Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 241 / 9336 oldal |
Sziasztok! Omnia nyereményt vár még valaki? Köszi!
Fent vannak már a Chio focis termékek, a lista legvégén🤩
Én is írtam nekik még reggel...
Ctrl C Ctrl V
Így kreálták meg a listát. Az előző teszkós játékban sem voltak benne a germán cuccok, ki tudja, hogy miért...
Ctrl C Ctrl V
Így kreálták meg a listát. Az előző teszkós játékban sem voltak benne a germán cuccok, ki tudja, hogy miért...
@Vágási Feri ,
küldtem a maxxonnak emailt , hogy írják bele a 2 új chio chipset. Mondjuk én is megkóstolnám , de akkor ne vegyem meg feleslegesen.
küldtem a maxxonnak emailt , hogy írják bele a 2 új chio chipset. Mondjuk én is megkóstolnám , de akkor ne vegyem meg feleslegesen.
Kati57
Tejszív szervezőket megkérdeztem. A nyerteseket már kiértesítették ha minden igaz, múlt pénteken, illetve (sajnos már) mindenkit.
Tejszív szervezőket megkérdeztem. A nyerteseket már kiértesítették ha minden igaz, múlt pénteken, illetve (sajnos már) mindenkit.
Sziasztok!
Értesítettek már valakit, aki nyert a Tejszív játékon?
Értesítettek már valakit, aki nyert a Tejszív játékon?
Whitelab értesített már valakit nyertességről?
Re: Rita
Ott nem a bejelentkezésre ugrik át, hanem új regisztrációra.
Ott nem a bejelentkezésre ugrik át, hanem új regisztrációra.
Próbáld a mindenkori böngészési előzményeket kitörölni és ne egyből akarj belépni az oldalra hanem a játék oldalát nyisd meg ott a kis négyzetet bejelölöd és ott átugrik a bejelentkező felületre és ott jelentkezz be
Ez csodálatos, mert nekem egy accountnak csak egyszer enged feltölteni. Utána nem jelenik meg más csak a köszönő üzenet.
Hiába lépek be másik böngészőben, másik gépen, mobilon...
Még videót is küldtem nekik, de ezek szerint meg sem nézték.
Mindegy.. elengedem.
Azért köszi az infókat
Hiába lépek be másik böngészőben, másik gépen, mobilon...
Még videót is küldtem nekik, de ezek szerint meg sem nézték.
Mindegy.. elengedem.
Azért köszi az infókat
Old spice játékhoz kapcsolódóan . Tesóm 3 blokkal játszik mivel ő ezt a márkát szereti és simán be tudta küldeni az összes blokkját !
Én tudtam feltölteni legalább 2-2 blokkot nekem és férjemnek . Tehát ez nem igaz hogy csak 1x lehet pályázni ! Ez csak szimpla lepattintós email az ő részükről .
Re: Old Spice / Törpi
Nos megjött a válasz és ezek szerint ez minden Everyday.me-s játékra vonatkozik:
"Kérjük, engedje meg, hogy tájékoztassuk, az Old Spice nyereményjáték során több pályázat benyújtására, illetve több bizonylat feltöltésére sajnos nincs lehetőség."
Nem túl életszerű, de akkor legyen így
" alt="
">
Nos megjött a válasz és ezek szerint ez minden Everyday.me-s játékra vonatkozik:
"Kérjük, engedje meg, hogy tájékoztassuk, az Old Spice nyereményjáték során több pályázat benyújtására, illetve több bizonylat feltöltésére sajnos nincs lehetőség."
Nem túl életszerű, de akkor legyen így
" alt="
">Vénember, nagyon köszönöm! Remélem, sikerül, mindjárt nekifutok.
Vágási Feri Hozzászólás: 2024-06-10 :: 17:57
4 db blokkunk vala összesen.
4 db blokkunk vala összesen.
agi80 Hozzászólás: 2024. június 10. :: 16:01
Vágási Feri
Szia megkérdezhetem sok blokkot feltöltöttél az ecofamily - unilever játék alkalmával? Gratulálok a fődíjhoz :-)
Vágási Feri
Szia megkérdezhetem sok blokkot feltöltöttél az ecofamily - unilever játék alkalmával? Gratulálok a fődíjhoz :-)
Majóka
Frissíteni kell a Clubcard-appot.
Akkor megjelenik egy újabb (negyedik) választógomb alul: KAMPÁNYOK
Abban két menüpont van: a kaparós és a digitális nyereményszelvény.
A kaparós felület aktiválásához kel a papíros szelvény QR-kódját szkennelni.
Frissíteni kell a Clubcard-appot.
Akkor megjelenik egy újabb (negyedik) választógomb alul: KAMPÁNYOK
Abban két menüpont van: a kaparós és a digitális nyereményszelvény.
A kaparós felület aktiválásához kel a papíros szelvény QR-kódját szkennelni.
törpilla
Igen, működik
" alt="
">
Igen, működik
" alt="
">bbsc
Köszi
Köszi
mogyi.hu működik nálatok? köszi