Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 243 / 762 oldal |
Ha valaki fel tudja használni, felajánlom Aeolus utalványaimat!
Koktél elkelt!
Prizma
Szeretném kérni!
Szeretném kérni!
Soproni kódokat tudok felajánlani, ha valaki az interneten be szeretné küldeni őket...
na hátha jut mindenkinek
" alt="
">
" alt="
">Nekem is van egy siófoki koktél nyereményem.
" alt="
">
" alt="
">a Siófoki koktél elkelt,bocsi többen is kértétek...de a leggyorsabbnak adtam,Szilviának
" alt="
"> ha lenne több adnék mindenkinek
" alt="
">
" alt="
"> ha lenne több adnék mindenkinek
" alt="
">elanor6
webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=728
webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=728
Tesco fila pontok elkeltek!
nekem is van egy Siófoki koktél,ha vki épp arra járna...átküldöm
:Azon szerencsések között vagy, akiket kisorsoltunk Siófok Nights nyereményjátékunkon! Nyereményed egy frissítő Siófok Nights Koktél.
Gyere le a nyár fővárosába, élvezd a város pezsgését, és fogyaszd el kellemesen üdítő nyereményed, amit beválthatsz az e-mail felmutatásával a Palace Dance Club koktélpultjánál (Siófok, Vécsey Károly u.) vagy a Palace Caféban (Siófok, Petőfi sétány) 2011. augusztus 27-ig.
:Azon szerencsések között vagy, akiket kisorsoltunk Siófok Nights nyereményjátékunkon! Nyereményed egy frissítő Siófok Nights Koktél.
Gyere le a nyár fővárosába, élvezd a város pezsgését, és fogyaszd el kellemesen üdítő nyereményed, amit beválthatsz az e-mail felmutatásával a Palace Dance Club koktélpultjánál (Siófok, Vécsey Károly u.) vagy a Palace Caféban (Siófok, Petőfi sétány) 2011. augusztus 27-ig.
A koktelnyeremeny elkelt.
Hétfőn adok fel 2 pályázat Koronást. Ovi nevet, címet várok!
Van sok tesco fila pontom,ha valakit érdekel írjon!
Szívesen felajánlom annak aki tudja hasznosítani!
Szívesen felajánlom annak aki tudja hasznosítani!
Ha Siofok kozeli nyaralot erdekel, elkuldom a levelet.
Azon szerencsések között vagy, akiket kisorsoltunk Siófok Nights nyereményjátékunkon! Nyereményed egy frissítő Siófok Nights Koktél.
Azon szerencsések között vagy, akiket kisorsoltunk Siófok Nights nyereményjátékunkon! Nyereményed egy frissítő Siófok Nights Koktél.
mell-i
írtam!
írtam!
Ovinevet és címet kérek én is a Koronáshoz e-mailben.
Fila pontok, nagyon sok van.
Aug. 31-ig érvényes DM-kuponok, válaszborítékért küldöm
Avent varázsitató -200.-Ft
Gabi krém --100.-Ft
Huggies -500.-Ft
JB krém -150.-Ft
Avent varázsitató -200.-Ft
Gabi krém --100.-Ft
Huggies -500.-Ft
JB krém -150.-Ft
DM babás kuponok:
Babylove jumbo-350FT-3db, babafürdető-300FT-3db, melltartóbetét-140FT-3db
Libero Jumbo-350Ft-3db, Mega-500Ft-2db, upngo-350Ft-1db
Pampers törlőkendő 4-es csomag-200FT-1db, Nivea popsitörlő duo-200Ft-3db,
Humana babavíz-120Ft-3db,
Gabi krém-100Ft-3db, öblítő-100Ft-1db
Johnsons fürdető-200Ft-3db, dédőkrém-150Ft-1db,
Aug.31, és szept.30-ig érvényesek.
Válaszborítékot, vagy woodwards-os (hascsikarás elleni gyógyvíz) kupont szeretnék, vagy 1-2 Rossmann pontért is szivesen elküldöm, ha nem válaszborítékot küldesz.
Babylove jumbo-350FT-3db, babafürdető-300FT-3db, melltartóbetét-140FT-3db
Libero Jumbo-350Ft-3db, Mega-500Ft-2db, upngo-350Ft-1db
Pampers törlőkendő 4-es csomag-200FT-1db, Nivea popsitörlő duo-200Ft-3db,
Humana babavíz-120Ft-3db,
Gabi krém-100Ft-3db, öblítő-100Ft-1db
Johnsons fürdető-200Ft-3db, dédőkrém-150Ft-1db,
Aug.31, és szept.30-ig érvényesek.
Válaszborítékot, vagy woodwards-os (hascsikarás elleni gyógyvíz) kupont szeretnék, vagy 1-2 Rossmann pontért is szivesen elküldöm, ha nem válaszborítékot küldesz.
elromlott a tűzőgépem, felajánlom annak aki meg tudja javitani magának