Tegnap adtam fel pár szelvényt.....ami ma már fizethetett volna, az elúszott a Juventus csúfos veresége miatt

" alt="

">
Én ma a Dundalkot raktam 4.000 Ft-tal. És talán jön. 0:2. Most. De holnap biztos vagyok a Fulhamben, Manchesterben talán, Cheseeben, álítólag jó lehet a Bayern is, két középpályás kiesett a Bremenben. Celtic, aki meri tenni, én rakom a Rubin Kazant.
Szia!
Hát lehet holnap nézelődöm egy kicsit, majd beírom, ha teszek valamit, igaz nem sokat buktam(kb heti 2 szelvény 200 téttel), de azt az összeset

" alt="

">
Szia carla! Én mostanában elég sokat nyertem. Majd holnapra írok. Nálam jó holnapra a Chelsea V, Barcelona , Real Madrid. Ez fix.
tettem a 126 H, 136 H, 144 H, 169 H, 183 H, 202-t V-re.
Chicaloca, carla, jelica és a többiek, jó lenne felpezsdíteni az oldalt! Itt van az ősz, itt van újra!
Szia Magic!
Azóta csak veszítettem, nem is volt kedvem írni, mert elég gyenge a felhozatal, legalábbis én úgy látom.

" alt="

">
Sziasztok!
Most nézem, aug 27. óta nem írt ide senki?
Hollandia:2,49 (ukrajna ellen)
DAN-DEU V 2,15
10000 raktam = 46400
szia Magic, itt vagyok

" alt="

">
a VB óta nem raktam, de látom neked elég szépen megy

" alt="

"> gratula
sajnálom h. tegnap kikapott a Debrecen, az első félidőt meg is néztem, csak felmérgelt h. nem mi vezetünk
lassan megint elkezdek rakni kéne nyerni, nagyon

" alt="

"> már el is felejtettem milyen
hát már 1-2 hónap alatt írtam párat,de nem lényeg.
Mary: Nem is kaptam meg, a freemail vacak, a Firefox összeomlott, csak a mobil internet maradt. Megnézem a levelet...
jojó: Megint álmodtam tegnap, a 199-es meccset D-re, sajnos már nem tudtam megtenni, 12 után értem be a lottózóba. Így is nyertem közel 3.000 Ft-ot, de raktam is másra. Holnap tegyétek az U19-es spanyol csapatot, a CSZKA Szófiát és talán a Zenit Szentpétervárt.
Ma én az Örebrot néztem ki, H-ra, 022 szerintem nagyon sanszos V-re, és a 041-es meccs 2-3 gólra, talán.
Magic,te is eltűntél.1 levelemre sem jött válasz..
chicloca: Hol vagy? Mostanában nem látlak. Igaz, itt a nyár...
bufa93: Ha 5-ös van az esemény előtt: minimum 5 meccset kell raknod, ha kombinációban, értelemszerűen 6-ot vagy hetet, egyenesben minimum 5-öt. Ha 1 van előtte, azis megjátszhatod, ez a legjobbm persze ehhez is rakhatsz meccseket, ha akarsz. Ahol nem látsz semmit, ott 3-as kötésben teheted a meccseket.
Ma én a következő 3-as kötést választottam: 022 V, 023 V, 051 H
Üdv
én azt szeretném kérdezni hogy a teletext 878 sportfogadás oldalon a magyar meccsek melet mi az a sárga 5 -ös és mit jelent az?
na meg vannak piros 1 esek is ezek mit jelentenek?
válaszotok előre is köszönöm
A feltett 6 döntetlenből 4 jött, így nyertem ma 5.750 Ft-ot és egy hármas kötés is jött, 300 Ft-ból 3.600 Ft.
Magik---ezek szép nyeremények,van okod az örömre--csak így tovább!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások