Én 274 napja Prizee-zok, és még nem sikerült megszereznem a HokusPokus játékot, Anyum nevével meg 139 napja játszok, és pár napja megvan a nyuszis játék... A Bubbly Ticket-et viszont meg a saját nevemmel tudtam még csak megszerezni. Érdekes, hogy vajon mi alapján "adják" elő Prizee-ék a titkos játékokat...

KÖszi, már időközben megtaláltam.
Sziasztok! MI ez a Hocus Pocus játék? HOgyan lehet a titkos játékokkal játszani? Ha veszek 2 PP-t melyik játékkal érdemes próbálkoznom, hogy jó sok Bubz-ot gyűjtsek?
Köszi!

Nem.

Ha már megszerezted a tiéd 7.77 alatt is.
A Hocus Pocus játékot elvesztem, ha a bubzom 7,77 alá süllyed?
(Bocs, ha hülyeséget kérdezek...)
Hmmm...akkor az rendszer hiba lehet. Néha elég cifra dolgokat csinál.
Nem tudom, nekem mindig azt írja ki....
Szia! Nekem is volt már olyan hogy kiírta hogy van még egy játszmám és a piros pötty sem volt kinn mint lejátszott meccs, de ez akkor volt ha az ellenfelem kilépett mert vesztésre állt. Vagy én léptem ki gyorsan. De újra játszani én sem tudtam.
Nem lehet hogy azért írja ki, mert másik pálya jön?
én is csak 1 et tudok neponta
Segíteni nem tudtam,de azért szívesen.Lehet tévedésből írja ki

Végülis én sem tudok egynél több partit játszani vele, nem tudom, mért írja akkor, hogy van még egy....
Azt hittem, talán aki megnyeri, még 1*játszhat, de ezek szerint nem.
Köszi a választ.
Én franciául játszom,soha nem volt ilyen nekem.Napi 1 partit ad,nem lehet több.Nem tudom.
A többi játék után ezt írja: "Du hast kein Partien für dieses Spiel."
Én német nyelven játszom, és azt írja ki:
"Du hast noch 1 Partie zur Spiel."
Nem azt írja,hogy játszhatsz még ha beváltassz PP-t?Mert csak azt szokta!Függetlenül attól,hogy nyersz e.
Paintball: ha nyerek (ami még sajna ritka eset nálam

) kiírja, hogy még egy játszmát játszhatok, de utána még sem enged. Ez másnál is így van? Vagy v.mit rosszul csinálok?
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az egyéb francia oldalakon hogyan tudok kódot szerezni. M regisztráltam a clickcode oldalra, gyűjtöm is a pontokat, de fogalmam sincs hogy lesz abból egyszer kód. A magyar prizee-on sajna csak említik hogy kódszerző oldal, de még nincs magyarázat hozzá. Esetleg ha valakinek van türelme, az küldhetne nekem üzit, melyik oldalon hogyan lehet kódhoz jutni. Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások