Kell vásárolni (Jsz. 2.1 f), de a blokk fotóját nem kötelező feltölteni.
Jsz.:
3. Vásárlást igazoló blokk képének feltöltése (nem kötelező)
a vásárlást igazoló blokk feltöltése esetén a Pályázó megháromszorozza nyerési esélyét.
4.4 Szervező bármikor jogosult a ... vásárlást igazoló blokkok másolatát postai úton bekérni,
Én már küzdöttem velük, írtam nekik, hogy ez everydayme.hu ill. a nyerj a bajnokokkal oldalakkal évek gond van, szóljanak a fejlesztőknek, hogy javítsák.
Jó lenne, ha sokan írnánk nekik, akkor talán történne valami.
Old Spice (Tomorrowland):
Kiderült, hogy NEM IS KELL OS TERMÉKET VENNI, ez csak sima jelentkezős játék. Aki mégis vesz és csodával határos módon fel tuGGYa tölteni a blokkot az 3X-os eséllyes játszik.
Ezt csinálja a P & G. Az Old Spice még rosszabb.
P&G nyereményjátékon csak 1x lehet játszani a blokkal?
Mer van több is,de mikor újabbat akarok beküldeni ezt írja ki:
" Köszönjük, hogy legalább 2 db P&G termék vásároltál és résztvettél a „P&G nyereményjáték” promócióban. Látogass el rendszeresen az everydayme.hu weboldalra az aktuális ajánlatokért és promóciókért "
Spár - Regnum nyertes a Fórumról ?
Köszönöm szépen a Bécsi úthoz küldött válaszokat!
El is ment a kedvem, hogy utazgassak két pályázatért. Inkább átadom a lehetőséget màsnsk 😁
Ahová én járok, ott egy vásárlásnál két blokkot adnak, az egyik a tételes, a másikon van az APA.
A Privát Max boltoknak már hűségkártyája is van, amit le kell csippantani, eleve úgy van némelyik kedvezmény.
Ha pedig van scanner, akkor gondolom, nem egyszerű pénztárgépbe, kézzel viszik be a tételeket, hanem modern gépek vannak, amik tételes blokkot adnak.
Bár lehetnek még boltok, amik nem álltak át.
Ami nálunk van csak sima Privát.
fozo.gabi!
Nálunk van PrivátMax bolt, de egyik sem gyűjtős blokk, rendes tételes mindegyik.
Mostanában láttam vmelyik jsz-ban: ha gyűjtős a blokk, akkor a vásárolt termék csomagolását is meg kell őrizni.
Nem tudom, melyikben.
dika72
Privát v Privát Max?
fozo.gabi
Én Heves megyében lakom, van Privát bolt a faluban, és gyűjtős.
Szerintem városban érdemes megpróbálni.
Esetleg telefonon rákérdezni, mielőtt odautazol?
Sziasztok!
Járatos valaki a Bécsi közlekedésben?Hol lehet vásárolni 1-2-3 egész napos jegyet ami metrora buszra villamosra érvényes korlátozás nélkül és van e nyugdíjas kedvezmény EUs polgároknak? Köszönöm!

" alt="

">
Köszönöm sada, de ezt már tudom, mert én is megnéztem
Alul listázza is megyénként a boltokat.
A választ nem tudom, de ahogy nézem, csak É-K Mo-on vannak boltjaik.
"bolthálózatunk jelen pillanatban Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Heves és Szolnok megyékre terjed ki, ahol több száz Privát és Privát Max üzletünk várja az érdeklődőket."
https://privatelelmiszer.hu/uzletek/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások