Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 244 / 393 oldal |
Van egy csomó üres, tiszta, csavaros fedelű kül. méretű üvegem. Sajnálom kidobni őket, lekvárt meg nem teszek el annyit, amennyi összegyűlik. Nem kell valakinek? Lelőhely Budakeszin.
Annyi helyen kellene egyszerre lenni ezeknél a tök jó akcióknál......
" alt="
">
" alt="
">www.auchan.hu
a ma kapott 20 kép ingyen kóddal márc. 24-ig lehet feltölteni a képeket
a ma kapott 20 kép ingyen kóddal márc. 24-ig lehet feltölteni a képeket

Tescoban (Fogarasi úti) 6 db danone joghurt vásárlása esetén ajándék müzlistál+kiskanál vagy uzsonnazacsi. Még ezen a héten.
szegedi cora-ban ma-holnap-holnapután illetve 23, 24, 25-én 6db 59 ft-os vagy 2 db családi csomagolásos danone- hoz ajándék uzsonnás táska vagy műzlistál kanállal.
20 kép ingyen internetes megrendelés esetén ,csak márc 17. én
www.auchan.hu
www.auchan.hu
ingyenes telefonos internet:
http://www.nyilt-internet.hu/hb/
http://www.nyilt-internet.hu/hb/
A Westendben a Matchban 2 db Bonduelle konzervhez mágneses jegyzetfüzetet, 3 dbhoz edényfogó kesztyűt és konyharuhát adnak. És egy ijesztő kukorica mászkál bent... 

Metro Ananász nevű újságot is osztottak ,ami mellé csak a gyerekeknek egy KNOPPERS nevű ostyát adtak ingyen.
a budaörsi Tesco parkolójában ma ingyen osztottak BELLADY HAJFESTÉKET és Panten provi hajsampont.
mail ment!
a válasz egyszerűbb mint gondolnád
a válasz egyszerűbb mint gondolnád

arpi001
megírnád nekem emilben,h honnan töltsem le az InternetCalls programot, és a részleteket? én nem találom...
megírnád nekem emilben,h honnan töltsem le az InternetCalls programot, és a részleteket? én nem találom...
csak a mai napon a Kikában a nőknek egy kis (csokival) kedveskednek
(info újságból)
(info újságból)
Tesco-Bond promocio: (tessék sietni, mert viszik mit a cukrot)
1 Bond: bögre vagy szemüvegtok
2 Bond: hamutál
5 bond: Energizer elemlámpa, nagyon jó!
10 Bond: Hauser kenyérpiritó vagy discman
1 Bond: bögre vagy szemüvegtok
2 Bond: hamutál
5 bond: Energizer elemlámpa, nagyon jó!
10 Bond: Hauser kenyérpiritó vagy discman
aha, és válaszoltam 

arpi001
én is írtam mail-t
de most sem sikerül
tudnál msn-en segíteni?
szia
én is írtam mail-t
de most sem sikerül
tudnál msn-en segíteni?
szia
mindjárt írok mailt! 

arpi001
Nekem sajnos nem működik az internetcalls program.
Letöltöttem,de nem tudom beregisztrálni magam.
Megadom afelh.nevet,jelszót,e-mail címet és kész ,nem történik semmi.
SEgítenél?
köszi
Nekem sajnos nem működik az internetcalls program.
Letöltöttem,de nem tudom beregisztrálni magam.
Megadom afelh.nevet,jelszót,e-mail címet és kész ,nem történik semmi.
SEgítenél?
köszi
McDonald's-ban minden 4. Reggeli menü vásárlása után "kivéve a toast menü" ajándék NESCAFÉ bögrét adnak!!! 

nem próbáltam...
én az InternetCalls 2.09 programot használom amivel minden vezetékes szám (sok országba) ingyenesen, perc és egyéb korlátozás nélkül hívható
(csak azért írtam be a Klip-et, mert kaptam tőlük mailt és gondoltam hátha érdekel valakit)
én az InternetCalls 2.09 programot használom amivel minden vezetékes szám (sok országba) ingyenesen, perc és egyéb korlátozás nélkül hívható
(csak azért írtam be a Klip-et, mert kaptam tőlük mailt és gondoltam hátha érdekel valakit)