Jerry

Ez klassz, Jerry! És akkor ezentúl hogy kell küldenem neked a pontokat, milyen csomagolásrészlet kell ?
Sziasztok!!
Regisztrálták az eddig bekükdőtt Pick pontjaimat!!!
Kimondhatatlanul megnyugodtam !!!
tanczos Hozzászólás - 2003. április 22. :: 13:21
Ide jöhetnek a pozitív tapasztalatok a cégekről, nyereményekről, hozzáállásról, stb. Hiszen nem csak "Negatív tapasztalataink" vannak...
**TOVÁBB OLVASNI VESZÉLYES!**
Fröccs - Loccs - Zutty!!!
///ez egy hideg vödör hideg víz volt mindannyiunk monitorjára. remélem rátok is jutott belőle. ebben a kánikulában nem is árt.
most hogy így mindenkinek lehűlt egy kicsit a feje megteszem következő hozzászólásomat...

///
Kriszta! Én sajnálnám, ha elmennél a fórumról

Szerintem többen is így vagyunk ezzel.
Queenenek tényleg ilyen a stílusa, nagyon jól írta Savika. De ez nem is baj, sokfélék vagyunk...
Én is békét kívánok a fórumra!

Kriszta,
A Te döntésed.
Szerintem itt soha senki nem irigykedett, már amennyire nyomon tudom követni a fórumot.
Mai megjegyzésem annyi volt, hogy nem kell rögtön kígyót-békát kiabálni mindenkire, akinek egyszer kritikai észrevétele volt. Ráadásul valótlant állítasz.
Nyilván sokan olvassák a fórumot, de nem mernek beleszólni...talán azért, mert az újakat, vagy hibázókat ... hát néha leteremtitek. Én azt gondolom, hogy egy új hozzászólónak is lehetnek jó meglátásai, talán éppen azért, mert nem elfogult és objektívabban látja a helyzetet....Nem elfogadni kell a másik véleményét, csak elgondolkodni rajta....sajnos itt ezt nem lehet elvárni, ha már a szűk, 'családias' kör sem tud örülni egymás sikerének, és nem tiszteli a másik véleményét (ld. Neogranormon játék eredménye)
Üdv,
bkata
bkata!
Sokat gondolkodtam, bocsájtsd meg, nem becses személyeden, hanem azon,
hogy vagyunk itt a fórumon.
Hasonló érdeklődésű emberkék. Jellemzően nem a hátrányos helyzetű
körökből. Megengedhetjük magunknak a játék uri passzióját és a mikor nyer valaki mégsem tudunk vele örülni.
Az infókat is szinte mindig ugyanazok az emberkék hozzák.
Aztán őket sem kíméli a kritika.
A fenébe hát kell ez nekem?
Már 5 éve játszok, nyertem autót, utazást és sok mást ,mégis örülök egy kulcstartónak is de boldog vagyok akkor is ha más nyer. ( Egész ismeretségi köröm hallott Évi millkájáról de nem rossz fenhanggal)
Nyertem ezelőtt is és remélem ezután is enyém lesz a világ.
De nélkületek! A sárga megjegyzések nélkül..
Már az előző incidens óta érlelődött bennem az elhatározás, nincs
szükségem arra, hogy mások hülyeségén izgassam magam.
Bkata köszönöm, sikerült döntenem.
Mától a fórum nélkül kergetem a szerencsémet.
Sajnálom, hogy a régi fórum családias hangulata elveszett. Az új
szúrka-piszkálódósra meg nincs szükségem.
Nem, én ezt egy szóval nem mondtam.
Te voltál olyan 'kedves' hogy egyből velem példálóztál...és azt állítod, hogy máskor nem szóltam hozzá. De hozzászóltam, csak nem vagyok grafomán.
Kicsit gondolkodjál el ezen, pls
Igazad van bkata! Itt mindenki rossz csak te vagy földre szállt angyal.
De ezért kérlek fejezzük már be egymás hergelését. Ha nincs
érdemi infó, akkor ne koptassuk a billentyűzetet!
Kedves Kriszta,
Mielőtt kedves lennél, keress rá a nevemre....többször is hozzászóltam, ma is többek között.
Süt rólad a rosszindulat

Kicsit uncsi, hogy nem a nyeremények miatt járunk ide!
Az is érdekes, hogy a vitákban a bkaták, élőfák, wok -ok is bele szólnak, máskor meg hallgatnak.
Jó lenne már ha abba hagynánk egymás piszkálását és a cél Fortuna kegyeibe kerülés lenne.
Kár bántani Táncost, mert ő volt olyan kedves, hogy egy utat mutatott
a megnem kapott nyeremények megszerzéséhez-tanuljunk, ne kritizáljunk.
Queene pedig elmondta a véleményét, joga van, nem kell ezt túl lihegni.
Ahány ember annyi vélemény!
Békét és nyereményekben gazdag napokat kívánok!
Kedves némák a ti hangotoktra is kíváncsiak vagyunk, főleg ha hasznos infót hordoz.De szívesen válaszolunk is... csak legyen már vége ennek az állandó harcnak!
Örüljünk egymás sikerének, mert ezálltal is többek leszünk!
egy élő fa:
"Nekünk?" ebbe magadat is beleérted ?
csak azért kérdem mert eddig híredet sem hallottam. A helyedben akkor használnám a "nekünk" kifejezést ha segítenék, szólnék, infot szállítanék vagy éppen segítséget kérnék valakitől összefoglalva "lennék" ezen a fórumon.
Quene,!
Régóta figyelem, te az élő fába is belekötsz.
Mindegy, neked sem lehet könnyű. Igaz, nekünk sem veled!
szia Wok!
örülünk, hogy hozzászóltál, mindenkinek lehet véleménye. nem akarok védeni senkit, sem tanczost, sem queene-t, ki akarok maradni ebből a "vitából". csak az a jótanácsom minden új hozzászólónak, hogy ne könyveljen el senkit hirtelen, egy-két megszólalása miatt. nem ismerjük egymást személyesen (legalábbis én eddig csak egy-két emberrel találkoztam futólag pl. flori

), de elég régen ismerjük egymást ahhoz, hogy tudjuk, hogy amit ír, azt nem bántásnak írja, hanem véleménynyilvánításnak. tudom, hogy queene nem akarta megbántani tanczost, meg senkit (ugye?

) csak elmondta a véleményét, ami lehet kicsit keményen hangoztt, de neki ez a stílusa. kimondja amit gondol. ebből nem hiszem, hogy sértődés lenne vagy bármi.
jó lenne, ha minnél többen hozzászólnátok a fórumhoz a "némák" közül, mert ez egy nagy és jó csapat és szeretnélnk megismerni titeket is.
további jó játékot
savika
wok
Örülök, hogy végre hozzászóltál. Régóta biztatjuk a némákat, hogy írjanak is, ne csak olvassanak.
Quene! Eddig nem szóltam hozzá a fórumhoz de ezt már én sem bírom megállni ahogyan mellébeszélsz! Tánczoshoz fűződő érzéseid mindenki számára egyértelműek de te most nyilvánvalóan hazudtál az előző beírásodban!!! :-((( Az a baj hogy hihető amiket írsz de ahogy visszaolvastam az előzményeket szinte mind hazugság!!!
És bocsáss meg a szóért de lökött is vagy. Azt írod itt hogy Ívi szemtanúja volt amikor érvénytelen pályázatot húztak ki és visszadobták. Emlékeztem Táncos beírására amiben ő is reklamált a cégnél mért nem zárták ki amikor kisorsolták.Fél órát kerestem vissza mert hülye helyre lett beírva de kered meg a Coca Cola SMS játék topikban 9-edikén.
Ezt irta Táncos a nyereményvásosnak irt levélben: 2.) A beküldött kód alapján Önök azonosítani tudják, milyen termékről
származik a vonalkód, így még a sorsolás ELŐTT kizárható a "hibás" termékkel
pályázó játékos.
Ezt válaszolták neki:
Az Ön felvetése teljesen logikus, azonban ezen termékeknél ez nem volt
megvalósítható, mert a Biogal Rt. ragaszkodott hozzá, hogy régi szériás
vonalkódok is részt vegyenek a játékban.
Csak most azt ne mond hogy ezt utólag írta be visszadátumozva!!!
Ezt megint te irod:
Hívjuk az infovonalakat, kutatunk a neten a szabályok után, kérdezünk egymástól, mert mindenki szabályos pályázatot szeretne produkálni.
Olvasd mar vissza Táncos eddigi beirásait lehetöleg gyülölet nélkül. Szinte mindenhol ir ilyesmit.
Ezt te irtad:
Tanczos mindennek fittyet hányva érvénytelenül pályázott, ezt el is ismerte, mégis kiverekedte magának a nyereményt, ez számomra igazságtalan és gusztustalan
A jó édes marhalábat azt!!! Hol ismerte el hogy érvénytelenül pályázott? Mondd meg!!!! Nem lehetsz ennyire hülye.
Mindenkitől bocsánat hogy elsö hozzászólásom ilyen idegesre sikeredett de nem értem meg hogyan lehet valaki ennyire elfogultan ellenséges valakivel. Ti ismeritek egymást személyesen is? Vagy csak távgyúlölet?
queene
Nem azt írtam, hogy a Te májad sárga, hanem azt, hogy ha az enyém lenne az...!
novake
Ebben az esetben a játéknál én is egy freemailemre írt levél alapján jutottam el, ahol egyből regisztráltatni lehetett a vonalkódot és a hozzátartozókat és nem kellett elmenni semmilyen másik oldalra, ahol bárminemű szabályzattal találkozhattam volna.
Egyértelműnek tűnt számomra, hogy játszik a kenőcs kódja is, és pont akkor az ezekhez tartozó fórumos megjegyzéseket sem olvastam, mert nem pályáztam volna.
Nem vagyok elfogult senkivel kapcsolatban sem, viszont ismerve a cégek játékkiírásait ezt egyértelműen rosszul oldották meg.
Quenne, vedd már észre magad, hogy a te igazi gondod nem az igazságérzeted, hanem a Tánczossal szembeni elfogultságod. Ezt mindenki észrevette, akinek szeme van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások