Eláruljak egy titkot? A Smash játékban apával kihajlíttattam a kupakok szélét, hogy könnyebben fel tudjam adni. Utána írta be valaki a Webnyereményre, hogy szerepel a játékszabályzatban: mechanikailag sérült kupakokat nem fogadnak el. Boszankodtam is, hogy nem érvényes a pályázatom.
Amikor nyertem, voltam olyan - Quenne szavaival élve - "igazságtalan és gusztustalan", hogy nem szóltam: bocsi, érvénytelen a pályázatom.
És igen, mivel ember vagyok, néha engem is elkap a sárga irigység, amikor hallom, hogy ki milyen nagy dolgokat nyer. Nekem is eszembe jut néha, hogy milyen jó lenne, ha én nyertem volna meg azt a külföldi utat, autót, lakást... bármit. Az dobja rám az első követ, aki még nem érzett ilyesmit! Ez valamilyen szinten természetes. De csak akkor, ha az ember felül tud kerekedni rajta.
Én is szeretnék digitális fényképezőt. Örülnék, ha én nyertem volna meg, de ettől még nem sajnálom Tanczostól.
Nagyon fejlett igazságérzeted van, csak az a kérdés, hogy magaddal szemben is ilyen kritikus vagy-e

Kedves Anonymous, nem vagyok irigy, és kedves kotar, a májam sem sárgul.
De az igazságérzetemet igenis bántja, hogy ezt a nyereményt jogosulatlanul adták ki.
Évi tanúja volt, mi történt egy sorsoláson aho érvénytelen pályázatot húztak ki. Felbontották a borítékot, megállapították, hogy nem felel meg a feltételeknek, félretették, és húztak másik nyertest. Olyat, aki szabályosan pályázott. Nem kérdezték meg az elsőre kihúzottól, hogy ugyan milyen szórólap alapján küldte be a borítékját? Vagy hol hallotta a reklámot? "Ja, hogy a lila pöttyös szórólapon látta?" Azon tényleg nem volt egyértelmű, akkor mégis nyert! Ilyen nincs.
Hívjuk az infovonalakat, kutatunk a neten a szabályok után, kérdezünk egymástól, mert mindenki szabályos pályázatot szeretne produkálni. Nézzétek meg a Kérdések és válaszok topikot, hányan kérdezték, hogy a Domestoshoz mit lehet beküldeni. Utánanéztünk, hogy a Mosó Masához nem jó a Vanish szappan és még két termék.
Tanczos mindennek fittyet hányva érvénytelenül pályázott, ezt el is ismerte, mégis kiverekedte magának a nyereményt, ez számomra igazságtalan és gusztustalan
Tudom, hogy nagyon bosszantó dolog lemondani egy nyereményről , amiről az ember már azt hitte, hogy a "zsebében van", de valamelyest emberi dolog azt beismerni, hogy: Igen, hibáztam.
Ez a véleményem, és a véleményemhez jogom van.
queene úgy látom, ha az irigység fájna, már hangosan ordítanál
tanczos örülj a nyereményednek és ne törődj a rosszindulatúakkal
gratulálok

tanczos
Kedves Tőled, de házasodni már nem tervezem ( olyanom már van ami ahhoz kell, de szerencsére nem annyi mint bögrém

), házam ha nem nyerek nem lesz és a bögréimat igyekszem vagy elajándékozni vagy összetörni ( bár az nem törekvés részemről ), utóbbit nagyobb sikerrel

.
De komolyan örülj neki és ne hagyd magad senki és semmi által befolyásolni, mert ez egy megérdemelt nyeremény.
Ha beismerte a cég, hogy balek volt akkor azon nincs mit vitatkozni, el tudom képzelni, hogy hozzáértő emberek vannak ott akik realista módon belátják tévedésüket és ehhez nem kell semmi egyéb, csak korrekt és emberséges hozzáállás ( ezt nem befolyásolja név vagy hatalom ) .
kotar,
köszönöm! Komolyan!
Most Te adtad vissza az életkedvem...
Szólj, ha házasodsz, vagy házavatód van, vagy egyéb, megyek fotózni...
Persze ingyen!

Az APEH meg megpukkadhat.
Majd koccintunk a bögréiddel!
tanczos
Most én mondom, ne csüggedj.
Amikor olvastam a játékszabályzatban amit beírtál ide ( amit én sem találtam meg a honlapon mert nem is kerestem, valahogy nem szoktam szabályzatokat keresgélni mindig..) hogy elvileg ki kellett volna zárni automatikusan a nem elfogadható vonalkódokat stb..., így én is pereltem volna ha nem kapom meg egy-két levélváltás után.
Egyszerűen sehol nem volt ott piros villogó betűkkel, hogy nem játszanak a kenőcsök kódjai és mivel nem az én dolgom tudni, hogy gyógyszernek minősülő termékkel nem lehet nyereményjátékot szervezni ezért automatikusan küldtem be én is.
Csodálkozom ezen a " rosszindulaton " amit queene produkál, mert ha az én májam lenne sárga még meg is értené talán mindenki

, hisz nem nyerek semmi értékeset bögrén kívül de talán Ő aki igen értékes nyereményeket nyert...., nem értem, miért fáj az igazság?
Mindenestre én örülök a gépednek tanczos ha ez vígasztal ( engem igen

) !
queene,
ok, elolvastam az utolsó leveledet is. Részemről befejeztem.
Nem tudom hogy miért csapsz le minden egyes beírásomra, ahol örülök valaminek, de néha bosszantónak találom.
A magyarázataimat szerintem el sem olvasod, vagy nem akarod megérteni, így hiába is írom le ezerszer, hogy mi is történt pontosan., téged nem érdekel. Amikor most először válaszoltál görcsbe rándult a gyomrom, a régi tapasztalatok alapján és úgy látszik nem alaptalanul.
De hagyjuk. A gépet nem én fogom használni, hanem a családom és én továbbra is úgy érzem, hogy volt okom reklamálni. És mivel nem csak én éreztem úgy, hanem a cég is, így aztán nincs miről beszélnünk.
Szép álmokat...
Még jó hogy ez a pozitív tapasztalatok topic...

Pozitív tapasztalatok?

Inkább el sem olvastam volna.
A szabályok nem ismerete nem jelent felmentést azok alól - ez tény. Viszont örülök, hogy webnyereményeshez került a fényképező.
Viszont most már bosszúsan térek aludni. (De kit érdekel ez?)
queene,
Most akkor leírom mégegyszer, mielőtt rosszkedvűen mész aludni:
-A reklámlevélben, amit kaptam nem szerepel, hogy csak kizárólag négy fajta Neogranormon termékkel lehet játszani. ELLENKEZŐLEG!!! Azt írták, hogy játszak én is a Neogranormon TERMÉKEK vonalkódjával.
(Asszociálj: mit tennél, ha azt olvasnád: játssz Te is Pepsi termékekkel? Gondolom beküldenéd az aznap elfogyasztott Pepsi kupakját. És mit tennél, ha kisorsolnának nyertesnek? Örülnél. És mit tennél, ha ezután közölnék, bocs de nem nyertél, mert a cég csak a Light termékekre gondolt, mert az nem sérti a diabeteses fogyasztók érdekeit? Felháborodnál és reklamálnál. Gondolom én.)
-Az oldalon, ahova a reklámlevélből eljutottam szintén Neogranormon termékek vonalkódjait kérték. Ezzel sem szegtem meg a szabályt.
Az pedig hogy nem voltam a játék főlapján nem az én hibám és ezt el is ismerték.
Kérlek ne gondolj már engem sarlatánnak.
Nem, a fórumon nem, de a szabályzatot is elég lett volna elolvasni. Vonalkódos játékkal is úgy játszol, hogy csak a márkát tudod, a résztvevő terméket nem?
Ne mondd már!
Egyébként nem érdekes, váljék egészségedre, gratulálok a nyereményedhez, de ezt zsarolással csaltad ki, nem értem a Biogal mit aggódik azon, hogy a hatalmas olvasótáborod megtudja, hogy baki csúszott a kiírásba. Nagyobb baki az, amit így elkövettek.
Részemről ennyi.
queene,
Ugye nem gondolod komolyan, hogy bárkinek körül kell néznie fórumokon, mielőtt játszik egy nyereményjátékkal?
Ott azt is írhatták volna, hogy csak borotvált Jedilovagok vehetnek részt a játékban...
". fancsimoncsi Válasz erre 2003. 06. 24. 09:24
A Neogranormon kenőcsről volt szó, de sajnos a törvényrendelet miatt ezzel a termékkel nem lehet akciót szervezni, mert megbüntetnék az akciót szervező céget. A bannerban látható 4 féle Neogranormon termék vesz részt az akcióban. Üdv, MM"
queene,
látod te is találtál egy olyan hibát, ami nem az én bűnöm...
"Az általad regisztrát termék nem is vonható nyereményjátékba a törvények szerint. Ez nem zavarta a gyógyszergyárat?"
queene,
Jónak emlegeted a kiírást...
Mindenkit azzal viszek a sírba, hogy az "apróbetűvel" kezdem olvasni a szabályokat és még a szoftverek felhasználói licenceszrződését ("EULA"-ját) is átnézem telepítés előtt
Ha pedig kiscsillagot látok valahol, akkor élvezettel megkeresem a hozzá való kiegészítést. Ebben az esetben nem volt, mint ahogy már korábban is írtam.
Egyébként gondolod hogy máskülönben megkaphatnám a nyereményt?
A lottózóba sem mehetek be azzal, hogy enyém az öttalálatos, mert múlt héten kitöltöttem a biankó szelvényt, csak nem adtam játékba, mert az nem volt odaírva, hogy meg kell játszani...

És itt a fórumbejegyzés:
17. fancsimoncsi Válasz erre 2003. 06. 24. 09:24
A Neogranormon kenőcsről volt szó, de sajnos a törvényrendelet miatt ezzel a termékkel nem lehet akciót szervezni, mert megbüntetnék az akciót szervező céget. A bannerban látható 4 féle Neogranormon termék vesz részt az akcióban. Üdv, MM
Az oldalonm ott volt a szabályzat. Én megtaláltam és elolvastam.
Más is megtalálta. Az, hogy te nem találtad meg, az mentesít minden szabály alól?

" alt="

">
De ez itt egy nyereményjáték, meghatározott termékekkel. Az általad regisztrált termék nem is kerülhetett volna játékba, nemhogy a fődíjat elvigye. Az általad regisztrát termék nem is vonható nyereményjátékba a törvények szerint. Ez nem zavarta a gyógyszergyárat?
queene:
_NEM VOLT KIÍRÁS_
Sem a reklámlevélben, amit kaptam, sem azon az oldalon, amin játszottam.
Így már más?
queene,
néhány éve már póruljártam egy gyógyszergyártóval. (Nem nyereményjátékkal kapcsolatban)
Ott is ment a huzavona és végül abban maradtunk, hogy a cég peren kívül "felajánl" 150 ezer forint értékű gyógyhatású készítményt egy általam meghatározott kórház javára. A szállítmány meg is érkezett és fél hónap alatt kiosztották a betegeknek.
Az erkölcsi győzelem az enyém, a valós nyereség a betegeké, a cég pedig olcsón megúszta.
Ott is hagyhattam volna az egészet a csudába, mert sok időm ment rá, de ilyenekben szívós fajta vagyok... Bárcsak a tanulásban is így jeleskednék...

tanczos
Tökéletes, addig nem mondok le, mondjon le más

.
A nyeremény neogranormon ajándékcsomag lett volna, s pont az előző héten szült egy barátnőm, igen jól jött volna a nyeremény.
Ha negatív vagyok azt hiszem érthető ( nem veleszületett depresszió következménye

) hisz most épp a Maggi sorsolásán nem nyertem még egy fránya bögrét sem és még a Szőrmók cica nyereménye is elveszni látszik, abszolút nem foglalkozik vele senki.
Nem korrekt cég mint a Te általad fentebb említett

.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások