Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 9330 oldal |
Jól értem, a Pápainál nem játszik a lédig, csak az előre becsomagolt, vákuumfóliás?
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Juthka írtam neked
" alt="
">
" alt="
">domcsi26 én szívesen adok, csak nem tudok írni neked. 😊
Köszönöm az információt és a biztatást marycsiga
" alt="
"> bízok benne, hogy sikerül egyszer szereznem egy kódot, majd próbálom az éjszakai időpontokat is hátha 🤣 (utóirat... ha valakinek van felesleges kódja ingyen, akkor én szívesen elfogadom 😅)
" alt="
"> bízok benne, hogy sikerül egyszer szereznem egy kódot, majd próbálom az éjszakai időpontokat is hátha 🤣 (utóirat... ha valakinek van felesleges kódja ingyen, akkor én szívesen elfogadom 😅)Igen, igen, a napi valóban nyerő időpontos.
A heti/havi már nem.
Kérdés, hogy u.a. személy korlátlan mennyiségű napit nyerhet?
A heti/havi már nem.
Kérdés, hogy u.a. személy korlátlan mennyiségű napit nyerhet?
Lentebb azt írták nem nyerőidőpontos, de akkor mégis, én nem is olvastam a szabályzatot, de nekem sem sikerült semmilyen időpontban. Én is Klaudiától kaptam előfizetést.
" alt="
">
" alt="
">domcsi 26
Én próbáltam minden időpontban küldeni ,gondoltam a napi 28 időpontból 1et csak el találok ,de sosem nyertem.
Van akinek többször is sikerül ,lásd.első napi nyertesek.
Tehát Ne add fel .😊
Sok szerencsét !
Én már kaptam ajándékba így nem játszom ..
Jsz.
Napi nyeremény :
"Lebonyolító a játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt a Lebonyolító által felállított
háromtagú sorsoló bizottság jelenlétében napi 28 (huszonnyolc) darab, összesen 2940
(kettőezerkilencszáznegyven) darab nyerő időpontot sorsol ki (a továbbiakban: nyerő időpont/ok) "
Én próbáltam minden időpontban küldeni ,gondoltam a napi 28 időpontból 1et csak el találok ,de sosem nyertem.
Van akinek többször is sikerül ,lásd.első napi nyertesek.
Tehát Ne add fel .😊
Sok szerencsét !
Én már kaptam ajándékba így nem játszom ..
Jsz.
Napi nyeremény :
"Lebonyolító a játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt a Lebonyolító által felállított
háromtagú sorsoló bizottság jelenlétében napi 28 (huszonnyolc) darab, összesen 2940
(kettőezerkilencszáznegyven) darab nyerő időpontot sorsol ki (a továbbiakban: nyerő időpont/ok) "
Re: WizzAir - negatív
Wizz Air nyereményt kapott már valaki?
MELYIK LIDLIBEN KAPHATÓ BRAVOS 3:1 10db ?
Köszönöm az információt Johnny-X
" alt="
">
" alt="
">domcsi26
Nekem elsőre sikerült (hajnal 00:30 körüli feltöltéssel). Utána kb. 2 napra rá még 4x próbálkoztam hajnal 2 és 5 között, ezekből egyik sem nyert.
A nyertességről másnap (tehát 24+ óra elteltével) küldtek sms értesítést, illetve kérték, hogy emailben küldjem be a blokk fotóját. Szintén kb. 24 óra múlva, emailben érkezett a kód.
Nekem elsőre sikerült (hajnal 00:30 körüli feltöltéssel). Utána kb. 2 napra rá még 4x próbálkoztam hajnal 2 és 5 között, ezekből egyik sem nyert.
A nyertességről másnap (tehát 24+ óra elteltével) küldtek sms értesítést, illetve kérték, hogy emailben küldjem be a blokk fotóját. Szintén kb. 24 óra múlva, emailben érkezett a kód.
Azt esetleg tudod Vágási 2.0, hogy automatikusan küldik vagy másnap?
Na majd akkor megpróbálom éjszaka is, köszönöm a tippet
" alt="
">
" alt="
">Nem, nem nyerő időpontos a Lay's / Pepsi, de talán a sorsolásokon is bejöhet az, ha nem csúcsidőben küldted be a pályázatot.
Én szinte mindig kora hajnalban nyomom. 3-4 óra körül. Vagy hamarabb... Úgyis ki kell mennem wc-re... :-)
Én szinte mindig kora hajnalban nyomom. 3-4 óra körül. Vagy hamarabb... Úgyis ki kell mennem wc-re... :-)
Én találtam Milka nyerő kártyát a szaloncukor dobozban,
pedig pont itt olvastam, hogy milyen esélytelen.
Aztán karácsony előtt azt gondoltam, hogy csak veszek egyet.
pedig pont itt olvastam, hogy milyen esélytelen.
Aztán karácsony előtt azt gondoltam, hogy csak veszek egyet.
Vágási 2.0 ja hogy az RTL nyereményeket random időpontokban osztják ki?
Köszi az infot sada!
Próbáld kora hajnalban vagy késő éjjel...
Sziasztok!
Valaki nyert ezen a héten a Pepsi nyereményjátékon? Mert feltöltöttem már legalább 6 kódot szinte mindennap, de nem nyerek sose RTL előfizetést
Valaki nyert ezen a héten a Pepsi nyereményjátékon? Mert feltöltöttem már legalább 6 kódot szinte mindennap, de nem nyerek sose RTL előfizetést