átrakosgatta rajta, majd betette a kocsiba és elhajtott.
Az a baj, hogy ha az ember éhes és nincs ideje főzni, vagy kirohan munka, tanórák közben akkor csak ilyen helyen tud enni, itt nem lehet mit csinálni...
De jobb mint az iskolában a büfé! Pl. az előző Főiskolámon 350ft volt egy magvas száraz zsemle amibe bele volt vágva egy kis paradicsom, egy szelet husika, pár csepp majonéz... ez került 350-be, egy fél literes kóla hozzá 280ft volt... ettől senki sem lakik jól, ráadásul egésznap egy tálon rohad!
A Meki meg pont a suli melett volt így oda voltam kénytelen járni.
A mostani főiskolámon szerencsére nagyon finom ebéd van, és 500ft-ból jól lakik az ember!!!!
Egyébként nekem a kedvenc éttermem a Szeráj, valami isteni finom gyrosuk van! Vígszinházzal szemben van a 4-6os vonalán érdemes megkóstolni! Zöldséget kúltúráltan tárolják a húsra is figyelnek, tányér stb. tiszta, és nagyon kedvesek a kiszolgálók.