Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 241 / 511 oldal |
Voltam néhány Mol kúton én is.... (vidéken, megyeszékhelyen lakom. Szummázva mondom: Kiröhögtek! Azt mondták, h ne vicceljek! Annyira kevés ajándékot kaptak, h nekik (az ott dolgozóknak is!!!) kevés volt. Alig tudtak rajtuk megosztozni. Jobb ha nem is pazarlom a benzint, h elmenjek még néhány helyre, mert felesleges, úgy sincs sehol semmi. Hát köszi szépen...
Voltam a MOL kúton, és szomorúan tapasztaltam, hogy nem mindenütt lehet hozzájutni a Kólás ajándékokhoz. Sőt oda sem érdemes menni ahova szállított a cég, mert mindeütt olyan keveset kaptak, hogy szinte azonnal elfogyott.
Végülis jó illata van, lehet az íze is jó lenne. 

Megvan a megoldás! Most már én is Whiskast eszem, ha a macskám szereti, nekem is biztos ízleni fog
))
Így talán hamarabb összegyűlnek az ajándékok is...
))
Így talán hamarabb összegyűlnek az ajándékok is...
A májusi Praktikában van Whiskasos kupn akit érdekel írjon Junior menüs.
Ráadásul nem is fürdőlepedő.
Vannak olcsóbb cuccok is. 2 bögréért "csak" 48 konzerv kell (400 g), egy nyakbaakasztóért "csak" 29-et. Hát el vagyok ragadtatva az ajánlattól.

Vannak olcsóbb cuccok is. 2 bögréért "csak" 48 konzerv kell (400 g), egy nyakbaakasztóért "csak" 29-et. Hát el vagyok ragadtatva az ajánlattól.

Túlzás?? ez egész egyszerűen elképesztő
Egy "átlagos" cica-tulajdonosnak jó, ha félév alatt sikerül összegyűjteni (??)...
Háát, én (is) csalódott vagyok nagyon
Egy "átlagos" cica-tulajdonosnak jó, ha félév alatt sikerül összegyűjteni (??)...
Háát, én (is) csalódott vagyok nagyon

Ne aggódj én is túlzásnak találom.
A whiskassal kapcsolatban. Rea írta, hogy egy törölközőért 160 konzervet kell ennie a cicának.... Ha kiszámolom akkor az a törölköző cirka 32.000ft-ba kerül... Hááát, megint a tehetősebb macskatulajdonosok járnak jól és a tenyésztők. Ezzel nem akartam senkit megbántani, csak egy kicsit túlzásnak tartom a pontszámokat.
telko
Csak azért nem érted, mert még nagyon korán reggel van...
A finanszírozáshoz kevés, ahhoz, hogy mindenki garantáltan nyerjen, sok. Minden attól függ, milyen szempontból vizsgálod.
Csak azért nem érted, mert még nagyon korán reggel van...
A finanszírozáshoz kevés, ahhoz, hogy mindenki garantáltan nyerjen, sok. Minden attól függ, milyen szempontból vizsgálod.
Szeretnék visszatérni a Tombola.hu-ra.
Sada, azt írtad, hogy kevés ember játszik ha jól emlékszem...
Nekem kb. két hete írták azt, hogy nagyon sok a játékos, és mindenki várjon, hogy nyer-e...
Most ezt nem értem
Sada, azt írtad, hogy kevés ember játszik ha jól emlékszem...
Nekem kb. két hete írták azt, hogy nagyon sok a játékos, és mindenki várjon, hogy nyer-e...
Most ezt nem értem

Nem is lesz... Szerintem.
Érdeklődtem a fődíj iránt a Pall Mell-nél. Hát az illetőt már kiértesítették, de fenn még nincs....
A nyereményeimre közölték júliusig nyugodtan várjak.
A kódók nem vártak ennyit!
A nyereményeimre közölték júliusig nyugodtan várjak.
A kódók nem vártak ennyit!
Lehetett rendelni ingyenes cd-t, számítógépről röviden vagy valami ilyesmi volt a címe. Na megrendelem, vizsgáznom kell úgy is (ECDL)
Elküldték, könyvvel (nem én vettem át) Benne van, fizessek 4800 Ft-ot, ha megtetszik, ha nem küldjem vissza! (nénikéteket...)
Elküldték, könyvvel (nem én vettem át) Benne van, fizessek 4800 Ft-ot, ha megtetszik, ha nem küldjem vissza! (nénikéteket...)
Már majdnem megállt bennem az ütő, hogy van a Magginak játéka, amiről én nem tudok.
Promos borítékot max. a játékszabályok miatt szoktam haza vinni.
Csak akkor adom fel ilyenben, ha ajánlottan küldöm, mint pl. a Knorr-t, vagy Jacobs-ot.
Promos borítékot max. a játékszabályok miatt szoktam haza vinni.
Csak akkor adom fel ilyenben, ha ajánlottan küldöm, mint pl. a Knorr-t, vagy Jacobs-ot.
régiúj kriszta
Szerintem ne promós borítékba küldd be a következő játékokra a vk-okat, mert ez elég feltűnő annak, aki a mi vk-jainkra utazik.
Szerintem ne promós borítékba küldd be a következő játékokra a vk-okat, mert ez elég feltűnő annak, aki a mi vk-jainkra utazik.
A verpeléti Cba abc-ben 10-12 db Maggi akciós borítékot tettem a
kosaramba, hogy az otthon lévő termékekről visszaküldjem a
vonalkódokat.
A boltvezető rámrontott, mit gondolok én, hogy Csak úgy elviszem a
borítékokat?
Mondtam, ez ingyenes a Maggi bocsájtotta ki.
Ki lettem oktatva, hogy csak 1 db jár...
Azért elhoztam ami a kosaramban volt, megszégyenülve...
A bolt előtt vettem észre, hogy a promó 1 hónapja lejárt.
Legszívesebben visszamentem volna, hogy most én szégyenítsem
meg a csapatot, hogy még azt se tudják, meddig tartott az akció??
De nem volt bennem elég bátorság a vevők előtti újabb cirkuszhoz...
kosaramba, hogy az otthon lévő termékekről visszaküldjem a
vonalkódokat.
A boltvezető rámrontott, mit gondolok én, hogy Csak úgy elviszem a
borítékokat?
Mondtam, ez ingyenes a Maggi bocsájtotta ki.
Ki lettem oktatva, hogy csak 1 db jár...
Azért elhoztam ami a kosaramban volt, megszégyenülve...
A bolt előtt vettem észre, hogy a promó 1 hónapja lejárt.
Legszívesebben visszamentem volna, hogy most én szégyenítsem
meg a csapatot, hogy még azt se tudják, meddig tartott az akció??
De nem volt bennem elég bátorság a vevők előtti újabb cirkuszhoz...
bubus
A házipatika egész hónapban folyamatosan rakja ki az újabb kvízeket, csak nem lehet tudni, mikor. Múlt hónapban 24-én került ki az utolsó kvíz, előző hónapban 29-én. Az kevés, hogy valaki hónap első napján 0 órakor megcsinálja hibátlanul az éppen kint levő kvízeket.
A játék célja éppen az, hogy folyamatosan látogassák az oldalt, mert bármikor kikerülhet egy feladatsor, amit minél hamarabb meg kell oldani.
Ha sorsolás döntene, tizedannyi frissítés sem történne az oldalon, hiszen bárki ráér akár az utolsó pillanatban is kitölteni.
A saját szempontjukból érthető a kiírás, így mindenki lesi , frissíti az oldalt, generálja az oldalletöltéseket, nő a látogatottság......
A házipatika egész hónapban folyamatosan rakja ki az újabb kvízeket, csak nem lehet tudni, mikor. Múlt hónapban 24-én került ki az utolsó kvíz, előző hónapban 29-én. Az kevés, hogy valaki hónap első napján 0 órakor megcsinálja hibátlanul az éppen kint levő kvízeket.
A játék célja éppen az, hogy folyamatosan látogassák az oldalt, mert bármikor kikerülhet egy feladatsor, amit minél hamarabb meg kell oldani.
Ha sorsolás döntene, tizedannyi frissítés sem történne az oldalon, hiszen bárki ráér akár az utolsó pillanatban is kitölteni.
A saját szempontjukból érthető a kiírás, így mindenki lesi , frissíti az oldalt, generálja az oldalletöltéseket, nő a látogatottság......

Megadott adatai alapján ellenőriztük a Nyerje meg a világ leggazdagabb plüssmaciját promócióra beérkezett pályázatait. Ez alapján összesen 3 beküldést találtunk az Ön nevével és címével. Ezek közül 1db az első, 2 db a második szakaszban érkezett. Mindhárom pályázat érvényes volt (így mindhárom részt vett a fődíjsorsoláson is), azonban sajnos egyik szakaszban sem került pályázata az első 25.000 beküldés közé.
Hát nem lesz Macikám
Hát nem lesz Macikám
Okt.30-ig érnek rá eljuttatni a nyertesekhez a nyereményeket, és hol van az még??