Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 242 / 319 oldal |
elindult a játék megvan a bögrém
Megy az új játék !
Szerintem még mindig a párizsi 3 kép van fent. Csak részben frissítettek.
Vagy tévednék? Help!:-)
Vagy tévednék? Help!:-)
Gyerünk, hajrá a bögrékért!!!!
Megy a játék!
Sok sikert!
Megy a játék!
Sok sikert!
Fent van az új játék
London. Nyertem egy bögrét! 
London. Nyertem egy bögrét! 
Fent van az új játék. Húzzatok bele!
bolond-szel
annyit tudok hogy 12 óra 6 perckor írták fel
annyit tudok hogy 12 óra 6 perckor írták fel

tudja valaki, hogy a múlt héten hánykor kezdődött a játék?
még mindig a múlt heti játék van fenn
Én vodás vagyok, eddig semmit nem kaptam.
Lerta köszönöm! Fel is fogom őket hívni!
dorika:40/200-025,menü:2,2,9
Meg is lepődtem, mert miután regisztráltam az interneten, körülbelül két perc múlva csengett a telefon.
Hol lehet reklamálni különben?
Nekem az a gondom, hogy engem fel sem hívnak 3 hónapja, nemhogy kódot kapnék. Pedig már 3-szor írtam nekik! Szóval akit visszahívtak az már jó úton jár...
Lerta,
én pannonos vagyok, és még nem kaptam meg a kódot. Ha így áll a helyzet, akkor jövő héten én is reklamálni fogok. Eddig azt hittem, hogy csak kissé lassúak.
én pannonos vagyok, és még nem kaptam meg a kódot. Ha így áll a helyzet, akkor jövő héten én is reklamálni fogok. Eddig azt hittem, hogy csak kissé lassúak.
Én Vodás vagyok, a reg.sz. a 203773377-ről jött.
...ja,és melyik szolgáltatóhoz tartoztok,ha nem vagyok indiszkrét?(Ha nem publikus,légyszi.dobjatok 1 privit!)Van valaki vodás,akinél működött a dolog?Mostmár szeretném kinyomozni.idegesít!Kösz
Wodehouse mmg!Megkaptátok már a sömit?Kedd du. hívtak vissza, ma reklamáltam, visszahívtak,hogy náluk nincs hiba,mégsem bírnak ideérni az SMS-eik,másképp pedig nem adhatják meg a webkódot.SOS!!!!!!!!!!!!!!!! (A héten 2 másik helyről már kaptam üzit,tehát nálam sem lehet hiba,de akkor hol VAN?!)
Kettő elött hítak, azóta várok. Eddig semmi.