Tölts le egy ingyenes levelezőprogramot, és oda kérd le a Freemailes leveleket, az még akkor is működik, ha a freemail.hu nem. Én pl ezt használom erre a célra: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=32 -Calypso / 3.30
Rövid ismertető: Kiváló, teljes-tudású levelezőprogram. Képes csak a levelek fejléceit letölteni, több e-mail címet is képes kezelni, tartalmaz helyesírás-ellenörzőt, PGP titkosítót. Német nyelvű verziója is hozzáférhető.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 243 / 511 oldal |
Nekem megint nem működik.
A [freemail] postafiókok száma elérte a 2 milliót! Ez az eredmény Ön nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönjük, és további jó levelezést kívánunk!
csak működjön
csak működjön
sada
De legalább elnézést kérnek. Aki nem tudott mással kommunikálni, legalább tudja, hogy nem az ő gépében volt a hiba.
De legalább elnézést kérnek. Aki nem tudott mással kommunikálni, legalább tudja, hogy nem az ő gépében volt a hiba.
"üdvözöljük a [freemail] oldalán!
A hétfői napon súlyos hardver meghibásodás miatt akadozott a szolgáltatásunk, a hibát elhárítottuk, köszönjük megértő türelmét! "
Észrevettük....
A hétfői napon súlyos hardver meghibásodás miatt akadozott a szolgáltatásunk, a hibát elhárítottuk, köszönjük megértő türelmét! "
Észrevettük....
Ne egérrel játsszd, úgy nem nagyon lehet pontot gyűjteni.
Billentyűzettel irányítsd. De nem könnyű
Billentyűzettel irányítsd. De nem könnyű

A Kent internetes játékban hogy az ördögbe lehet több mint 400 pontot összeszedni? Egyelőre max 65-pontot épitek össze, és esélyt nem látok hogy 400-as magasságokba érjek.
Paint,
Írtam neked.
Írtam neked.

Reggel óta vacakol, de néha meg lehet nyitni.
Én sem már dél óta 

Nem tudok felmenni a freemailre, csak én vagy ti sem?
Hát kerüljön be ide az Algida is: eddig röpke 60 kódot küldtem be, és semmi 

Kenttel nálam is ugyanez a helyzet. Még mindig nem ért ide az sms az aktiválási kóddal.
Vicke
Talán az a nap csütörtök volt.Még aznap dél körül aktiváltattam a kódomat, vagyis szerettem volna, de azóta sem aktiválták, pedig már négyszer telefonáltam, e-mailemre meg nem is válaszoltak!
Talán az a nap csütörtök volt.Még aznap dél körül aktiváltattam a kódomat, vagyis szerettem volna, de azóta sem aktiválták, pedig már négyszer telefonáltam, e-mailemre meg nem is válaszoltak!
Ma hívott a Kent a regi miatt...aznap kértem tőlük az aktiválást, amikor a táskákat lehetett nyerni..Most adatot egyeztettünk, és megígérték, hogy emilen és SMSben kapom majd a belépési jelszót...kíváncsi vagyok, hogy mikor...
Ma újra hívtam a kent vonalát. Újból megigérték a kód aktivizálását,de semmi.
A freemail ugyan már megy de nagyon akadozva jön be.
A freemail ugyan már megy de nagyon akadozva jön be.
free-mail, otp online behalt. 

úgy látom Gladi te az utazásokra szakosodtál!!!!
Milyen utakat nyertél, és hová, persze a Ciprusin kívül?sada
Onnan másoltam, legfeljebb a neved maradt le. Egy kicsit kipótoltam, hogy én milyen szavakat írtam a tárgyba. De mostanában újabbak jönnek.
Onnan másoltam, legfeljebb a neved maradt le. Egy kicsit kipótoltam, hogy én milyen szavakat írtam a tárgyba. De mostanában újabbak jönnek.
Hm....
Én is szóról szóra ezt írtím Trixi1nek május 23. :: 10:03-kor.
Én is szóról szóra ezt írtím Trixi1nek május 23. :: 10:03-kor.