Viccek, poénok, vicces videók
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 116 oldal |
http://www.demotivalo.net/view/42840/vigyazz
Tanító néni - Gyerekek! Ti mivel tisztelegnétek Orbán Viktor miniszterelnök úr előtt?
Évike - Én a mellemre tetováltatom az arc képét és dagadni fog a keblem a büszkeségtől.
Julika - Én a hasamra fogom tetováltatni az arcképét és a leendő gyerekem alatta fog fejlődni.
Tanító néni - És te Móricka?
Móricka - Én a pöcsömre tetováltatom az arcképét és vagy megy a picsába, vagy lógni fog!
Évike - Én a mellemre tetováltatom az arc képét és dagadni fog a keblem a büszkeségtől.
Julika - Én a hasamra fogom tetováltatni az arcképét és a leendő gyerekem alatta fog fejlődni.
Tanító néni - És te Móricka?
Móricka - Én a pöcsömre tetováltatom az arcképét és vagy megy a picsába, vagy lógni fog!
Fogorvos és a szex...
Egy nő és egy férfi nekivetkőzik a szexhez...
Férfi leveszi a pólóját kezet mos, leveszi a nadrágját kezet mos....
A nő megszólal, te tényleg fogorvos vagy állandóan kezet mosol.
Majd szexelnek, szex után a nő megszólal, te jó fogorvos vagy, mert nem éreztem semmit.
Egy nő és egy férfi nekivetkőzik a szexhez...
Férfi leveszi a pólóját kezet mos, leveszi a nadrágját kezet mos....
A nő megszólal, te tényleg fogorvos vagy állandóan kezet mosol.
Majd szexelnek, szex után a nő megszólal, te jó fogorvos vagy, mert nem éreztem semmit.
Az egyik kedvencem:
http://www.kommenthuszar.com/view/798/igy-kell-tevet-
eladni
http://www.kommenthuszar.com/view/798/igy-kell-tevet-
eladni

Most olvastam
" alt="
">
Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének - Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a @rva életbe vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!

Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének - Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a @rva életbe vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!
Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!

Apa fiával sétál a boltban. A gyerek kézbe vesz egy 3 darabos óvszercsomagot és megkérdezi:
- Apa, ez kiknek van?
- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra.
- A srác kivesz egy 6 darabosat, kérdés ugyanaz, ez kinek van?
- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő vasárnapra.
A srác talál egy 12 darabosat...
Az apa rögtön mondja:
- Ez fiam, házasembereknek van. Egy januárra, egy februárra ...
" alt="
">
- Apa, ez kiknek van?
- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra.
- A srác kivesz egy 6 darabosat, kérdés ugyanaz, ez kinek van?
- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő vasárnapra.
A srác talál egy 12 darabosat...
Az apa rögtön mondja:
- Ez fiam, házasembereknek van. Egy januárra, egy februárra ...

Névjegy az égből
Fekszik az arab a fa alatt, nézi a feje fölött csiripelő verebeket, meg a közelében ugató, láncra vert hatalmas termetű kutyát, és így filozofál:
Nincs jól elrendezve a világ. Ennek a semmi kis madárnak akkora szabadság adatott, hogy övé az egész levegőég, ez a szerencsétlen eb pedig itt sínylődik megkötve...
Ebben a pillanatban a veréb az arab fejére pottyantja névjegyét, mire az felkiált:
Allah! Mégiscsak bölcs vagy! Mert ha most a kutya lett volna a fán...
" alt="
">
Fekszik az arab a fa alatt, nézi a feje fölött csiripelő verebeket, meg a közelében ugató, láncra vert hatalmas termetű kutyát, és így filozofál:
Nincs jól elrendezve a világ. Ennek a semmi kis madárnak akkora szabadság adatott, hogy övé az egész levegőég, ez a szerencsétlen eb pedig itt sínylődik megkötve...
Ebben a pillanatban a veréb az arab fejére pottyantja névjegyét, mire az felkiált:
Allah! Mégiscsak bölcs vagy! Mert ha most a kutya lett volna a fán...

Egy újabb gyöngyszem helyesíró bajnok :-)
elado audi tt turbo quattro 224 LE. full extras benzin+gaz, német orszagbol van, vezetet szerviz kőnyvel, rendezet papirokkal, müszaki vizsgaval, mar forgalomba van helyezve, E-RENDSZAMMAL, az összes gyari kulcsokkal, most let frissen szervizelve, olaj, szürük, rugo, gőmb fejek, fék betét, kormany össze kötö rud, gyari uj szervo kormany stb. nem zörög nem kopog, az audi szervizbe nulla hibat mutatot, érdemes megnézni, kiszélesitett kerék pogacsa, a kocsi ara 1400000+regado az kb 290 ezer forint+átiras. Szlovák rendzám is megoldható 650 EURO-ért. csak igényes auto esetében érdekel a csere, hulladék nem érdekel.
http://href.hu/x/g70m
" alt="
"> vaterán a műhold
" alt="
"> a kommetek a legtutibb
" alt="
">

http://href.hu/x/g70d
" alt="
"> álláshirdetés

Wikipedia: Én tudok mindent.
" alt="
">
Google: Nekem van minden.
" alt="
">
Internet: Nélkülem nem értek semmit!
" alt="
">
Áram: ....Tényleg?!
" alt="
">

Google: Nekem van minden.

Internet: Nélkülem nem értek semmit!

Áram: ....Tényleg?!

http://failsite.blog.hu/2009/12/05/erosodik_a_forint_
d
d
jojó
Nem rólam szól. Vicc.
" alt="
">
Nem rólam szól. Vicc.

szvsz körlevél paródia...
szildi
" alt="
">

Sok szerencsét mindenkinek!
Ez év októberében 31 nap van.
Ez egyszer történik meg 1 év alatt.
Ezt hívtak "egy zsák viccnek".
Szóval másold és illeszd be és 4 napon belül érkezik egy csekk, ami a villanyszámláról szól.
Mindez egy Eon-prófécián alapszik.
Aki nem fizeti be annak 3 hónap múlva kikapcsolják a villanyt.
Az olvasástól számított 11 percen belül másold le.
Szerencsés az aki csak egyszer kapja meg a csekket.
Ez év októberében 31 nap van.
Ez egyszer történik meg 1 év alatt.
Ezt hívtak "egy zsák viccnek".
Szóval másold és illeszd be és 4 napon belül érkezik egy csekk, ami a villanyszámláról szól.
Mindez egy Eon-prófécián alapszik.
Aki nem fizeti be annak 3 hónap múlva kikapcsolják a villanyt.
Az olvasástól számított 11 percen belül másold le.
Szerencsés az aki csak egyszer kapja meg a csekket.