Napi nyertes volt apukám,tőle is anno eredeti blokkot kértek. Gondolom a sok reklamáló miatt mert már egy 4000 ft-os társasnál is lehet pl. az Unilevernek is postázni.
a Kinder-Aldi játékon meg a blokkot hivatalosan 2021. október 17-ig kellett volna megőrizni,így ez is fura egyáltalán merik kérni. A szabályzat jó lenne,ha nem csak a játékosokra lenne érvényes
Aldi-Kinder játék pótnyertesség. Táska a nyereményem (jó, hogy most vettem kettőt is itt

" alt="

"> ). Nem elég a fénykép, hanem 5 napon belül be kell küldeni postán a blokkot, 700 ft-os áron, hogy oda is érjen. Tiszta lehúzás szerintem, s személyesen sem vihetem, oda pedig 20 percre vannak tőlem
kfc ismét remek.
csak ap kódot kér.
Köszönöm ! Én meg csak vicceltem-Puszika Ani-ha És még rímmel is.
SzerencsésFlótás
Utolsó mondatod a lényeg: a gyártó azért szabja bizonyos termékek megvásárlását a nyereményjátékban való részvétel feltételéül, mert azt kívánja elérni, hogy más gyártók vagy egyéb saját termékei helyett azt vegyed.
Nem véletlen, nem tévedés: szándékos.
Úgy hívják: marketing/reklámfogás
SzerencsésFlótás
Segíteni szerettem volna, hogy miért nem találtad az adott terméket a feltöltésnél.
Engem nem kicsit bosszant hogy a moments játéknál folyamatosan bukom el a pályázatokat,mert hiába blokkoltatok külön,direkt tökölök a kasszánál,de még igy is olyan villámgyors a pénztaros,hofy 3bol 2x tuti ugyanabban a percben blokkolja.igazan kerhetnének nyugtaszámot,mint sok helyen,es akkor fel lehetne tölteni az ugyanolyan idejű blokkokat is.
pieceofluck
Köszönöm a jókívánságodat viszont kívánom Neked!
Az rendben van h érdemes elolvasni a játékszabályzatot. Nekem van egy értékrendem véleményem a játékok vonatkozásában is. nem állítom,hogy igazam van és nem is kell egyetérteni vele senkinek. Sajnos ez a papírgyár is már külföldi tulajdonban van mint annyi más de ez egy másik Téma . Szerintem már az sem etikus amikor kikötik h csak egy termék most éppen a papírtörlő. Örülniük kellene ha vásárolsz bármelyik termékükből Ugyan úgy bevétel.Értem Én h talán ez fogy kevésbé de az már pofátlanság amikor egy termékkategórián belül is variálnak főleg amikor a bevezető szövegben vannak gyűjtőnéven megemlítve. Annyira azért nem stresszelek és nem is veszek ebből a márkából egy kávéfőzőért. Zewát v Oooooopsot szoktam venni.
SzerencsésFlótás!
Nem rosszindulatból írták szerintem.

" alt="

"> De valóban érdemes megnézni az adott játékban részt vevő termékek listáját, mielőtt az ember vásárol.
Ha esetleg még vennél:
A 2 tekercses XXL 599 Ft, abból elég kettő.
A Bellis pedig 329 Ft, minimum négy darab kell, és az egyébként a Magyar Termék játéknál is játszik, ott is meg lehet nézni a játékszabályzatban.
Sok szerencsét! 🍀
De okos vagy! Nagyon jo lehet Neked- irigyellek!
Jsz. I. melléklet: A Nyereményjátékban részt vevő termékek listája
Vásárolj bármely TESCO áruházban vagy TESCO online áruházban legalább 1000 Ft értékben Regina papírtörlőt.
Vásároltam 2 nagy tekercsest 1800 forintért . Feltöltésnél viszont a
Regina Expert 1R ki van hagyva . A Maxxon a szervező.
Valószínűleg bennemaradt véletlenül egy régebbi játékból. Volt olyan, amikor(tök értelmetlenül) a vonalkódot is kérték a termékről.
Sziasztok!
Segítsetek, a Gyermelyi nyereményjáték szabályzatában ez szerepel: "a Játékos feltölti a játék microsite oldalára a vásárlást igazoló blokk AP kódját, vagy a
vásárlást igazoló számla számát a vásárlás dátumát, időpontját, valamint a vásárlót
termékek vonalkódját."
Viszont nem látom, hogy a termékek vonalkódját hova kell tölteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Válaszolt a Gyermelyi, és javítani fogják a jsz-t. (Ez pozitív, csak a tegnapi bejegyzésemhez kapcsolódik)

" alt="

">
"Köszönöm jelzését, és hogy véleményét közvetlenül velünk osztotta meg. Teljesen jogos a jelzése, és így is gondoltuk megvalósítani a játékot. Sajnálatos fogalmazási hiba történt, melyet igyekszünk mihamarabb javítani."
Gyermelyi játékszabály: "Egy Játékos a nyereményjáték során csak egy nyereményt nyerhet, függetlenül attól, hogy hány pályázatot töltött fel."
Én írtam nekik, hogy módosítsák úgy, hogy egy játékos nyeremény-fajtánként egy nyereményt nyerhet.
Jó lenne, ha többen is írnánk, talán meghallgatásra talál a kérésünk.
Feltételezem, hogy ha pl. valaki az első héten nyer egy ajándékcsomagot, attól még szeretne tovább játszani, újabb feltöltéssel pályázni az értékesebb nyereményre, még ha kicsi is az esély.
Az is benne van a jsz-ban, hogy a Szervező jogosult módosítani, szóval nincs akadálya, hogy megtegyék.
Én is ezt "szoktam" csinálni.
Én is jártam már így! Ilyenkor szoktam kérni a pénztárost, hogy üssön be még egyet, kifizetek mindent és visszamegyek azért az egyért és kifelé menet bemutatom neki! Általában megengedik!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások