Magic gratula az újabb nyerésekhez!

" alt="

">
Nekem a tegnapi meccs (nincs kiállítás, mind2 rúg gólt bejött)
még a mainak kell összejönnie, hátha
Meg tudná mondani valaki, hol nézhetném meg, milyen eredményekkel játszottak eddig a spanyolok a vb-n?
Vagy ha valaki fejből tudja, az is elég lenne!

" alt="

">
Magic, gratulálok!

" alt="

">
Mai szelóm: 144 Houston-Chivas USA D 3,25 /ez lehet V is/
169 Fred-Start 2-3 gól : D /ez bármi lehet/ 1,93
186 /0-1/ Viking-Kongsv. D 3,55
200 Németország-Spanyolország ez meglepetére játszva: D 3,15
239 Seattle-Los Angeles D 3,10
100-as alappal 4/5-ben játszva 38.000 Ft-ot hoz.
500 Ft-ért nem lenne rossz...
chicaloca: Minden szériának, remélem csak a rossznak, vége szakad, még van a holnapi meccs, én a spanyol továbbjutásra teszek, valahogy azt érzem és norvég kupát valószínű gólokra játszva, holnap felrakom, mi a szelóm.
Ma is nyertem még a hétvégi szelókkal, most számoltam össze: 23.450 Ft.
Végre nekem is beindult! Előtte én is sokszor jrtam úgy, hogy csak 1 meccs ment el, most a 4 döntetlen jött, s az ötödik és 4:3 lett! De nem vagyok telhetetlen, ez most megy a gyerek gyógyíttatására, valószínű ezért nyertem.
rossz lesz, h. a héten már vége is lesz a VB-nek, legszívesebben minden este VB meccset néznék.

" alt="

">
Magic gratulálok! jó kis szelód volt, rövid és sok pénzt hoz. Az ilyen nekem is tetszik.

" alt="

">
Nekem sajnos elfogyott a virtuális számlámon (szerencsejatek.hu) lévő pénz, úgy h. egy szelóval se nyertem.
Legutóbb is az vitte el, h. az Argentínok nem rúgtak gólt. a többi jött volna. nah mind1. játszani továbbra is jó, csak az nem h. nem akar összejönni a szerencsém.
Magic--ilyen tippet nekem is megtehetnél? Gratulálok! Bocsika,hogy itt teszem!
Úgy látszik, nekem egyenesben kell játszani, kockázattal, s akkor jön:
Hétvégén raktam ezt a szelót az utolsó 1.000 Ft-omból:
196 Mariehamn-Lahti D 3,15
203 ChivasUSA-Philadelphia D 3,15
211 Mjöndalen-SadnesUlf D 3,15
Nyeremény: 31.255 Ft!
Hajnali 3/4 3 körül néztem meg az eredményt, utána nem is tudtam aludni reggel 5 ig! Nagyon nagyon örülök!
175 Sarpsborg-Hönefoss D 3,10
194 KuPSKupio-Tampere Utd. H 2,41
198 Ops-Jp-KPV Kokkola D 3,00
400 Ft-ra hozott 8.965 Ft-ot! Nagyon kellett! Sajnos a 181 nem lett D, Haka is kikapott, de legalább most visszajött egy kis pénz.
Ma a 181-es meccset érzem 2-3 gólra, azaz D-re.
Van egy szelóm, amin eltaláltam ugyan a spanyol meccsen a kiállítást, jó a D is a Paraguay meccsen, de jönnie kellene a Los Angeles-St. Louis H-ra és a 197 Klubi 04-Viikingit D-re.
Amit biztosnak érzek: 201 V 1,26, Chicago H-ra, de a New Yorkot meglepetés D-re teszem, hiszem az majdnem városi rangadó...És a 167-et is valószínű D-re teszem.
Köszi goota! Holnap lehet, hogy Tesco felé megyek, megnézem.
Ha ma egy kicsit jobban figyelek, sokat nyertem volna, így is jött 4.100 Ft, de 2.000 Ft-ot sajnos buktam a 2-3 gól helyett az 1 góllal.
Eltaláltam, hogy Paraguay hosszabbítással, 11-essel nyer, de sajnos rátettem a Kanepi győzelmet, pedig nem is akartam azt rakni, a Kvitováról persze lebeszéltek, ott is jött a bomba meglepi, jött a Monaghan hendis D-je, Degerfors nagy nehezen, a 151-et pedig elhalasztották. Holnapra jobban figyelek!
A strandlabdát ma is adták Miskolcon a kis Tesco üzletsorán lévő lottózóban!Nem tudom,hogy máshol is van-e ,mert én csak ide szoktam lejárni.
goota: Ez az akció hol van?
Épp most nézem a szelómat, az az utolsó szlovák gól elrontatta a szelómat, ha már 11-es volt, ki is állíthatott volna... 2:0-ra raktam, eltatláltam Robinhot is, egy másik szelón Luis Fabiánó gőlt lő, jó a szöglet, jó a 025 döntetlenre, erre beraktam a Bary-Derry Cityt D-re...
Hétvégén megint összeírtam a 6 döntetlen, a 103-as meccset végül átraktam a 104-re, persze mindezt egyenesben, el is ment.
Én holnap rakom Spanyolországot, remélem nyernek.
Aki legalább 2000 Ft értékben ad fel Tippmix szelvényt ,kap egy focilabda mintájú strandlabdát!
Szia Magic! Remélem igazad lesz és jók lesznek a meccsek, bár belenéztem a Nadal mérkőzésbe, hááttt elég gyenge.
Magic
Nekem ez nem lehet kérdéses, ha Németország-Anglia játszik csak az angolokra teszek.
188 pedig biztosan jó H-ra, azt kellene sok pénzzel rakni, mert 2,5-nél biztos kevesebb gól lesz!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások