Nivea,Knorr instant leves,Completa,Sport szelet,Bounty vonalkódosat

" alt="

">
Most nagyon jó termékekkel vannak játékok!
Férjem szerint már csak a homár hiányzik!
Azért még örülnék ásványvízes játéknak, mint pl. a Lidl- Visgrádi volt!
Ja és lehetne pezsgős játék!
Parenyica sajt, és camambert!
Dr.Oetker tényleg jó lenne.

" alt="

">
Somat, Blend a med, Signal, DE, Haas, DrOetker, Nivea vkódbeküldős játkékokat szeretnék

" alt="

">
én meg kaptam a Tibi nevű főnökömtől névnapra dunakavicsos Tibit, az is isteni! Ez is szülinapi, limitált szériás, de én is szívesen vennék játékot a Tibivel!
Most kóstoltam az új Tibi ét-narancsos csokit. Isteni! Mivel limitált, szülinapos széria gondolom reménytelen, de mégis: vásárlós, vagy vonalkód beküldős játék jó lenne vele.
+ cicakaja vonalkód beküldős (Gourmet, Friskies, One, Félix)
Completa, Douwe Egberts, Kinder Chocolate, Colgate v. Signal, Dr. Oetker, Snickers-Twix és társai, Always, Budafok élesztő, Milupa tápszer... stb.
Kotányival vagy fűszerekkel szokott lenni játék?
Mostanában már sima, kód nélküli kupakot láttam a Coke fél literes termékeken

" alt="

">
Örülnék valamilyen vkódbeküldős-pontbeváltós + sorsolásos játéknak, mint amilyen néhány éve volt a Henkelnek

" alt="

">
Fearzone: Csatlakozom...Én is örülnék, ha folytatódna a Coke...a férjem összes munkatársa gyűjti nekünk a kupakokat...

" alt="

">
A Coke.hu ujraindithatana a jatekot, van egy csomo kupakom munkatarsak gyujtik nekem

" alt="

">..itt sorakoznak az asztalon
Milka - tudom, hogy most volt, de én tegnap találtam egy doboznyi elfekvő készletet :-)
Knorr - vonalkódosat
Szerintem blokkos játék, és értékhez kötött a jó. Mondjuk az hülyeség, hogy csak az nyerhet nagyot akinek kicsit sikerült.
Amit nem szeretek játék: küldjél be egy csokipapírt, és a postaköltség drágább, mint a csoki. Vásárolj, vagy lopd el a kódot a 30 ft-os borsról, és küld be 30ft-os sms-ben. Vegyél kalifát 100-ért küld be százszor.
A hohes c-nél legalább nem voltak járulékos költségek, konkrét adatokat kértek a beküldéshez, így nem volt visszaélés. Mondjuk azért remélem a pénzes macihoz kérik az eredeti blokkot is.
Nekem tetszett,bár igen, kinek a pap, kinek a papné.

" alt="

"> Én már egyre jobban szeretem a blokkos játékokat is, de az még jobban tetszene, ha jobban meg lenne kötve, hogy melyik játszhat, pl. összeghatárral, a termékek egy kombinációjával, stb. Így kisebb tere lenne a pénztárosoknak és tsaiknak... De legalább itt két termékhez volt kötve.
Wodehouse, én pont az ellenkező állásponton vagyok, nekem nem jött be a hohes-c. Kezdve ott, hogy nyerőidőpontos volt, blokkos volt, de a legrosszabb az volt benne, hogy ha kis nyereményt nem nyertél, akkor esélyed sem volt a fődíjra.
Azt értem, hogy akinek sikerült legalább egy macit nyerni, jó eséllyel várhatta a fődíj sorsolást. Sokan pedig többet is nyertek, ezúton is gratulálok a kitartásukhoz!

" alt="

">
Hohes C vagy más cég ugyanolyan elven működőt, mint a milliomos macis játék.

" alt="

">
Mindegy mi csak vonalkód vagy logós játék, ami nem bolthoz kötött mert nálunk vidéken nincs ilyen lehetőség.
egyetértek én is ,a lényeg,hogy be kelljen küldeni ami szükséges a nyeréshez,ha kihúznak már ne kérjenek semmit,csak küldjék a nyereményt

" alt="

">
Nórika
Egyetértek veled!

" alt="

"> Vagy logóbeküldős is jó bármivel!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások