Tegnap este 23:58-kor sikerült feltöltenem két nescafe kódot és blokkot, legalább a főnyeremény sorsoláson részt vesznek

" alt="

">
Maximális respect és pacsi a Jack Daniel's-nek. 09.18.án értesítettek, ma már kézhez is kaptam a nyereményt. Minőségi ajándékcsomag!
Ilyet akkor is csinalhatnának, ha elfelejtem feltolteni a blokkot.

" alt="

">
Rendszerünkben bekövetkezett előre nem várt hiba miatt a szeptember 6-ig megvásárolt termékek blokkjainak feltöltését 2020-09-07 23.59-ig meghosszabbítjuk. Megértésüket előre is köszönjük, a kellemetlenségért elnézésüket kérjük.
Tesco-Pick nyereményjáték !
Azúr Nivea 1.499
Válaszoltak a rossz kaparós kóddal kapcsolatban, az ő készülékükben van a hiba, jövő hét közepére kijavítják. Írni fognak nekem, ha fel lehet tölteni az adatokat.
fitoska
Már 15 éve mondogatjuk itt többen is, h a freemail-t, citromail-t váltsák le gmail.com-ra, de nem teszik.
Aztán megy a panaszkodás, siránkozás.
Én már nem mondok semmit, bele fáradtam.
Mindenki azt a virágot szagolja, amit szakított.
bomec,jelica!
Váltsatok gmail.com-ra!
Nekem is volt régen freemail,de volt h a nyertes értesítő sem jött + és buktam a nyereményt!
Mióta gmailes vagyok,sima minden! 🙃
bomec
Freemail-es bandára ez jellemző.....Nekem törlődött az összes kimenő emailem, úgy, hogy nem én töröltem.
Írtam nekik.
De azt mondják csakis én törölhettem.
Más nem tud rá belépni én pedig nem töröltem, sok levél volt benne, legalább mappát ki kellene jelölni, az is több kattintás, szóval véletlenül sem törölhettem......
De ők mossák kezeiket.... és flegmák.
Nagy pozitívum a tavaszi Magyar Termék játékot lebonyolító szervezőknek! Történt ugyanis, hogy 2 ajándékcsomagot nyertünk a családban különböző regikkel, az egyikkel minden rendben ment: kiértesítés, adatok és blokk beküldése, nyertesség visszaigazolása. A másiknál viszont a blokk beküldése után nem jött visszaigazolás és kb. 1 hónap után a profilból is eltűnt a nyertes ikon! Elküldtem újra az eredetivel együtt mindent, megint semmi! Rájuk írtam facen, kérték küldjem újra! Gyanakodtam a levelezőre (freemail), ezért egy másik, de szintén freemailes címről küldtem és láss csodát rendben megérkezett! Értesítettek, hogy az eredetit és az először újraküldöttet sem kapták meg, ezért pótnyertest sorsoltak, de kárpótlásul megküldik nekünk is az ajándékcsomagot, ami ma a másikkal együtt meg is érkezett! Természetesen írtam a freemaileseknek hogy lehet ez, de többszöri semmit mondó válaszuk után simán lepattintottak!
Kedves Agili! Nagyon szépen köszönjük az általad felajánlott és postázott Penny-s pontokat, a mai napon beváltottuk a teli pontgyűjtőt egy borzra a legkisebb gyerekünknek, nagyon tetszik neki 😊 Remélem, lesz alkalmam meghálálni a kedvességedet! 🤗 Réka
Tegnap sikerült beváltani a Xixo dobozokat! Fekete dorko táska lett belőle. Nem a képen levő, hanem mi választhattunk a készletből. 16000 ft értékű a táska
Ma váltottuk be a Xixo nyitófüleket egyik Playersroomban,minden volt amit hirdetnek!2póló és 7üdítő lett belőle.)
Sióval nyert Noszvaji nyaraláson most voltunk,nagyon szuper minden!
Roshen ,küldik a nyeremény 17-ig
Meg kihagyott sort, szóval ő is kihagyott sort.
Ennyi idézetet meg tényleg nem tudok.
De a legjobb a lóval imádkozás.

" alt="

">
Ez kb. olyan mint amikor azt állítottad, hogy pityesz nickjét használom. Emlékszel? Mert én igen. Én valóban … és stb. is szoktam használni. De Bazsi esetében egy db stb-t látok. Én sosem használok felkiálltó jelet például. Meg kihagyott sort. De szerintem beszéld meg ő vele.
Úgyhogy fuss neki még egyszer, mint annak, hogy pityesz nickjét használom.
Inkább köss bele abba megettem egy dörmit, meg két turó rudit is.
Úgyhogy annyi a vigyázok mit eszemnek.

" alt="

">
Na ki tűzdeli még tele a mondókáját ...és stb.-re végződő mondatokkal????
Na ugye, hogy a stílus maga az ember? (Van még ezen kívül pár stílusjegy, pedig az eleje még jól indult.

" alt="

"> Viszont a sortávot nagy baki volt úgy hagyni, mint a koronás topikban. De mondom, ma nem bántalak, oltsad csak a nagyszájút.

" alt="

">
Sőt rudi is van nála. 😁
Na milyen van nála????
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások