Nincs is annál jobb, mint amikor a Lidl pénztárnál derül ki, hogy a Boci 85 g-os mikulás esetében rossz ár figyel a termék fölött (529) és ténylegesen csak 449,- Ft. Így buktam egy páHázatot.
Visszamenni egy harmadikért meg esélytelen, mert meglincseltek volna a 19499836839 km hosszú sorban mögöttem álló emberek...
Vettem egy Pöttyös multipackot, két Mizót, két mikulást, ennek így 3.000,- Ft felettinek kellett volna lennie, de kevesebb lett. Még vennem kellett gyorsan egy nyomorult rágót, hogy legalább a 3.000,- Ft meglegyen.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 242 / 2049 oldal |
Kométa kódra azt írja nem megfelelő.
Zalaegerszegen sincs már napok óta.
Válaszolt a Lidl: Elnézést kértek a kellemetlenségért és kérték, hogy küldjem el a blokk fotóját és a postacímemet! Mivel senki sem írta be, hogy máshol sem adtak kaparóst, akkor gondolom csak ebben a boltban fogyott el és lehet azóta már kaptak utánpótlást (Mivel elég messze van tőlem a bolt, ezért nem tudom lecsekkolni, hogy így van-e)!
Természetesen írtam nekik, de még nem bírtak válaszolni! Ha lesz valami közlöm!
Ma reggel nyitáskor a Szombathelyi Verseny utcai Lidlben nem kaptam kaparóst, mert " Már elfogyott"! Azt nem tudták megmondani, hogy csak ideiglenesen vagy végleg! Ha ez utóbbi akkor annak fényében, hogy még egy hétig tartana a kiadás - elég gáz! Vajon csak helyi vagy országos jelenség, tapasztalatok máshol?
Burn- hatalmas csalódás.. április 14.én értesítettek hogy nyertem. Nyeremény azóta sincs sehol. Eddig írtam nekik 4 szer, csak tolták az időpontot most viszont 4 napja nem válaszolnak. Kihez tudnék még fordulni az ügyben?
Ne érintkezzen műanyaggal.
Én papírlapba hajtom.
Én papírlapba hajtom.
EcoFamily Unilever játék - most jött az SMS hogy heti nyereményem van. Előrkerestem az 1 azaz 1 napos blokkot. Na mi kopott le róla majdnem teljesen? Igeh, az APA kód- Minden más olvasható. Hogyan tudok még jobban vigyázni a blokkokra?
Küldenek HÁROM kódot postán. :-)
Nestlé-Nestlé, ki tudja. Majd válaszolnak remélhetőleg.
Szuper... Arról a blokkról a Spar-Maggi játékra töltöttem fel adatokat. Lehet összekeverték? :/
Én jobbat tudok. 4-én töltöttem a Nescafe-ra blokkot, jött is egy nyertes e-mail, méghozzá a csokifigurás játékra, ami még akkor el sem indult.
Elnézéstkérés után közölték, egyikkel sem nyertem, hiba csúszott a játékba. Köszii!
" alt="
">
Elnézéstkérés után közölték, egyikkel sem nyertem, hiba csúszott a játékba. Köszii!
" alt="
">Nestlé-Csokifigura játék
Tegnap önkiszolgáló kasszához mentem az Intersparban, hogy a KitKat és a Boci csokikat külön blokkra tegyem a játék miatt.
Ezek ellenére a rendszer csak az egyik blokkot fogadja el (hibaüzenet jön hogy ezt a blokkot már felöltöttem), mert az AP kód ugyanaz. Pedig a NAV kód és az idő és a termékek is mások
" alt="
">
Írtam egy mailt a szervezőknek, hogy segítsenek. Kíváncsian várom
Tegnap önkiszolgáló kasszához mentem az Intersparban, hogy a KitKat és a Boci csokikat külön blokkra tegyem a játék miatt.
Ezek ellenére a rendszer csak az egyik blokkot fogadja el (hibaüzenet jön hogy ezt a blokkot már felöltöttem), mert az AP kód ugyanaz. Pedig a NAV kód és az idő és a termékek is mások
" alt="
">
Írtam egy mailt a szervezőknek, hogy segítsenek. Kíváncsian várom
Rendben
" alt="
">
" alt="
">Köszi, írtam nekik, hogy ugyan rittyentsenek már nekem egy extra kódot.
Megvárom a választ... Hátha.
Megvárom a választ... Hátha.
Vágási Feri
Tudok adni neked egy olyan kódot,ha szeretnéd,nekem 2db is volt a dobozban.Ha megvan a blokk,fel tudod tölteni.Írj ha küldjem.
Tudok adni neked egy olyan kódot,ha szeretnéd,nekem 2db is volt a dobozban.Ha megvan a blokk,fel tudod tölteni.Írj ha küldjem.
Pöttyös kaparós 4/4 terméket nyert.
Még egy kódot sem tudtam feltölteni
" alt="
">
Még egy kódot sem tudtam feltölteni
" alt="
">https://www.webnyeremeny.hu/zold-piszke-papir-nyereme
nyjatek
Basszus, sikerült NEM promós csomagot vennem...
Csak a promós játszik ergo nem csak a blokkadatok kellenek, hanem az a nyomorult kód is, ami belül figyel.
nyjatek
Basszus, sikerült NEM promós csomagot vennem...
Csak a promós játszik ergo nem csak a blokkadatok kellenek, hanem az a nyomorult kód is, ami belül figyel.
Maradok a távrecsegőnél...
A kokakóla meg monnyon le.
A kokakóla meg monnyon le.