A Jacobs-os gyorsasági játék SZÖRP CD-iröl nagy csönd van!!!!!
gyanus

Tudod fcoco most nagyot csalódtam benned. De írtad,hogy 15 van,15-öt kérsz érte,erre összegyűjtöm és azt írod a fórumra,hogy mégsincs annyi???!!!! Söt azt sem írod,hogy akkor mennyit cserélsz és részedrő ez el van intézve.Nem én jelentkeztem a cserére,hanem te!
Ráadásul a freemailemre meg vissza sem méltóztatsz írni!!!További jó cserét....hajrá
Tisztelt Házipatika!
Örömmel láttam a betegséglexikon c. játékukat. El is kezdtem, fejtegettem. Nos, pillanatok alatt rájöttem, hogy felesleges ebben a játékban résztvennem, mert:
Nem hinném, hogy bárki, csalás nélkül, a hónap első napján, délutánra, mind a 151 db tesztet tesztet hibátlanul(!) megcsinálja.
A listavezető megtette , így 151x6 pontja van - ezzel meg is nyerte az üdülést, mivel a játékszabályban úgy rendelkeztek, hogy pontegyenlőség esetén a leggyorsabb megfejtő nyer.
Tehát ha én nagyon szorgalmas vagyok és feljegyzem a megoldásokat, július 1-re virradó éjszaka éjfél után bepötyögöm a megfejtéseket, akkor én leszek a nyertes!!!
Amellett, hogy ez nem tisztességes, semmi haszna nincs, mert elveszik a kedvet a többi játékostól ; nincs haszna így a tesztekne, mert nem nézünk utána a betegségeknek stb.
Sokkal tisztességesebb lenne, ha az azonos pontszámot elérők között sorsolást tartanának ; esetleg más megoldást találnának a csalás kiküszöbölésére.
Ne haragudjanak, de mélységesen felháborított "játékostársam" tisztességtelensége, s mivel matematikából elég jó vagyok, azonnal rájöttem fortélyára!
Járt már vki a danone-l úgy,hogy helyes a válasz és nem fogadja el?
Én meg csak várom a Macikáimat türelmesen
Nem hiszem el hogy nem jut 20 ezerből egy sem amikor mindkét szériában az első napon adtam fel és volt amit nem promós borítékban!!!
Én értem, amit te mondasz,
de jelent már meg újságcikk , amiben összemostak minket azokka és a fórumról vett sztorikkal érvelve.
nálam a vandálkodás azért még nem itt kezdődik

de ha nem ,akkor nem...nem muszály (nyerni sem)
jajj...ezt szentem nem kell ennyire komolyan felfogni...
És az ilyen beszólások miatt azonosítanak minket azokkal, akik vmi nyjáték vagy ajándék miatt széttépik a termékek csomagolását, vandálkodnak.
jajjj...most nehogy már ezen parázzatok...menjetek be a tesco, aztán csórjátok le pár chio zacsiról a szallagot...nem fog senki se szólni...és szentem nem fog senkinek se hiányozni, mert aki figyeli az akciót az úgyis olyat választ amelyiken van szallag/ioll. matrica
Nekem is itt figyel 6 Chios zacsi

Megörültem a győri édesnek, elősször... de mivel ebből is akciós kell, pihennek a többhavi gyűjtések a chióval együtt.

most majdnem, hogy magunkat szidom, de a mai webnyemény hírlevél 4szer érkezett meg (eddig)...remélem több levélre már nem kell számítanom....

De ettől még gyűjtheted, küldheted a mosolygós matricákat, a szórólapon/gyűjtőlapon ott van minden info.
Síma lapon is beküldhető.
Már június elseje van, indul a Baba játék, a honlap még mindig sehol. Hmm.
Köszi nem kérek érte semmit, nekem még így is marad.
Csumika:
Ok, de akkor írd meg mit kérsz érte.
Viki ! Ha gondolod, nagyon szívesen küldök a gyermekeidnek macit, mert nyertem egy párat.
Mahtab: a Posta mindenre képes. Nekem két macim elveszett, vagy be sem érkezett a Jacobs macikámra. Összesen kettőt küldtem a két gyerekemnek, abból sem lett semmi pedig az első nap adtam fel, ajánlva elsőbbségivel.
Már azon gondolkodtam hülye az aki promos boritékban adja fel, mert feltünőbb és hamarabb lenyúlják. Soha többet nem fogok promos borítékban beküldeni semmit se ha lehetséges.
Járt már vki a knorral úgy, hogy én megvettem a termékeket, hogy meglegyen a 10 vonalkód ajánlottan adtam fel és 2 hét alatt nem ért oda!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások