Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 243 / 275 oldal |
Nem lehetne ezt most már privátban folytatni??
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Közmunkásokat, és hajléktalanokat sosem bántottam... mert szociális érzékű ember vagyok, csak néha nem látszik... de most komolyan.
Mesélhetnék a Trilak után h. azok a mhelyek néha milyen "kedvesek" voltak velem, de nem teszem, és nem is tettem.
Még most azt sem tudjátok hol dolgozom max. 2 ember(fórumos) ha tudja, na jó 3. Mert pityesz is.
" alt="
">
Trilakról mondtam rosszat?
" alt="
">
Lehet... bár szerintem nem... én álltam fel a székből mert már untam, odaadták a 7 jegyű végkielégítést, pedig találhattak volna okot h. ne...
Tudod milyen a Trilak nélkül élni?
Mintha a nagy szerelmed meghalt volna... és bizony meghalt... mert bezárták azt a részleget... elmenetelem után 3 évvel, és én ezt láttam előre. Mert boszorkány vagyok...
" alt="
">
Na jó a másik nagy szerelmem él, és remélem h. engem túlél, nehogy nekem legyen már rosszabb....
" alt="
">
Elfogadom h. büdös bunkónak tartasz. Szíved joga.
Olyanokat kezdtem ki, akiknek a játék stílusa, szokása nem tetszett...
Én ilyen vagyok, egy rossz természet, aláírom...
De nem ész érveket dobálsz vissza hanem személyeskedsz... észre vetted?
Mesélhetnék a Trilak után h. azok a mhelyek néha milyen "kedvesek" voltak velem, de nem teszem, és nem is tettem.
Még most azt sem tudjátok hol dolgozom max. 2 ember(fórumos) ha tudja, na jó 3. Mert pityesz is.
" alt="
">
Trilakról mondtam rosszat?
" alt="
">
Lehet... bár szerintem nem... én álltam fel a székből mert már untam, odaadták a 7 jegyű végkielégítést, pedig találhattak volna okot h. ne...
Tudod milyen a Trilak nélkül élni?
Mintha a nagy szerelmed meghalt volna... és bizony meghalt... mert bezárták azt a részleget... elmenetelem után 3 évvel, és én ezt láttam előre. Mert boszorkány vagyok...
" alt="
">
Na jó a másik nagy szerelmem él, és remélem h. engem túlél, nehogy nekem legyen már rosszabb....
" alt="
">
Elfogadom h. büdös bunkónak tartasz. Szíved joga.
Olyanokat kezdtem ki, akiknek a játék stílusa, szokása nem tetszett...
Én ilyen vagyok, egy rossz természet, aláírom...
De nem ész érveket dobálsz vissza hanem személyeskedsz... észre vetted?
Csak a tisztánlátásért: az én beírásom lett törölve, Te arra válaszolsz most, amit a legaktívabb fórumozóknak elküldtem, más lehetőség híján.
Egyébként olvass vissza, már akkor is szerettem volna reagálni, hogy lehet így beszélni embertársaidról több hozzászólásban is, csak azért nem tettem meg, mert én lettem volna akkor is a büdös bunkó.
Egyébként olvass vissza, már akkor is szerettem volna reagálni, hogy lehet így beszélni embertársaidról több hozzászólásban is, csak azért nem tettem meg, mert én lettem volna akkor is a büdös bunkó.
xia: a kérdésedre a válasz ami törölve lett:
Meséld már el, mikor támadtam én a közmunkásokat, és a hajléktalanokat??????? Nem emlékszem.
Melyik munkahelyemet? Talán a Trilakot?????????? Istenem, az az én örök szerelmem...
Vagy melyiket????
Egyszerű csak nem bírom a stílust amit képviselsz ennyi... baj? Játékban, meg amúgy...
Mindenki mindenkit nem kedvelhet....
De szerintem zárjuk le a témát, jártam rengeteg kommunikációs tréningre elvekben tudom, hogy kellene kezelni bizonyos ember típust... nem tudom miért nem alkalmazom gyakorlatban... mert én sem vagyok normális.
Meséld már el, mikor támadtam én a közmunkásokat, és a hajléktalanokat??????? Nem emlékszem.
Melyik munkahelyemet? Talán a Trilakot?????????? Istenem, az az én örök szerelmem...
Vagy melyiket????
Egyszerű csak nem bírom a stílust amit képviselsz ennyi... baj? Játékban, meg amúgy...
Mindenki mindenkit nem kedvelhet....
De szerintem zárjuk le a témát, jártam rengeteg kommunikációs tréningre elvekben tudom, hogy kellene kezelni bizonyos ember típust... nem tudom miért nem alkalmazom gyakorlatban... mert én sem vagyok normális.
trendy
Én is azt tapasztaltam, hogy tovább sül a gofri, mint a másik sütőmben, pedig a legerősebb fokozatra állítottam. A saját receptemet használtam, de majd kipróbálom azt, amit a géphez adtak.
Nem jutott eszembe, hogy megfordítsam, de legközelebb ezt fogom tenni, mert az alját szép egyenletesre sütötte, a felső oldala meg elég világos maradt és nem is olyan egyenletes színű.
Én is azt tapasztaltam, hogy tovább sül a gofri, mint a másik sütőmben, pedig a legerősebb fokozatra állítottam. A saját receptemet használtam, de majd kipróbálom azt, amit a géphez adtak.
Nem jutott eszembe, hogy megfordítsam, de legközelebb ezt fogom tenni, mert az alját szép egyenletesre sütötte, a felső oldala meg elég világos maradt és nem is olyan egyenletes színű.
https://bet.szerencsejatek.hu/hirek/a-jatekban-es-a-s
zerelemben-is-szerencseje-van-a-magyaroknak
zerelemben-is-szerencseje-van-a-magyaroknak
Köszi,lehet akkor adok még egy esélyt neki a saját receptjével.
trendy:én most sütöttem először gofrit. Így nem tudom mihez viszonyítani. Nekem is sokára sült meg. Én átfordítottam és mindkét oldalát sütöttem. Így lett olyan világos barna mint a bolti. És azt a receptet használtam amit adtak hozzá. Egyszer meg lehet enni.
" alt="
">
" alt="
">sünkutya!
Neked jól sikerült vele a gofri?Bevált gofri receptem van,sajnos ki is dobtam az előzőt,mert a teflonbevonata elkezdett válni egy részen,de sírom vissza.Egyszerűen nem akar rendesen átsülni,nem szép a színe és marha sokáig süt.
Neked jól sikerült vele a gofri?Bevált gofri receptem van,sajnos ki is dobtam az előzőt,mert a teflonbevonata elkezdett válni egy részen,de sírom vissza.Egyszerűen nem akar rendesen átsülni,nem szép a színe és marha sokáig süt.
Kicsit bővebben? Ugyanis szervízben van az Enigma kódfejtőm
Igen, én.
" alt="
">
" alt="
">
Sziasztok !" Kvíz fődíjas kérdésem " ismerős-bárkinek a Zödös János név és ha igen honnan?
A Steba gofrisütővel sütött már valaki?
Ha valaki a bookingon foglalni szeretne itt a 15 dollár kedvezményt adó linkem.
https://www.booking.com/s/35_6/anikok69
https://www.booking.com/s/35_6/anikok69
A dm kivonta a forgalomból a Babylove bio eper-málna-alma elnevezésű, 2019. július 5-i lejárati idejű, 190 grammos kiszerelésű sajátmárkás bébiételt, mert tisztítószer-maradványt találtak benne.
Ha érdekel valakit: Sopron, Hotel Lövér, Senior akció 55 éven felülieknek. Nem kell nyugdíjasnak lenni. Vannak időpontok, amikor nincs egyágyas felár sem. Minimum 5 nap, persze nem ünnepi időszakban. Az oldalukon megtalálhatjátok a részleteket.
Szeretném megkérdezni van-e valakinek ismerőse aki volt már az Erzsébet-programban nyugdíjas akcióval pihenni. Személyes véleményt szeretnék kérni. Ha valaki válaszol privátban előre is köszönöm. Szép napot.
https://www.penzcentrum.hu/utazas/indul-a-roham-tizez
rekbe-fajhat-de-van-ahol-ingyen-varjak-a-csaladokat.
1062729.html
rekbe-fajhat-de-van-ahol-ingyen-varjak-a-csaladokat.
1062729.html
Szülők figyelmébe!
" alt="
">
http://www.tanulaskontroll.hu/index-tapasztalatok
-gyermekagykontroll.php
" alt="
">
http://www.tanulaskontroll.hu/index-tapasztalatok
-gyermekagykontroll.php
Nem semmi ez a lista, köszi.