Mia, én egy korty sört nem ittam meg soha, mégis még a pincében mai napig kb. 1000-2000 db aá kupak van, amit cseréltem+én játszottam, lehet, hogy engem is nagyon utáltak??
Egy biztos, nem csak csalással lehet ilyen mennyiséget felhalmozni, hanem másképpen is

Csak olvaslak benneteket és szinte már egész jól szórakozom. Elhiszem, hogy aki még nem nyert telefont az szeretne nyerni. Én is azok közé tartozom akik korán vettek colát és első nap, egyetlen kóddal nyertem is egy telefont. Azóta vettem több colát és persze nem is nyertem. Még ! Mert játszom tovább !
Az is igaz, hogy annak aki már az 5. telefonját nyeri nem örülök annyira, mintha valaki végre nyert egyet, de eszembe sem jut hogy leállásra kérjem, habzsolónak sem tartom és nem gondolom hogy harácsol. Én nem vettem rengeteg colát, mert nem iszunk belőle csak elvétve, tehát nem is várom, hogy egy csomó telefont nyerjek. Aki megteheti mind anyagilag, mind "fogyasztásilag", hogy sokat vesz és sokat küld, az nyerjen is sokat. Azt, hogy ki miért akar nyerni, az senkire nem tartozik. Ahogy az sem, hogy miből tartja el a családját vagy miből fizeti a lakáskölcsönét. Egy kicsit lazábban kellene hozzáállni, hisz gyerekek ez CSAK JÁTÉK ! Sokszor már azt vettem észre ezen a fórumon, hogy ha valaki valamivel nem tud játszani, vagy nem nyer akkor azt már személyes sértésnek veszi. Szerintem legyen életünk legnagyobb problémája az, hogy nem nyertünk telefont a Pepsivel.
Egy olyan nap volt. Fél egykor nyerted, én meg 1 után mentem. Szóval nem ütköztünk, mert te utána lefeküdtél. Fortuna forgandó, de néha forgatni kell!!!
Paint, sajnos kommunizmus még nem volt a világon, csak utópia...
az a baj,h ebből úgyis csak vita lesz mindig

mert aki nyert eddig 3-6 db-ot, az úgyis fog játszani tovább,h legyen még több és több. Csak azért is játszik tovább, mert van még egy csomó kódja és majd eladja a fölösleget.... Csak tudnám,h akinek nagyon sok van, az honnan van????
Mert ráadásul Mo. 2. legnagyobb városában alig lehet találni vhol kódos pepsit(ha van is csak pár db, nem 100-200 db), ehhez képest másnak hihetetlen mennyiségű kódja jön össze, De miből? Meg miért van az,h itt esélyem is alig, mert venni sem tudok....

An13: köszi a normális hozzászólást nem nyertesként.
Sok sikert kívánok neked.

sátánka, tudod, mindenkinek van valami abnormalitása, senki sem tökéletes - esetleg csak Te - úgyhogy én ilyen abnormális kólafogyasztóként fogok telefonálgatni az új készülékemmel...
Paint: Igen, a fotel nem érdekelt.

De volt olyan, hogy te is nyomtál a tévére és én is.

És én nyertem. Nos? Emlékszel mit mondtál akkor Fortunáról?

A kommunizmusról meg annyit, hogy sokan jóval jobban éltek mint most.
ildicc: ez a mai nap poénja.

Olyan jót röhögtem.
Paint: én nem szapultam Markóékat, nyugodtan keress vissza amikor leírtam (és akkor még nem nyertem), hogy simán lehetséges nagyobb mennyiségű kóddal 9 telefont nyerni.
Rea ha páran pár napot leálltok akkor min. 500 kupak mínusz. Az AÁ-nál speciel meg tudtam mikor játszol, és akkor nem játszottam. Csütörtökön meg te nem, mert a fotel nem érdekelt, és nyertem fotelt. Egy kis tolerancia.
sok mindenki mással együtt nem vagyok abnormális hogy karton számra cólát tudjak vedelni de biztosíthatlak hogy megveszem amit tudok
Egyetértek dallas hozzászólásával.
Másrészt ha nincs rajta a neten a nyerteslista (mint ahogy sok más játéknál sem) akkor a kutya sem tudja, hogy ki mennyit nyert, csak elkönyveli magában a sikerét vagy sikertelenségét és továbblép a következő játékhoz.
Egyébként némely hasonló beírás miatt nem írják már be sokan a nyereményeiket, mert aztán kapnak hideget/meleget egyaránt fórumon, de magánlevélben is!
Írom ezt úgy, hogy még én sem nyertem egy mobilt sem, pedig szeretnék

- és küldözgetem én is a kódjaimat.
de miért játszanak? Mert van kupakjuk! Vegyél Te is, sátánka, és küldheted szakmányba!
De még lehet, hogy visszajön

fenntartom hogy ha ugyanazok nyernek minden nap akkor ugyanazok is játszanak a nagy számok törvénye alapján nagy tételben tehát nagyon nagy valószínűséggel a kis halak elől veszik el az esélyt főleg egy játék elején amikor még nem terítették a pepsit
tudod, Paint, a kommunizmus is szép elv, mégis megbukott...
Én is vásárlok elég sokat.... jöhettem volna azzal a dologgal csalás van, és bizza akkor a Markóék is csalás volt. Csak mivel sokan ismernek sok mindenkit fórumos nem csalhat. De durva most már számomra is ez ami itt megy. Nem Markóékat kellett volna szapulni, hanem kicsit saját házunk táján szétnézni. Esély latolgatásról van szó, a vásárolt colák kupakjait úgy beosztani más is nyerhessen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások