Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 1789 oldal |
anianya: előző Coop Coca cola: sorsolás április 25. nyertesek névsora május 14-én került fel.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Bélyegzőt szeretnék csináltatani (vagyis névnapomra ezt kéreni),hogy ne kelljen mindent kézzel írogatni a borítékokra, blokkokra. Mekkora méretűt javasoltok? Márkás legyen vagy jó az olcsóbb is?Elég a név és lakcím rá ugye?Köszi előre is!
Köszi a válaszokat! Addig marad a körömrágás. 

Anianya: 3-4 hét múlva.
Kb. két hét, mire felteszik az oldalra a coop nyerteseket.
Érdeklődni tudtommal nem lehet.
Érdeklődni tudtommal nem lehet.
Én is most vettem részt először Coop játékban....
Vagy hol lehet érdeklődni ? én is nagyon várom az eredményt,ez az első coop-os játékom.
Tudja valaki, hogy a ma megtartott Copp sorsolás nyertesi mikor lesznek fent az oldalon?
ki keresett haas sütőporos zacsit?
Bocs,de elfelejtettem.
Bocs,de elfelejtettem.
Küldene nekem valaki a haribo takaróról fényképet?
nagyon szépen köszönöm
nagyon szépen köszönöm

diehexe
A Délmagyar játék csak előfizetőknek!!! szól, nem elég csak úgy megvenni a lapot, azonkívül már többször beírták az elmúlt 1 hónapban.
A Délmagyar játék csak előfizetőknek!!! szól, nem elég csak úgy megvenni a lapot, azonkívül már többször beírták az elmúlt 1 hónapban.
Coopban is lesz henkel játék,ott az első 200 nyer majd strandszettet 30.-ától. lesz egy csomó Coop játék is

iwiwen már nem lehet meghívót átadni.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mivel lehetett kávésbögrét és kávét nyerni mellé? Nescafés, ha minden igaz.
Sziasztok,
tudja valaki, hogy az iwiw-en hogyan lehet meghívót átadni? Oda szeretném adni a tesómnak, hogy hívja meg azt akit szeretne, de nem találom, hogy hol kell.
Régen volt ilyen funkció, lehet, most már nincs?
köszi a segítséget!
tudja valaki, hogy az iwiw-en hogyan lehet meghívót átadni? Oda szeretném adni a tesómnak, hogy hívja meg azt akit szeretne, de nem találom, hogy hol kell.
Régen volt ilyen funkció, lehet, most már nincs?
köszi a segítséget!
Egy strandkendő és táska van benne azt mondta a Hölgy.
Kozmetikai dolgokat kell venni pl: Fa, Taft, Got2b, Vademecum...
Kozmetikai dolgokat kell venni pl: Fa, Taft, Got2b, Vademecum...
És bármilyen terméket lehet érte venni, ami Henkel?
Mit tartalmaz a napozószett?
Mit tartalmaz a napozószett?
Akkor ennél a játéknál is vigyázzatok, ha csak az AP-számot kérik.
Annival kiegészíteném, hogy 30/as a körzetszám.
napocska, megelőztél, pont most beszéltem a Henkellel.