Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 241 / 1052 oldal |
Parmalat elemlámpa, 400 ft-os Carte'dor kupon
Éppen most érkezett meg a Friskies futtatóbot 

Pénteken adták postára a Friskies nyereménytárgyakat! Ezt is várhatja, akit érint.
Parmalat elemlámpa, Prizee plüsshal.
Szerintem is. Eleve nem értem, hogy miért nem tudják pótolni. Azt mondta 5e darabot rendeltek és nincs több. Szerintem ilyenkor ha simán adják fel az a minimum, hogy van még valamennyi raktáron.
Nyertem, élvezi a postás dolgozó. Így kell ezt csinálni, sőt lehet csinálni mert a kutyát se érdekli, hogy lopkodnak.
Nyertem, élvezi a postás dolgozó. Így kell ezt csinálni, sőt lehet csinálni mert a kutyát se érdekli, hogy lopkodnak.
Reacska
Igen, ma érkezett, mielőtt beírtam kb 10 perccel hozta a postás ajánlott levélként feladva.
De eddig nem is írta senki, hogy megkapta volna, úgyhogy valamit nagyon kutyulhatnak!
Igen, ma érkezett, mielőtt beírtam kb 10 perccel hozta a postás ajánlott levélként feladva.
De eddig nem is írta senki, hogy megkapta volna, úgyhogy valamit nagyon kutyulhatnak!
betti: ma?
A nő azt mondta nekem a telefonban, hogy egyszerre adták fel a mágnesekkel.
A nő azt mondta nekem a telefonban, hogy egyszerre adták fel a mágnesekkel.
Megérkezett a Parmalattal nyert elemlámpa. Nagyon jópofa, kicsim birtokba is vette. 

Haas ajándékcsomag.
Nem kértek csomagolást. (Szerintem a postások sohasem kérnek blokkot, csomagolást, csak a futárok.)
Ide is 2000 Ft. a balatontól.
zsenya, gondolom nem kérte a postás a kódos csomit, ugye? Bár megvan..
Pénteken megkaptam a pénzt,a 2000 ft-ot a Balaton-szelettől,ugyhogy nem
kamu a játék.
kamu a játék.
Palmolive csomik. Aranyosak 

Pénteken nekem is hozott a postás 2.000,-Ft-ot a Balatonszelettől. A Knorr tányérok viszont nem jöttek eddig. (Nagymaros, Bp. IX. ker.)
ja,az más! De,jó,hogy te 3 különböző kerületben is lax!
Itt III. ker. még nem járt a Knorr futár mostanság,juniusban volt utoljára.
Itt III. ker. még nem járt a Knorr futár mostanság,juniusban volt utoljára.
Na igen, azt elfelejtettem mondani, hogy két másik címre kértem a tányérokat (14. és 2. ker). Ide megérkeztek a mai napon, hozzám a 3. kerületbe még nem tudom, ma még nem volt otthon.
A júliusi és augusztusi Knorr tányérok
Márty4 levele,
V. Zoltán-né levele,
N.-né V. Edina levélkéje és
K.-né B. Mónika levele,köszi szépen!
V. Zoltán-né levele,
N.-né V. Edina levélkéje és
K.-né B. Mónika levele,köszi szépen!
Palmolive ajándékcsomag