Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 244 / 275 oldal |
Nem kapott senki sem szív alakú bonbont keresem a tartóját... nem a műanyagot, hanem amiben a bonbonok vannak bele helyezve....
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
" alt="
"> 98 óta játszom... lehet hamarabb kellett volna kezdeni, bár akkor meg kellett volna fűzni az ősöket h. mit hol vegyenek, mert 97 óta dolgozom...
" alt="
">
Tök jó játékok voltak a 90es évek elején is...
Ünnepek előtt, alatt, között kiolvastunk újra pár kiló 1993. és 2001. közötti újságot. Szinte mindegyikben volt valamilyen nyereményjáték-hírdetés. Kiírogattam, s most megosztom veletek. Nosztalgiázzunk vagy éppen szomorkodjunk, hogy régen mivel, mit lehetet nyerni. Szóval ezekért játszottunk (vagy nem) anno:
1993. június
- Philips borotvával: 1 hét Firenzében, kamera, video
1993. július
- Atlasz utasbiztosítással: mexikói utazás
- 6 Stollwerck csokipapírral: szörf, 100 ajándékcsomag
1993. augusztus
- Maggi termékkel készült étel receptje + terméknév a csomagolásról: 500ezres álomkonyha, 10 vacsora a Gundelben, 100 ajándékcsomag
1993. szeptember
- Magyar Könyvklubnál történt vásárlással: Mercedes, 99 db könyv
- új Suzuki vásárlásával Suzuki Cabrio
1994. október
- Csemege-Meinl üzletben 1000 forint feletti vásárlással: 2 Opel Astra, 30 Gorenje fagysztóláda
1994. november
- Milka Leo csoki csomagolásáról kivágott háromszöggel: értékes nyeremények, de nem írták, hogy pontosan mi
1995. április
- 3 Maggi vonalkóddal: 1, 2 vagy 3millió forint
1995. június
- Philips borotvával: BMW motor, Philips termékek, pólók
- Gold Sztár gyümölcslé dobozairól dominók gyűjtése: 500 forintos vásárlási utalványok, 10ezres értékjegyek, 3 X 1milliós értékjegy
- Lipton tea: 3 X 50ezres belföldi üdülés, 300 baseball sapka
- Sunlicht: 12 címkével garantált Pyrex üvegtál
1995. október
- 15 db kecskeméti bébiétel címkéért 15 X 15ezres ajándékutalvány
- Movida hajszínező: párizsi út, 50 X 1 évre elegendő hajszínező, 100 selyemsál
- Plussz pezsgőtabletta: 500ezres külföldi út, 25 X 10ezres ajándékutalvány
1995. november
- Liberoval 399 nyeremény
- Coccolino cimkékkel: 10ezer maci
- 3 Knorr leves csomagolásáról kivágott névvel: 5 tűzhely, 33 szagelszívó, 66 ajándékcsomag
1995. december
- Mol 2000 forint feletti tankolással: 100ezres és 10ezres vásárlási utalványok, autós ajándékcsomagok, falinaptárak
1996. április
- repülési élmény megírásával 2 repülőjegy a Malév bármely európai járatára
- minden 100 új Skoda vásárló közül kisorsoltak egyet, aki 40ezer kilométerre elegendő benzint kapott
1996. május
- Philips: holland út, Philips termékek
1996. július
- Gold Sztár gyümölcslével 16milliós össznyeremény
1996. augusztus
- Douwe Egberts: 10ezer db aromatartó fémdoboz
- telefonkártya: 100ezer forint és napi 10 értékes ajándék
- Wella: Sony videokamera, walkman-ek, Wella ajándékcsomagok
1996. szeptember
- Kodak termékek vásárlásával pontgyűjtés. Fődíj: atlantai út.
