Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 9363 oldal |
Én hétvégi küldéssel egyszer sem nyertem még, ellenben…
Nyertem egy napi 20 ezres utit - ki tudja mikorra érkezik- mégis furcsa az Aldis Powerade. Mindíg kiírja most nem nyertél napit és napok múlva mégis és nem pótnyertesként???! Hogy van itt a sorsolás vajon?
Pontosan.
Hétvégi blokkbeküldésekkel is ugyanannyi az esély mint hétvégén.
" alt="
">
Sőt 7közben is ugyanannyi az esély mint hétvégén.
Legfeljebb az a kérdés, mikor mennyien játszanak.
" alt="
">
Hétvégi blokkbeküldésekkel is ugyanannyi az esély mint hétvégén.
" alt="
">
Sőt 7közben is ugyanannyi az esély mint hétvégén.
Legfeljebb az a kérdés, mikor mennyien játszanak.
" alt="
">Szerintetek hétvégi blokkbeküldésekkel is ugyanannyi az esély nyereményekre mint hétvégén? Kinek mi a véleménye erről?
Johnny-X köszi szépen, én meg hagytam, had essen le a bőrönd... Köszi, rögtön sikerült.
" alt="
">
" alt="
">krysztasz
Működik a bőröndös játék! Tény, hogy kicsit más a dinamikája, mint a hasonló, "normális" játékoknak. Attól függően, hogy laptopon, vagy telefonon játszol, az egérrel, vagy a képernyőre koppintással (nyomva tartással, nyomogatással) tudod fenn tartani a bőröndöt a képernyő közepe tájékán. Ha leesik, időt vesztesz. Ha téli ruhadarabot találsz el, pontot veszítesz. Úgy kell végig "pattogtatni" a pályán, hogy lehetőség szerint nyári dolgokat vegyél csak fel (+50 pont). Pár próbálkozás után 20-30 mp alatt simán össze tud jönni az 500 pont. Jó játékot!
Működik a bőröndös játék! Tény, hogy kicsit más a dinamikája, mint a hasonló, "normális" játékoknak. Attól függően, hogy laptopon, vagy telefonon játszol, az egérrel, vagy a képernyőre koppintással (nyomva tartással, nyomogatással) tudod fenn tartani a bőröndöt a képernyő közepe tájékán. Ha leesik, időt vesztesz. Ha téli ruhadarabot találsz el, pontot veszítesz. Úgy kell végig "pattogtatni" a pályán, hogy lehetőség szerint nyári dolgokat vegyél csak fel (+50 pont). Pár próbálkozás után 20-30 mp alatt simán össze tud jönni az 500 pont. Jó játékot!
Nem is kell a lakásos játékhoz ez a játék. Viszont most már érdekel, hogy lehet vele játszani? Kb. 10 mp kellett, hogy az első és téli ruha megérkezzen. Működik ez a játék?
" alt="
">
" alt="
">a Spar lakás pályázatánál van egy bőröndös játék. El kell kapni a nyári termékeket 1 percen belül, 500 ponttal. Nekem eddig 150 pont jött össze, de nem is jön 500 pontnyi 1 percen belül. Csak a nyárira kattintok. Hogy kell ezzel a játékkal játszani? Azt írják, hogy kell a sorsoláshoz.
Jah, bocsesz. Azt nem irta ki rögtön, emailben jött nyeremény értesités. Számlaszám megadása után 5 napra utaltak is
Nem.
A Mizse nyereményről írtam, azt rögtön kiírta a rendszer?
A Mizse nyereményről írtam, azt rögtön kiírta a rendszer?
A pontokat? Igen azt egyből kiirta, csak még leellenőrizték a blokkot.
Most jött Mizo utalás😊
26-án lesz legközelebb és vélhetően utoljára.
agi80 ez jó kérdés! Kora reggel még nem volt elérhető, de 8 után meg már nem. Jó lenne, ha abból még lenne dupla sorozat.
" alt="
">
" alt="
">Nem tudjátok ma hány órakor tették fel a cinema city mozijegyeket a nestlé játéknál?
sziasztok!
akik nyertek az előző milkás játékon 30.000ft utalást , még nem küldték igaz? mondjuk még a spar 10.000ft sem küldték
akik nyertek az előző milkás játékon 30.000ft utalást , még nem küldték igaz? mondjuk még a spar 10.000ft sem küldték
Benne van a szabályzatban, hogy a következő munkanap értesítenek. Ha azt látod a kérdéses napon, hogy ellenőrzés folyamatban, akkor már értesítve lettek a nyertesek. Ha még nincs semmi, akkor lehet reménykedni.
Vágási 2.0 2026-05-21 :: 18:26
Dír jegenyefa, rögtön kiírta?
Szép munka.
Dír jegenyefa, rögtön kiírta?
Szép munka.
A screvos peronira én is kiváncsi lennék. Én egy napi kartonra pályáznék, de nem sikerül
" alt="
"> Egyszer nyertem pontokat.
" alt="
"> Egyszer nyertem pontokat.Aldi-Nestlé játéknál hány blokkot lehet feltölteni 1 nap?
A játékszabályzatban az van hogy bármennyit lehet.
Most akartam küldeni és azt írta,hogy meghaladta a napi beküldések számát.
Itt a fórum Nyerjanestlével-Aldi leírásban sem találtam erre való korlátozást.
Ti mennyit tudtok beküldeni 1 nap?
A játékszabályzatban az van hogy bármennyit lehet.
Most akartam küldeni és azt írta,hogy meghaladta a napi beküldések számát.
Itt a fórum Nyerjanestlével-Aldi leírásban sem találtam erre való korlátozást.
Ti mennyit tudtok beküldeni 1 nap?