Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 242 / 9336 oldal |
szerintem mindenki csak 1 blokkot tud feltölteni
Ilyennel találkozott már valaki?
Bármelyik Everyday által szervezett játékon csak az első pályázatomat tudom feltölteni, utána ugyanaz a köszönő üzenet fogad a feltöltési folyamat helyén, amivel az első pályázatom befejeződött.
Már levelezek velük de csak a szokásos kamuval jönnek (más böngésző, cookie-k törlése, más eszköz) és nem akarják megérteni a problémát.
Összefoglalva:
Az Old Spice-os játékon nem tudok egynél többször pályázni (és igen már 3 családtag is be lett vonva)
Nálatok működik?
Bármelyik Everyday által szervezett játékon csak az első pályázatomat tudom feltölteni, utána ugyanaz a köszönő üzenet fogad a feltöltési folyamat helyén, amivel az első pályázatom befejeződött.
Már levelezek velük de csak a szokásos kamuval jönnek (más böngésző, cookie-k törlése, más eszköz) és nem akarják megérteni a problémát.
Összefoglalva:
Az Old Spice-os játékon nem tudok egynél többször pályázni (és igen már 3 családtag is be lett vonva)
Nálatok működik?
KitKat-tel elektromos kerékpárt nem nyert véletlenül valaki a fórumról?
Pityesz76 es Sada Megérkezett a válasz a Coca Cola es a Lidl közös játékára:
Kedves Balázs!
Köszönjük szépen, hogy jelezte felénk a problémát.
Arról tudjuk tájékoztatni, hogy a játék indításának időpontjaként sajnos tévesen jelent meg a 2024.06.06 dátum, mivel a helyes időpont 2024.06.13, ami a játékszabályzatban is szerepel. Ennek megfelelően a blokkfeltöltés 2024.06.13-tól indul, viszont elfogadjuk azokat a blokkokat is, amik 06.06-06.12 között vásárolt termékekről szólnak. Kérjük, a weboldal indulásakor töltse fel azokat!
Nagyon köszönjük a megértését és elnézést kérünk a kellemetlenségért! Amennyiben további kérdése lenne , forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel!
Coca-Cola Hungary
Kedves Balázs!
Köszönjük szépen, hogy jelezte felénk a problémát.
Arról tudjuk tájékoztatni, hogy a játék indításának időpontjaként sajnos tévesen jelent meg a 2024.06.06 dátum, mivel a helyes időpont 2024.06.13, ami a játékszabályzatban is szerepel. Ennek megfelelően a blokkfeltöltés 2024.06.13-tól indul, viszont elfogadjuk azokat a blokkokat is, amik 06.06-06.12 között vásárolt termékekről szólnak. Kérjük, a weboldal indulásakor töltse fel azokat!
Nagyon köszönjük a megértését és elnézést kérünk a kellemetlenségért! Amennyiben további kérdése lenne , forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel!
Coca-Cola Hungary
Köszönöm!!!
Vágási Feri, melyik városban van a Sörmester szobor?
Nézte esetleg valaki a Mo, szeretlek! műsort?
F1 van, kétszer átkapcsoltam, de pont lemaradtam a kérdésről...
Viszont a nyereményeket láttam, ismét lehet nyerni egri wellnesst.
F1 van, kétszer átkapcsoltam, de pont lemaradtam a kérdésről...
Viszont a nyereményeket láttam, ismét lehet nyerni egri wellnesst.
Szeretnék segítséget kérni, még eléggé béna vagyok az okostelefonhoz.
A tescos kaparóst szerettem volna kipróbálni, sikerült beolvasni a kódot, el is vitt a clubcard oldalara, de ott elakadtam. A játékszabály szerint kellene ott lenni valami nyereményjáték szónak, de nekem olyan nincs.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
A tescos kaparóst szerettem volna kipróbálni, sikerült beolvasni a kódot, el is vitt a clubcard oldalara, de ott elakadtam. A játékszabály szerint kellene ott lenni valami nyereményjáték szónak, de nekem olyan nincs.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Ez volt a B variáns.
Bármi lehetséges, de a reklámban hatodika szerepel.
Bármi lehetséges, de a reklámban hatodika szerepel.
Jövő 7 csütörtöktől lesz akciJós a kÁólá' a Lidlben, még az is lehet, hogy csak akkor indul a játék...
Főleg hogy Lidl..
" alt="
"> de azok se
" alt="
">
" alt="
"> de azok se
" alt="
">De hova? Penny még soha nem válaszolt nekem
Írjatok nekik!
A mai nap lenne a 4. nap.
V a link rossz,
v az időpont hibás a hirdetesben,
v az oldalt felejtették el elesíteni,
v ...
A mai nap lenne a 4. nap.
V a link rossz,
v az időpont hibás a hirdetesben,
v az oldalt felejtették el elesíteni,
v ...
https://www.cocacola-lidl.hu/ ez se működik..
Spar 19. oldal, a fociláz alatt
https://akcios-ujsag.hu/akcios-ujsagok/spar-akcio
s-ujsag-2024-06-13-06-19/
https://akcios-ujsag.hu/akcios-ujsagok/spar-akcio
s-ujsag-2024-06-13-06-19/
sada, ezt melyik újágban láttad? :
Csütörtöktől Monte, Pöttyös, Lays, Pure Milk termékekkel lesz egy másik játék is
Csütörtöktől Monte, Pöttyös, Lays, Pure Milk termékekkel lesz egy másik játék is
Sőt, az egész unileverjatek.hu sem.
A beírások alapján már tegnap is gond volt vele.
A beírások alapján már tegnap is gond volt vele.
gasex 2024-06-09 :: 07:46
A Grillezz nyereményjáték nem működik!
A Grillezz nyereményjáték nem működik!
Nálam a Xiaomi dominál. Szeritnem ár érték arányban remek, és teszi hozza a dolgát
A szériás kilőve
S24 7 évig támogatás
gyors internett stb
Tesco .Cif nyeremény
5 db Samsung Galaxy S22 128 GB,
S24 7 évig támogatás
gyors internett stb
Tesco .Cif nyeremény
5 db Samsung Galaxy S22 128 GB,