1996. október
- Raffaello: milánói utazás operabelépővel, 2 X 70ezres ruhavásárlási utalvánnyal, 30 db arany karkötő
1996. november
- Libero: 3 Philips termék, 1000 Gerber ajándékcsomag
1996. december:
- Kodak film: 2 fős Karib tengeri körút
1997. május
- Rauch: 2 db Renault Mégane, 7 db robogó
- Pond’s bőrápoló: 2 X 2 fő utazás New York-ba és 100 db ajándékcsomag
- Kodak: 100ezres, 50ezres utazási utalvány, 25ezres vásárlási utalvány
1997. június
- Dove szappan: fürdőköpenyek, ajándékcsomagok
1997. július
- Completa: korfui és rodoszi nyaralás
- Pickwick: 460 literes hűtő és 100 ajándéktárgy
1997. október
- 2 Ajax vonalkóddal: 500ezres brill nyakék, 50 db aranynyaklánc, 25 db aranykarkötő
1997. december
- Osram fénycső vonalkódjával: brazil út, 3 X 300ezres lakásvilágítási felszerelés, 10 db fénycső
1998. január
- Quelle katalógusból történő vásárlással pontgyűjtés. Beváltás háztartási gépekre.
1998. február
- Plussz Junior pezsgőtabletta kupakjában nyomda. A négyféle összegyűjtésével, nyomat beküldésével: 3 mountain bike, 20 görkorcsolya, 50 fényképezőgép
1998. március
- 3 db Atlasz vagy Szeleno kenyércímkével: LG termékek
1998. április
- 3 db dr. Oetker tészta- vagy süteménypor csomagolásáról kivágott terméknévvel: 1 mikrosütő, 3 robotgép, 50 fémdoboz, 100 sütőforma
- Completában található kuponokkal: 10 hűtő, 20 kávéfőző, 10 kávéskészlet, 60 termosz, 200 esernyő, 200 kávéscsésze
- 2 Bonduelle babkonzerv címkéjével: mexikói út, 5 robotgép, 20 db 5ezres ajándékcsomag
1998. június
- Whirlpool hűtő vásárlásával: Renault Mégane, 100e forint, mikrosütő
- Otto katalógusból történő vásárlással: Moulinex mikro, olajsütő és 13 db turmixgép
1998. július
- Finlandia vodka: Mercedes A osztály, 3 X 2 fős VIP jegy Hungaroring/Forma 1, 500 db baseball sapka
- Maggi: az összegyűjtött pontokat ajándékokra lehetett váltani (mérleg, bögrék, evőeszközök, edények stb.)
- Mol: 3ezres tankolásért Stollverck ostya. Az ostya csomagolásán található matricák gyűjtésével havonta Suzuki Swift. Ha Mol törzsvásárlói kártyát is igényelt: Suzuki Grand Vitara.
1998. augusztus
- Epasel kapszulával: vérnyomásmérők
1998. október
- TicTac hűségpontok beváltása: póló, zokni, kis és nagy sízsák, pénztárca, csúszka, szendvicstartó, kesztyű, karóra, pulóver, bob
- Otto katalógusból történő vásárlással: 5 db 33 részes étkészlet, 100 db gyümölcsfacsaró
- Metaxa: 3 görög út, 100 üveg Metaxa 5*
1999. május
- Organics sampon vagy balzsam: Mazda 323, 100 db Philips hajszárító, 200 db Organics ajándékcsomag
- Biopon: Mazda Demio
1999. július
- Uncle Ben’s: indiai út
1999. augusztus
- Uncle Ben’s: mexikói és olasz út
- Kodak: Izrael – Egyiptom hajóút, izraeli körút, Sidney olimpiai út és 25ezer egyéb nyeremény (térkép, strandlabda, táskák…)
1999. december
- Uncle Ben’s: kínai út
2000. március
- Herendi porcelán: 200ezres mokkáskészlet
2001. szeptember
- Kalcia vitamin: 100ezres utazási utalvány
2001. december
- Törley: 10millió
1993. június
- Philips borotvával: 1 hét Firenzében, kamera, video
1993. július
- Atlasz utasbiztosítással: mexikói utazás
- 6 Stollwerck csokipapírral: szörf, 100 ajándékcsomag
1993. augusztus
- Maggi termékkel készült étel receptje + terméknév a csomagolásról: 500ezres álomkonyha, 10 vacsora a Gundelben, 100 ajándékcsomag
1993. szeptember
- Magyar Könyvklubnál történt vásárlással: Mercedes, 99 db könyv
- új Suzuki vásárlásával Suzuki Cabrio
1994. október
- Csemege-Meinl üzletben 1000 forint feletti vásárlással: 2 Opel Astra, 30 Gorenje fagysztóláda
1994. november
- Milka Leo csoki csomagolásáról kivágott háromszöggel: értékes nyeremények, de nem írták, hogy pontosan mi
1995. április
- 3 Maggi vonalkóddal: 1, 2 vagy 3millió forint
1995. június
- Philips borotvával: BMW motor, Philips termékek, pólók
- Gold Sztár gyümölcslé dobozairól dominók gyűjtése: 500 forintos vásárlási utalványok, 10ezres értékjegyek, 3 X 1milliós értékjegy
- Lipton tea: 3 X 50ezres belföldi üdülés, 300 baseball sapka
- Sunlicht: 12 címkével garantált Pyrex üvegtál
1995. október
- 15 db kecskeméti bébiétel címkéért 15 X 15ezres ajándékutalvány
- Movida hajszínező: párizsi út, 50 X 1 évre elegendő hajszínező, 100 selyemsál
- Plussz pezsgőtabletta: 500ezres külföldi út, 25 X 10ezres ajándékutalvány
1995. november
- Liberoval 399 nyeremény
- Coccolino cimkékkel: 10ezer maci
- 3 Knorr leves csomagolásáról kivágott névvel: 5 tűzhely, 33 szagelszívó, 66 ajándékcsomag
1995. december
- Mol 2000 forint feletti tankolással: 100ezres és 10ezres vásárlási utalványok, autós ajándékcsomagok, falinaptárak
1996. április
- repülési élmény megírásával 2 repülőjegy a Malév bármely európai járatára
- minden 100 új Skoda vásárló közül kisorsoltak egyet, aki 40ezer kilométerre elegendő benzint kapott
1996. május
- Philips: holland út, Philips termékek
1996. július
- Gold Sztár gyümölcslével 16milliós össznyeremény
1996. augusztus
- Douwe Egberts: 10ezer db aromatartó fémdoboz
- telefonkártya: 100ezer forint és napi 10 értékes ajándék
- Wella: Sony videokamera, walkman-ek, Wella ajándékcsomagok
1996. szeptember
- Kodak termékek vásárlásával pontgyűjtés. Fődíj: atlantai út.
1996. október
- Raffaello: milánói utazás operabelépővel, 2 X 70ezres ruhavásárlási utalvánnyal, 30 db arany karkötő
1996. november
- Libero: 3 Philips termék, 1000 Gerber ajándékcsomag
1996. december:
- Kodak film: 2 fős Karib tengeri körút
1997. május
- Rauch: 2 db Renault Mégane, 7 db robogó
- Pond’s bőrápoló: 2 X 2 fő utazás New York-ba és 100 db ajándékcsomag
- Kodak: 100ezres, 50ezres utazási utalvány, 25ezres vásárlási utalvány
1997. június
- Dove szappan: fürdőköpenyek, ajándékcsomagok
1997. július
- Completa: korfui és rodoszi nyaralás
- Pickwick: 460 literes hűtő és 100 ajándéktárgy
1997. október
- 2 Ajax vonalkóddal: 500ezres brill nyakék, 50 db aranynyaklánc, 25 db aranykarkötő
1997. december
- Osram fénycső vonalkódjával: brazil út, 3 X 300ezres lakásvilágítási felszerelés, 10 db fénycső
1998. január
- Quelle katalógusból történő vásárlással pontgyűjtés. Beváltás háztartási gépekre.
1998. február
- Plussz Junior pezsgőtabletta kupakjában nyomda. A négyféle összegyűjtésével, nyomat beküldésével: 3 mountain bike, 20 görkorcsolya, 50 fényképezőgép
1998. március
- 3 db Atlasz vagy Szeleno kenyércímkével: LG termékek
1998. április
- 3 db dr. Oetker tészta- vagy süteménypor csomagolásáról kivágott terméknévvel: 1 mikrosütő, 3 robotgép, 50 fémdoboz, 100 sütőforma
- Completában található kuponokkal: 10 hűtő, 20 kávéfőző, 10 kávéskészlet, 60 termosz, 200 esernyő, 200 kávéscsésze
- 2 Bonduelle babkonzerv címkéjével: mexikói út, 5 robotgép, 20 db 5ezres ajándékcsomag
1998. június
- Whirlpool hűtő vásárlásával: Renault Mégane, 100e forint, mikrosütő
- Otto katalógusból történő vásárlással: Moulinex mikro, olajsütő és 13 db turmixgép
1998. július
- Finlandia vodka: Mercedes A osztály, 3 X 2 fős VIP jegy Hungaroring/Forma 1, 500 db baseball sapka
- Maggi: az összegyűjtött pontokat ajándékokra lehetett váltani (mérleg, bögrék, evőeszközök, edények stb.)
