Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 243 / 2049 oldal |
Attól tartok nem lesz Abart595Yamahám. Ha legalább vásárláshoz és sorsoláshoz kapcsolódna a játék. Mit írsz 30 szóban amitől elájul ZSŰRI? Fiat 500 volt a jeled az oviban?
Hasonló problémám volt Sada tanácsát megfogadva másik böngészövel Mozzilla Firefoxal már jó
A Kinley oldalára laptopról nem tudok belépni. Frissítés sem segít.
Telefonról semmi pORbléma...
Telefonról semmi pORbléma...
https://nyeremenyjatek.globus.hu/
Valaki megtudná mondani,hogy hol találom a globus játékot vagy estleg leírná, hogy miről is van szó ! Hálásan köszönöm!!A megadott címen nem találom.
milán74!
Olvasd át a játékszabályzatot, korlátozva vannak a beküldések. Lehet, azért nem sikerül.
Olvasd át a játékszabályzatot, korlátozva vannak a beküldések. Lehet, azért nem sikerül.
Most vásároltam a Tescoban Danont és nem lehet tölteni pedig ma lejár a játék. (Jövőbeni időpontot nem adhatsz meg.) Más is járt így?
10db-ot is vettem.
10db-ot is vettem.
Remélem a meetingre megtanulsz magyarul.
"Elfogadtad a feltételeket..."
Hát persze, hogy elfogadtam, máshogy nem is játszhatnék...
Botrány ez a szkrevó. Mi az, hogy sablonszöveggel utasítják el a pályázatot? Legalább írnák le, hogy mi volt a konkrét probléma.
A pótnyertest pedig ne azonnal értesítsék, hanem adjanak egy sanszot a játékosnak, hogy bizonyítsa a pályázata érvényességét.
Az pedig a pofátlanság netovábbja, hogy b@sznak válaszolni a levelekre.
Esetemben vélhetően azért, mert igazam van és qrvára kínos lenne ezt beismerniük.
No de majd Tóth Péter hamarosan mítingelni fog a Fogyasztóvédelem munkatársaival... Remélem, hogy jól pitschánbillentik őket. Nem bánnám, ha eltiltanák ezt a bandát a nyj-ok szervezésétől.
Hát persze, hogy elfogadtam, máshogy nem is játszhatnék...
Botrány ez a szkrevó. Mi az, hogy sablonszöveggel utasítják el a pályázatot? Legalább írnák le, hogy mi volt a konkrét probléma.
A pótnyertest pedig ne azonnal értesítsék, hanem adjanak egy sanszot a játékosnak, hogy bizonyítsa a pályázata érvényességét.
Az pedig a pofátlanság netovábbja, hogy b@sznak válaszolni a levelekre.
Esetemben vélhetően azért, mert igazam van és qrvára kínos lenne ezt beismerniük.
No de majd Tóth Péter hamarosan mítingelni fog a Fogyasztóvédelem munkatársaival... Remélem, hogy jól pitschánbillentik őket. Nem bánnám, ha eltiltanák ezt a bandát a nyj-ok szervezésétől.
(De ez még az előtt volt hogy káoszos volt a dolog, de rajta a listán, nem küldtem többször.)
Ja bocs 0,5 mert a felét le kell jattolni...
" alt="
">
" alt="
">1
Paintuci
és azóta, mióta jól megy a Belvita, hányadik 20e-nél tartasz a "szomszédok" nevén?
" alt="
">
és azóta, mióta jól megy a Belvita, hányadik 20e-nél tartasz a "szomszédok" nevén?
" alt="
">Vagy esetleg aki ismeri azt a "népszerű játékokat" indító "két fiatal srácot" a srevonál szólhatna nekik, hogy blokk esetében futhatnának akár két kört is.
" alt="
">
" alt="
">A srevonál össze kellene fogni és az fb-n pl a cerbona, henkel, vagy egyéb helyen, szólni, hogy hé fiúk, lányok ez a srevo nem feltétlen korrekt... mert nem az. Gondolom egy komolyabb nyereménynél senki sem akar így járni, simán elfogadhatnák utána emailben vagy postán csak lusták...
A margarinos meg válaszolt, hiszen nekem is, és már kér időpontot.
Csak az a kérdés az addig bement csak Ap-s pályázatok, akár egyszer, vagy sokszor azokkal mi lesz.
Belvita meg végre eljutott odáig a nem nyert órai díjat, viszont többször beküldött pályázatokat is átnézi ne menjenek a fődíjra.
Folyamatosan frissítik a nyerteseket, (én ezt nem látom) lesznek majd pótnyertesek... (hiszem ha látom.)
A margarinos meg válaszolt, hiszen nekem is, és már kér időpontot.
Csak az a kérdés az addig bement csak Ap-s pályázatok, akár egyszer, vagy sokszor azokkal mi lesz.
Belvita meg végre eljutott odáig a nem nyert órai díjat, viszont többször beküldött pályázatokat is átnézi ne menjenek a fődíjra.
Folyamatosan frissítik a nyerteseket, (én ezt nem látom) lesznek majd pótnyertesek... (hiszem ha látom.)
Én ínyen esetben vakuval fotózom úgy valahogy akkor jobban látszanak az írások a blokkon . Mivel hivatkozni fognak hogy halvány és bele van írva a szabálytlzatukba is így a fogyasztóvédelem se fog foglalkozni az üggyel. Én megértelek bar már a fórumról is sokan jártak így és mindenki elbukta acnyeremenyt ha a blokkja nem volt egyértelműen látható beazonosítható
Azzal, hogy pályáztál, elfogadtad a játék feltételeket.
Nincs korrekciós lehetőség, nincs levelezés.
Azonnal értesítik a pórnyertest.
Belementél, h összekötött lábbal táncolsz.
Nincs korrekciós lehetőség, nincs levelezés.
Azonnal értesítik a pórnyertest.
Belementél, h összekötött lábbal táncolsz.
Oda kell figyelni...
De ha halvány az a nyomorult blokk???
Éles a kép, csak halvány. És persze minden más stimmel.
Rájuk fogom szabadítani a Fogyasztóvédelmet.
De ha halvány az a nyomorult blokk???
Éles a kép, csak halvány. És persze minden más stimmel.
Rájuk fogom szabadítani a Fogyasztóvédelmet.
Vágási Feri
Nem is fognak válaszolni mivel alapból írják hogy csak olyan blokkot fogadnak el amin minden adat jól látható. Sajnos ha pont olyan blokk volt a nyerő ami halvány és szerintük nem beazonosítható azzal nem fognak foglalkozni. Valószínű már rég potnyertesé a nyeremèny. Náluk oda kell figyelni.
Nem is fognak válaszolni mivel alapból írják hogy csak olyan blokkot fogadnak el amin minden adat jól látható. Sajnos ha pont olyan blokk volt a nyerő ami halvány és szerintük nem beazonosítható azzal nem fognak foglalkozni. Valószínű már rég potnyertesé a nyeremèny. Náluk oda kell figyelni.
Azok között, akik helyesen megtippelik, hogy vajon (vagy margarinon) válaszolt-e már a Screvo az elektromos levelemre kisorsolok egy Yamada DivX-es dvd-lejátszót a teljes Szándokán vagy Az Onedin család sorozattal...