Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 40 oldal |
a középszintnél tartok a 4. próbánál. Ki ő? nem tudjátok?
én mindig az x-zel zárom be, és utána lépek ki. Igy nekem mindig ott folytatja ahol abbahagytam , nem ment vissza.
kunma
Én az első szintnél vagyok úgy, ha kilépek, visszamegy a keresztrejtvényig.
Én az első szintnél vagyok úgy, ha kilépek, visszamegy a keresztrejtvényig.
Sziasztok!
Megcsináltam az első két szintet utána kiléptem másnap újra beléptem és megint a kezdő szint közepéről kezdi a játékot nem tudja valaki hogy ez miért van és újra mindent meg kell csinálni.
Megcsináltam az első két szintet utána kiléptem másnap újra beléptem és megint a kezdő szint közepéről kezdi a játékot nem tudja valaki hogy ez miért van és újra mindent meg kell csinálni.
8 nyeretlen és 4 nyertes lipton kód cserére vár(netes játékhoz).
Whiskas alutasis vk.-t szeretnék érte,vagy mid van?
Whiskas alutasis vk.-t szeretnék érte,vagy mid van?
4 nyeretlen lipton kód bombira vagy whiskasra vagy millire cserélhető.
Lindababa:

lopton = Lipton 

Mi az a lopton? Lopott Lipton? 

10 lopton netes cserére várm,írd meg mid van érte!
Érdekel whiskas vk,balaton stb.
Érdekel whiskas vk,balaton stb.
köszi a segitséget!!!!!!!
4 fiú. 3 lány, ha jól emlékszem.
Van aki megcsinálta már az összes feladványt?
Van aki megcsinálta már az összes feladványt?
sziasztok! tudna valaki segiteni a középszint 5. az élet logikájában? Mennyi fiú van és mennyi lány? már belegabalyodtam. Én két sms-ből nyertem egy kannát és csészét. köszi
Én kérdeztem, nekem nem jegyzi meg.
Ördöglakat!
Írok mailt, engem érdekelne csere.
Írok mailt, engem érdekelne csere.
Sziasztok!
Valaki kérdezte, ha kilép, legközelebb megjegyzi-e hogy hol állt. Megjegyzi természetesen. Nekem nem volt gondom vele.
Valaki kérdezte, ha kilép, legközelebb megjegyzi-e hogy hol állt. Megjegyzi természetesen. Nekem nem volt gondom vele.
3db nyeretlen kódom, mely a 7próbán még használható, elsősorban Balaton kódokra cserélném. Cserearányokat e-mailben várom.
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy a középső szint kirakós játékánál már minden a helyén van, kivéve 2 kocka, amit átlósan kellene cserélnem. Sehogysem sikerül. Biztos van benne valami logika, de nem tudok rájönni. Köszi
Tudna valaki abban segíteni, hogy a középső szint kirakós játékánál már minden a helyén van, kivéve 2 kocka, amit átlósan kellene cserélnem. Sehogysem sikerül. Biztos van benne valami logika, de nem tudok rájönni. Köszi
3/0
Valakinek szűz kódja cserére?
Valakinek szűz kódja cserére?

sok-sok sms-ben beküldött kód elcserélhető,még a 7 próbán játszik.