- Mol: 3ezres tankolásért Stollverck ostya. Az ostya csomagolásán található matricák gyűjtésével havonta Suzuki Swift. Ha Mol törzsvásárlói kártyát is igényelt: Suzuki Grand Vitara.
1998. augusztus
- Epasel kapszulával: vérnyomásmérők
1998. október
- TicTac hűségpontok beváltása: póló, zokni, kis és nagy sízsák, pénztárca, csúszka, szendvicstartó, kesztyű, karóra, pulóver, bob
- Otto katalógusból történő vásárlással: 5 db 33 részes étkészlet, 100 db gyümölcsfacsaró
- Metaxa: 3 görög út, 100 üveg Metaxa 5*
1999. május
- Organics sampon vagy balzsam: Mazda 323, 100 db Philips hajszárító, 200 db Organics ajándékcsomag
- Biopon: Mazda Demio
1999. július
- Uncle Ben’s: indiai út
1999. augusztus
- Uncle Ben’s: mexikói és olasz út
- Kodak: Izrael – Egyiptom hajóút, izraeli körút, Sidney olimpiai út és 25ezer egyéb nyeremény (térkép, strandlabda, táskák…)
1999. december
- Uncle Ben’s: kínai út
2000. március
- Herendi porcelán: 200ezres mokkáskészlet
2001. szeptember
- Kalcia vitamin: 100ezres utazási utalvány
2001. december
- Törley: 10millió
Szerintem most kezdték a nyertesek értesítését ,októberi sorsolással nyertünk !
"OLVASSÁTOK EL, ÉS SEGÍTSÉTEK A MUNKÁNKAT!
Kérjük, hogy ha kóbor kutyát láttál vagy találtál, vagy elveszett a kutyád/cicád, akkor kérlek az ÜZENŐFALRA posztold fotóval, rövid leírással és a telefonszámoddal..."
https://www.facebook.com/pg/szilveszteriugyelet/p
hotos/?tab=album&album_id=1554453791268651
Kérjük, hogy ha kóbor kutyát láttál vagy találtál, vagy elveszett a kutyád/cicád, akkor kérlek az ÜZENŐFALRA posztold fotóval, rövid leírással és a telefonszámoddal..."
https://www.facebook.com/pg/szilveszteriugyelet/p
hotos/?tab=album&album_id=1554453791268651
Bakker ha 15 évre vettem volna fel a lakáskölcsönt idén járna le...
" alt="
"> Kár h. nem hagytam magam rádumálni... csak akkor még azt hittem onnan megyek nyugdíjba...(Soroksár) hát onnan már senki nem fog közülünk...
Na de sebaj... már csak 700 000 ft körüli összeg van hátra... hátha idén megnyerem...
" alt="
"> hi-hi.. azt tényleg lejár majd a lakáskölcsi...
Én holnap megyek először dolgozni, szó szerint egyes kollégám már-már hiányzik, alig várom h. a nyakába ugorjak... ez már kóros...
" alt="
"> Kár h. nem hagytam magam rádumálni... csak akkor még azt hittem onnan megyek nyugdíjba...(Soroksár) hát onnan már senki nem fog közülünk...
Na de sebaj... már csak 700 000 ft körüli összeg van hátra... hátha idén megnyerem...
" alt="
"> hi-hi.. azt tényleg lejár majd a lakáskölcsi...
Én holnap megyek először dolgozni, szó szerint egyes kollégám már-már hiányzik, alig várom h. a nyakába ugorjak... ez már kóros...
Ha van olyan köztetek,aki mostanában(pár éven belül)volt Krétán,akár egyénileg,akár szervezetten és bármilyen hasznos infója van,kérem írjon rám!
Akár ha utazási irodát ajánlana,akár szállást,vagy tényleg bármit szívesen meghallgatok.25 éve nem jártunk ott,biztos sok minden változott!
Előre is köszönöm!
" alt="
">
Akár ha utazási irodát ajánlana,akár szállást,vagy tényleg bármit szívesen meghallgatok.25 éve nem jártunk ott,biztos sok minden változott!
Előre is köszönöm!
" alt="
">.... Es meg az is tüsszög akinek van sapkája meg akinek nincs... Ez felháborító...😝
A termékeket is ,mert azt is összetapogatja boldog.boldogtalan
" alt="
">
" alt="
">Tényleg?
" alt="
">
" alt="
">Szivi jojó!
" alt="
">
Sada anno már írta, hogy mindig letörölgeti a bevásárlókocsik fogantyúját... Érdemes!
http://www.blikk.hu/eletmod/vigyazat-fertotlenits
uk-a-bevasarlo-kosarak-es-kocsik-fogantyujat/q8xhyp5
" alt="
">
Sada anno már írta, hogy mindig letörölgeti a bevásárlókocsik fogantyúját... Érdemes!
http://www.blikk.hu/eletmod/vigyazat-fertotlenits
uk-a-bevasarlo-kosarak-es-kocsik-fogantyujat/q8xhyp5
Gia-rendelj nyugodtan! Idáig mas neven futottak, megbízhatóak és a termékeik is.
" alt="
"> Köszi Zsu ! :
" alt="
">Olvastam, megosztom. Hasznos lehet
" alt="
">
Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb tömegre számíthatunk a boltokban és a nyilvános helyeken. Egyes kutatások szerint a vírusok és baktériumok 80%-a az emberek kézfelületén terjed tovább, ebből következik, hogy a fertőzéses megbetegedések elkerülésének egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás.
http://tinyurl.hu/6YtP/
" alt="
">
Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb tömegre számíthatunk a boltokban és a nyilvános helyeken. Egyes kutatások szerint a vírusok és baktériumok 80%-a az emberek kézfelületén terjed tovább, ebből következik, hogy a fertőzéses megbetegedések elkerülésének egyik legegyszerűbb módja a rendszeres és alapos kézmosás.
http://tinyurl.hu/6YtP/
Rendelt már valaki a notino.hu-ról parfümöt? Mi volt a tapasztalata? A kedvenc parfümömet nem lehet máshol megrendelni, csak náluk van. Mivel nem egy filléres dolog, ezért kérdezem, félek, nehogy valami gagyi legyen.
Zsu !
" alt="
"> Hát ez az ? "Remélem célba ért ! " ? én is remélem !
" alt="
">
" alt="
"> Hát ez az ? "Remélem célba ért ! " ? én is remélem !
" alt="
">jojó
Igen, eljuttatja! Én tavaly is a postánkon adtam le. Ráírtam a csomi minden oldalára MIKULÁSGYÁR Budapest. (tartalom: játékok és könyvek)
Remélem célba ért
" alt="
">
Igen, eljuttatja! Én tavaly is a postánkon adtam le. Ráírtam a csomi minden oldalára MIKULÁSGYÁR Budapest. (tartalom: játékok és könyvek)
Remélem célba ért
" alt="
">pityesz76 ha erre az ajánlatra nem ugrassz, és nem veszel el, én megeszem a dugi milkáidat, amit a tv asztal alatt rejtegetsz...
" alt="
">
http://alom-eskuvo.hu/
Atyaúristen...
" alt="
"> ilyen játékot... hol élnek ezek... ennyi pénzből az egész kerületet meghívom... habár én proletár gyerek vagyok...
" alt="
">
http://alom-eskuvo.hu/
Atyaúristen...
" alt="
"> ilyen játékot... hol élnek ezek... ennyi pénzből az egész kerületet meghívom... habár én proletár gyerek vagyok...Eljutattja ? mint az én csomagom
" alt="
">
" alt="
">http://mikulasgyar.hu/
Az adakozók a legtöbb postán leadhatják ajándékukat a MikulásGyárnak 2017. december 1. és 22. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta.
Az adakozók a legtöbb postán leadhatják ajándékukat a MikulásGyárnak 2017. december 1. és 22. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta.