Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 9304 oldal |
Igen, ez nagyon valószínű. Vagy a programban is lehetett hiba, ami miatt megmaradt sok nyeremény.
A Decathlon utalványok összevonhatóak?
Lehet. El kellene gondolkodniuk azon, hogy a rohadt felesleges pontokat nem nyereményként definiálják(pláne nem 2000 db-ot, mint itt).
Mivel minden 10. nyert, lehet nem volt elég feltöltés az összes nyereményre. Azokat osztogatták most ki. Én erre tudok gondolni, mivel ennyi pótnyertesség van. de gondolom ezt így nem írhatják bele az e-mailbe. Nekem is jött egy zewa ajándékcsomag pótnyertes e-mail.
Igen, gyanús volt a 2 pótnyertesség nálunk, de így hogy ennyi sok van, az már több mint gyanús. Ezek így már nem hiszem hogy pótnyertes pályázatok. Vagy nem osztották ki véletlenül az összes nyereményt, vagy kaptak pluszban. Sokszor a Screvo beváltható ajándékoknál is megjelennek az előző játékok megmaradt nyereményei.
Szerintem reklámfogás.
Egyrészt kap dícséreteket a Screvo app.
Másrészt a Decathlonnak az egy semmiség, kiosztani egy rakás kis utalványt. Ámde ha azzal oda mennek az emberek, jó eséllyel ott veszik meg az ajándékot, sífelszerelést.... mert beválthatják rá az 5000 forintot.
Mondjuk az sem kizárt, hogy sokan 10 darabos Zewa zsepivel játszottak.
Egyrészt kap dícséreteket a Screvo app.
Másrészt a Decathlonnak az egy semmiség, kiosztani egy rakás kis utalványt. Ámde ha azzal oda mennek az emberek, jó eséllyel ott veszik meg az ajándékot, sífelszerelést.... mert beválthatják rá az 5000 forintot.
Mondjuk az sem kizárt, hogy sokan 10 darabos Zewa zsepivel játszottak.
Érdekes. A feltöltésnél 23:59-et írtak. És csak a Poweradet zárták be 6-kor. Hát mindegy már...
2025. november 14. 17 óra 59 percig tartott a Fanta Halloween is.
https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-h
alloween
https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-h
alloween
Johnny-x
Köszönöm, legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én telefonomban van a hiba.
Köszönöm, legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én telefonomban van a hiba.
23:59-ig tart, és már kora délután se ment. Csak a Poweadenek lett vége 6-kor.
ma 6-i tartott.
tutáliber
Coca-Cola app Fanta nekem se megy. (Nem vége lesz lassan a promóciónak?)
Coca-Cola app Fanta nekem se megy. (Nem vége lesz lassan a promóciónak?)
Másoknak se működik a Fanta pontbeváltás a Coca Cola appban? Feltölteni tudom, de játékba küldeni egész délután nem sikerült.
A Coca-cola applikációban nyereményigényléskor hogyan lehet beírni a születési évet? (Hiába pörgetem vissza a megfelelő évre, mindig visszaugrik 2025-re . A hónap sikerül, de az év nem. ) A kulacsot akarom,,,, unokámnak nagyon tetszik. Aki már igényelt, segítene? Köszönöm!
A fődíj is nyerő időpontos.
A nyerteseket utólag értesítik, ahogy a Rauch is.
A heti nyerteseket szerdánként,
a napi nyerteseket másnap,
a fődíj nyertesét januárban.
A nyerteseket utólag értesítik, ahogy a Rauch is.
A heti nyerteseket szerdánként,
a napi nyerteseket másnap,
a fődíj nyertesét januárban.
Itt mire gondolt a költő?
Magyar üzletek - Old Spice stb. játék
3. Sorsolás, Nyeremények, Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása
3/1. A játék nyertesei nyerő időpontok sorsolásával kerülnek meghatározásra.
3/2. A nyerő időpontok sorsolására előzetesen 2025. október 13-án kerül sor a 1118 Budapest, Rétköz utca 31. fszt.1. címen egy - a Lebonyolító által kijelölt - kéttagú sorsolási bizottság jelenlétében közjegyző előtt. A
nyerő időpontok előzetesen nem nyilvánosak, azt a Szervező és Lebonyolító, valamint a közjegyző azokat az érintett promóciós időszak teljes időtartama alatt titokban tartja, csak az aktuális időpont nyertesei és ezzel az időpont kerül időben, sorban utólag közzétételre.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
77 db napi időpont, 22 db heti (2 időpont / hét) és 1 db főnyereményi időpont (utólag) kerül kisorsolásra (mindösszesen 100, azaz száz db nyerőidőpont).
A kérdésem a fődíjra vonatkozik, az hoz(na) lázba ennél.a játéknál.
Ez is nyerő időpontos?
Ha igen, mit jelent az, hogy "utólag"?
Azt, hogy a végén az összes pályázatból sorsolnak egyet, mintha klasszikus utólagos sorsolás lenne?
Vagy mégis nyerő idöpontos a fődíj is? Mert akkor az is lehet hogy már elvitték... Ebben az esetben nem érdemes ebbe a játékba pénzt ölni.
Magyar üzletek - Old Spice stb. játék
3. Sorsolás, Nyeremények, Nyertesek értesítése, Nyeremények átadása
3/1. A játék nyertesei nyerő időpontok sorsolásával kerülnek meghatározásra.
3/2. A nyerő időpontok sorsolására előzetesen 2025. október 13-án kerül sor a 1118 Budapest, Rétköz utca 31. fszt.1. címen egy - a Lebonyolító által kijelölt - kéttagú sorsolási bizottság jelenlétében közjegyző előtt. A
nyerő időpontok előzetesen nem nyilvánosak, azt a Szervező és Lebonyolító, valamint a közjegyző azokat az érintett promóciós időszak teljes időtartama alatt titokban tartja, csak az aktuális időpont nyertesei és ezzel az időpont kerül időben, sorban utólag közzétételre.
A sorsolásról jegyzőkönyv készül.
77 db napi időpont, 22 db heti (2 időpont / hét) és 1 db főnyereményi időpont (utólag) kerül kisorsolásra (mindösszesen 100, azaz száz db nyerőidőpont).
A kérdésem a fődíjra vonatkozik, az hoz(na) lázba ennél.a játéknál.
Ez is nyerő időpontos?
Ha igen, mit jelent az, hogy "utólag"?
Azt, hogy a végén az összes pályázatból sorsolnak egyet, mintha klasszikus utólagos sorsolás lenne?
Vagy mégis nyerő idöpontos a fődíj is? Mert akkor az is lehet hogy már elvitték... Ebben az esetben nem érdemes ebbe a játékba pénzt ölni.
Mi ez a sok érvénytelen pályázás a Screvo-nál? Ma 2-en is kaptunk a családból értesítést pótnyertesként, holott 1 hónapja vége van a játéknak.
Paintuci
Köszi!
Ekkora életnagyságú tyúkra nem számítottam.
" alt="
">
Köszi!
Ekkora életnagyságú tyúkra nem számítottam.
" alt="
">Sziasztok! a Lidl blokkos játékban szerreplőknek minden elismerésem! A következővel én sem fogok játszani! Sok idő volt, és nem biztos, hogy a megvásárolt termékek közül bármire is szükségünk volt. Inkább volt idegbaj mint játék.
A 7DAYS- ot érdemes erőltetni ? Többszöri próbálkozásra se lehet feltölteni !!