Az sosem baj.
Azt próbálom sugallni: Ha mások piszkálása helyett inkább az infókra figyelnétek, az hasznosabb lenne.
Nem baj!!! Hát ha Valaki nem olvasta ! Miért baj ha valaki jót akar?
zsenci már az elején, dec. 16-án beírta az infókhoz.
Értem-de jó,hogy Én egyből játékra gondoltam ugyanis az is van a -nyeremenyhullam .hu-n Sok sikert mindenkinek!
Viszont mindenkinek más időpontban kell és értesíteni is fognak,szóval nem kell rajta sokat rugózni szerintem.
1.
A játszós mobil/SIM az - a wny-es szlengben- , amit kizárólag azért tartunk, hogy játékos SMS-eket küldjünk róla. Az online játékok előtt akár több tucat is volt egy-egy aktív játékosnak.
2.
2017-től jogszabály szerint évente kötelező a feltöltőkártyás SIM kártyák adategyeztetése.
Szia xia! Elnézést de nekem hiányosak az információim Mit ,hol ,hogyan és mit lehet nyerni vagy hogyan játszós a mobil? Előre is köszönöm!
Ne felejtsétek el újra regisztrálni a kártyás /főleg, gondolom játszós/ mobilokat. Nem kell személyesen, a szolgáltatók honlapján meg lehet tenni.
https://wmn.hu/wmn-life/48099-igy-segits-a-gyereknek-
oldani-a-stresszt--7-egyszeru-de-nagyszeru-lehetoseg
-a-mindennapokra
Gratulálok Jelica! Neked Cirbolya meg remélhetően összejön még . Azért jártak ezen a gondolataim mert közel a 64 hez még kiakartam volna próbálni újból.Karácsony előtt viszont-minden előzmény nélkül,pontosabban a 64 év kopásai miatt úgy bedagadt a jobb térdem,hogy azt a kínt senkinek sem kívánnám. Bedagadt térd csapolása fájdalomcsillapítás nélkül.pedig VIP beteg voltam-na az az igazi" orgazmus" de hál 'Istennek most már jövök megyek de a lépcsőzést megérzem.Úgy ,hogy az EJE ugrás ugrott-egyenlőre. Abban viszont biztosan egyetértünk,hogy ez az az élmény amit nem lehet "elintéztetni" vagy" megvásárolni" és itt nem az ugrás költségére gondolok,hanem arra ,hogy személyesen oda kell tenni Magad és átélni.
egy a "baj" a ma emberével

" alt="

">
Minden ember azt gondolja magáról – ezek az énképet védő alapvető
pszichológiai mechanizmusok –, hogy ő úgy jó, ahogy van, mert
az, ahogyan ő működik, az az ő személyiségének egyedi és megismételhetetlen lenyomata, tanúsága....
Itt volt a lehetőség, a sok Feldobox kaland kártya, a végén már szinte ingyen adták, akik nyertek. Én egyet nyertem, a fiam kipróbálta a siklóernyőzést egy haverjával.
Hàt nâlunk anya annyira írtózott a dologtól, hogy el sem jött velünk..
De az is meglepett, hogy apa meg nagyon akart, sőt ő az aki leginkább menne megint....

" alt="

">
jelica,
jó Neked!

" alt="

"> Nálunk csak ketten a lányommal szeretjük a hajmeresztő dolgokat a családban, úgyhogy ha több főst nyernék, ugorhatnánk kétszer.

" alt="

">
Elsőre égnek àllt a hajam mikor kiderült, hogy nyertünk...
Azóta, hogy túl light vagyunk rajta, emlegetjük rendesen.
Szuper élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki bemeri vàllalni.
Lehetne nyeremény igazàn valahol.....

" alt="

">
Mi nyertünk 5 főset Henkellel.

" alt="

">
Siófokon ugrottunk: pàrom, öcsém, öcsém pàrja, édesapàm, és én.
Szuper volt. Mennék mind újra, de szép àra lenne egyszerre ötünknek....
Megvan felvételen mindenkinek a sajàtja....

" alt="

">
dodi54,
sajnos nem, pedig szeretném kipróbálni.

" alt="

">
dodi54!
Nekem jelica rémlik,de lehet rosszul.
Nekünk is volt a Henkellel Ausztriában.Bár nem csak ez volt a nyeremény,de ez is.
Cirbolya Nem Te nyertél anno tandem ugrast? Kiprpbáltaf? Csak úgy eszembe kutott de lehet h keverem a dolgokst
Tudod mint ahogy fozo.gabi is mondta nem tetszik egy beírás görgetsz tovább...
De egyébként lehet...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások