Köszönöm az eddigieket!
Most csak 1 Nescafé Dolce Gustot szerettem volna

" alt="

">
Én egy jó utazást szeretnék újra nyerni! De lottó telitalálattal is kiegyeznék, abból legalább sokat tudnék utazni.
Köszönöm, köszönöm a sok apróságot és 1-2 nagyobbacska nyereményt!

" alt="

"> Tudod mit szeretnék nagyon.

" alt="

">
Kedves Fortuna! Köszönöm az eddigieket! Én nem vagyok nagyra vágyó,de Te is tudod milyen kicsi a Marutti.Nem szeretnénk sokkal nagyobb kocsit,csak legalább akkorát,hogy el férjünk benne öten

" alt="

"> ! Segíts nekem Fortuna !!! Kérlek

" alt="

">
Úgy szeretnék valamit..., valamit...., ami egy kicsit nagyobb, mint az eddigiek. Nem vagyok telhetetlen, de olyan sokat tettem,..... hegyben állnak a blokkok.
2008-ban volt 3 nagy nyereményem,akkor azt mondtam, ha 3 évig semmit sem nyerek akkor sem panaszkodom - most sem panaszkodom, de a 3 év letele. Bőven.
Légyszi-légyszi-légyszi!!!!
Csak egy dolgot szeretnék igazán, karácsonyra jó is lenne, a párom is nagyon megörülne neki, Fortuna segíts légysziii

" alt="

">
Köszönöm az eddigieket,de szeretnék egy új mosógépet,autót,és wellnesst

" alt="

"> , bármelyiknek örülnék !
Egyik álmom beteljesülése... a sok sem kicsi sem nagy nyeremény után.
Köszönöm a mostanában nyert dolgokat! Egy nyeremény bannkártya nagyon jól jönne decemberre.
Fortuna! Hallottad a mosógépemet centizéskor. Kérlek gondolj majd rám!
Nekem van szép autóm , csak tankolásra szeretnék egy utalványt

" alt="

"> !
Vagy egy mosógép ----!

" alt="

">
Köszönöm,amit eddig kaptam,de szeretnék karácsonyra egy autót.Köszönöm!
Köszönöm szépen az eddigieket! :*
Én örülök minden apró nyereménynek, de szeretnék végre egy nagyobbacskát is nyerni. Teszek is érte sokat, és közeleg születésnap, névnap, karácsony. Fortuna, egy jó meglepit szeretnék.
Köszönöm.hogy segítettél,még a wellness és az autó hiányzik. Kérlek segíts!
Légyszi-légyszi-légyszi!

" alt="

">
Köszönöm h. velem voltál, kérlek szerdán is gondolj rám, én megtettem mindent. Sokat segítenél...
Fortuna!
Légyszíves gyere már én hozzám is!

" alt="

">
Szeretnék egyszer már végre pótnyertes lenni!
Kérlek legyél velem... tudod miben... :-*
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások