Azt nem tudom, de igazad van, ezek csak bonyolítanak

Véletlenül nem ugyanaz a cég?

Mármint a bonyolító.

A Theodoránál bezzeg 6 lépésszámlálót nyertem az első sorsoláson. Szóltam nekik, hogy a játékszabályuk szerint ezt nem lehetne, utánanéztek, visszahívtak, hogy igazam van és csak egyet kaphatok. Megígérték, hogy küldenek egy ajándékcsomagot a kellemetlenségért, azt meg elfelejtették.
Tényleg igazad van, pedig ott ajánlott cetlim is volt, hogy feladtam azon a héten és elvileg be is ért, és még sem foglalkoztak vele, pedig ott még tuti volt ajándék is, mert nem lelt mind gazdára.
Hát majd kiderül.
Emlékeztek, a Theodoránál sem izgatták magukat, hogy az első héten nem a szabályok szerint sorsoltak.
Most is csak tőlük függ, hogy foglalkoznak-e a pálya széléről kiabálókkal.
(Azért egy vigasz-csomagot én is elfogadnék.)
Annyi jó informatikus van ebben az országban. A játékszervezők miért mindig a pancsereket bízzák meg?

Igen, gondolom valami ilyesmit kellenne, csak kérdés, hogy tényleg beismerik-e minden kimaradt pályázatra, hogy kimaradt? Ezt nem tudom, hogyan lehet igazolni. Nekem még azt sem mondták melyikkel nyertem, így nem tudom, hogy melyik az amire rákérdezzek, hogy azok benne voltak-e?
Galéria, szerintem az már biztos, hogy megmarad. Kellene egy pótsorsolást tartani az első fordulóból kimaradtak részére

Vagy kapjanak 1-2 garantált ajándékcsomagot.
Biztos nem a mi készülékünkben van a hiba. Kiváncsi leszek mi lesz a vége és szorítok, hogy helyre rázódjon, de azért az én kis hétvégém ugye megmarad? Már úgy beleéltem magam

A szórólapon van egy mondat: Tartalékhúzás lesz. Lehet, hogy ők már előre tudták

vagy inkább
Azért a közjegyzőt szívesen megkérdezném ...
vagy nélkül

tonline, és opera böngésző. nekem is visszaküldte az igazolást amikor még be se írtam a blokk adatait, csak elrontottam és visszaléptem. szerintem mivel az egész flashre épül vagy az van/volt elcseszve.
Rea, Te milyen szolgáltató vagy?
Akkor ez sem lehet az oka.
monicaaa, te is T-Online-os vagy ?
énis neten küldtem valahogy éreztem hogy nem lesz százas a dolog

szerintetek mit csináljunk most? küldjük be az előző blokkot postán?

Akkor itt a hiba, nekem UPC-m van és azon beért legalább is egy tuti
De tényleg az elején még nem jött visszaigazoló, most meg már úgyis jön, ha ki sem töltöd a blokk adatokat csak a nevet és a kezdőlapon azokat amik csillagosak.

Minya írd meg nekem is kérlek! Köszi!
Én is így gondoltam

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások