Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 2007 oldal |
Ja! Az utvonalak sac/kb 800 km ert kóstálnak.
Goldenburg főnyeremény 100 kg burgonya
2 Rauchal főnyeremény 1 éjszakás voucher Noszvajban.
Az egyik marketingesnek a hátára kötözném a krumliját a másikat meg oda vissza utaztatnám- természetesen saját költségen pl Sopron -Noszvaj vagy Pécs-Noszvaj útvonalon.
Semmilyen kritikát nem kérek mert mint mindíg -most is igazam van!
2 Rauchal főnyeremény 1 éjszakás voucher Noszvajban.
Az egyik marketingesnek a hátára kötözném a krumliját a másikat meg oda vissza utaztatnám- természetesen saját költségen pl Sopron -Noszvaj vagy Pécs-Noszvaj útvonalon.
Semmilyen kritikát nem kérek mert mint mindíg -most is igazam van!
Technikailag ez is megoldható, ha nyerő időpontot sorsolnak.
Vagy csak elírták a dátumot.
Vagy csak elírták a dátumot.
Mantaro Lungo - elvileg ma éjfélkor ér véget a játék, de a szabályzat szerint a sorsolás is ma lesz ....
Magyar Termékes játéknál eldönthetnék a játék közepén végre, hogy mi játszik és mi nem.
A sima debreceni kolbászt levették x időre, most megint fent van. A Ceres vollkorn kenyér eddig nem volt fent, most fent van.
A sima debreceni kolbászt levették x időre, most megint fent van. A Ceres vollkorn kenyér eddig nem volt fent, most fent van.
Akinek megy a Tibi, milyen op.rendszerről töltötte fel? Almás gépről egyik böngészőből sem megy, napok óta.
Mire összegyűlne Srevon a pont valami értelmesre elfogy. Vajon fogják pótolni?
Tibi mobilon is működik?
Nálam is működik a Tibi, tegnap is és ma is feltudtam tölteni
Nálam is, tegnap is-ma is
Nálam a Tibi gondok nélkül működött és működik.
Tibi neki írjatok meg mert én írtam és nem hisznek nekem
A http://szurkoljesnyerj.hu/ oldalon nem lehet feltölteni, mert ha hozzáadom a terméket nem csinál semmit. Pontosabban már a belépés után az van kiírva, hogy "robot!1444". Már írtam a lebonyolítónak, még nem válaszoltak.
Tibi feltöltés nem működik, egyik böngészőből sem.
ederz
"A manóba! Valami nem várt történt!"
Éjfél óta többször is olvastam.
"A manóba! Valami nem várt történt!"
Éjfél óta többször is olvastam.
Kaiser nem engedi feltölteni a fotót,azt írja,nincs jogosultságom fájlt feltölteni
" alt="
"> tapasztalt vki már igen?

Sziasztok! nyerjautot.hu nem lehet bejelentkezni. Nektek?
Nutella probléma:
Tegnap írtam az info@positive.hu e-mailre (Adamsky by Positive Kft. ügyfélszolgálat), innen egyelőre még nem dobta vissza. Ha mégis visszajön, telefonálni fogok, tel.: +36202258621.
Tegnap írtam az info@positive.hu e-mailre (Adamsky by Positive Kft. ügyfélszolgálat), innen egyelőre még nem dobta vissza. Ha mégis visszajön, telefonálni fogok, tel.: +36202258621.
Lizzy13
Nem a Ferreronál van a hiba, hanem a lebonyolítónál.
Mire körbe ér a levél, már vége a játéknak.
Nem a Ferreronál van a hiba, hanem a lebonyolítónál.
Mire körbe ér a levél, már vége a játéknak.
Jsz. 1. bek.
Szervező:
Ferrero
Lebonyolító:
Adamsky by Positive Kft.
Szervező:
Ferrero
Lebonyolító:
Adamsky by Positive Kft.