Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 244 / 2049 oldal |
Bocsánat lemaradt 1 milliós ikea kártya
Amúgyis 2 játék fog futni egyszerre . A másik játéknál 1 milliós kártya nyerhető. El lehet majd dönteni melyik játékon szeretne indulni az ember. 😊
Nekem személy szerint tetszik árról függetlenül hogy csak játék uti . 3 gyerek mellet ill sok unokatesonal azért jól jön 😊 meg ugye ott vannak a szülinapok is évközben. Ha hosszú a levásárlási idő is mondjuk 2 év akkor még a jövő karácsonyi ajándékokra is futja😊 Én speciel nagyon örülnek ennek a fődijnak ha megnyerném 😊😉
Kollaborálnak a cégek, tehát a Nestlé valószínűleg nem 1 milláért veszi az utit, hanem reklám és egyéb tényezők, veszerzési ár stb. is játszanak, tehát cégeknek ez nem tiszta 1 millió. Lehet, h most a Régióval tudtak olyan szerződést kötni, ami megérte mindkét félnek. Sokkal több tényező van ezek mögött, mint az, amit mi, játékosok látunk. Lehet a Decathlon stb cég most nem tudott/akart beszállni, nem illett a profiljába. 😊 Mindegy, akárhogy is lesz örülni lehet egy ilyen jellegű nyereménynek is.
Nálad a pont!
Persze attól is függ, meddig lehet majd felhasználni.
Azon, hogy mit csinálunk az utival, ráérünk majd akkor gondolkodni, ha megnyerjük. 😁
De szerintem emag utalvány akkor is jobb lett volna, ott van minden, játék is.
😊
Azon, hogy mit csinálunk az utival, ráérünk majd akkor gondolkodni, ha megnyerjük. 😁
De szerintem emag utalvány akkor is jobb lett volna, ott van minden, játék is.
😊
El tudnám költeni, ha muszáj
" alt="
"> 6 unoka mellett, de pl. laptopnak, tabletnek biztosan jobban örülnének, még a legkisebbek is.
" alt="
"> 6 unoka mellett, de pl. laptopnak, tabletnek biztosan jobban örülnének, még a legkisebbek is.Jó lett volna, ha legalább két vagy három utalvány közül lehet választani.
Azért a gyerekeknek hasznosabb dolgokra is szükségük van.
Pl. Új gyerekszoba bútorok, ruhák, sulihoz elektronikai cikkek, már alsóban is kell laptop, tablet, stb. Azoknak is tudnak örülni. De 1 millió forint értékben játék? 😅 Minek? Amikor sokszor pár hét, esetleg hónap után megunnak egy-egy játékot? 😆 A környezetemben ezt tapasztalom, főleg ott, ahol amúgy is sok játékot kapnak a gyerekek.
Jó, nem kötelező játszani, egy-két pályázatom azért biztos lesz majd.
" alt="
">
Azért a gyerekeknek hasznosabb dolgokra is szükségük van.
Pl. Új gyerekszoba bútorok, ruhák, sulihoz elektronikai cikkek, már alsóban is kell laptop, tablet, stb. Azoknak is tudnak örülni. De 1 millió forint értékben játék? 😅 Minek? Amikor sokszor pár hét, esetleg hónap után megunnak egy-egy játékot? 😆 A környezetemben ezt tapasztalom, főleg ott, ahol amúgy is sok játékot kapnak a gyerekek.
Jó, nem kötelező játszani, egy-két pályázatom azért biztos lesz majd.
" alt="
">Jobb az olyan nyeremény, ami nagyobb mozgásteret ad a nyertesnek.
Vagy veszel nekik 8-10 quadot.
" alt="
">
El lehet költeni, de szerintem nem jó ötlet.
Egyik évben több tucat Lego, másik évben meg semmi?
"ezzel le is szabályozza, h rájuk költse a nyertes".
Ezt is eladhatja, akkor a kártyát, akár a játékokat.
Az sem biztos, h a gyerekeknek Legora van a legnagyobb szükségük.
Lehet, h jó meleg kabátra, bakancsra, biciklire, laptopra.
A játék utalvány jó nyeremény, de nem ekkora.
Ekkora MediaMarkt v. sportáruház utalvány sokkal hasznosabb.
Szerintem.
" alt="
">
El lehet költeni, de szerintem nem jó ötlet.
Egyik évben több tucat Lego, másik évben meg semmi?
"ezzel le is szabályozza, h rájuk költse a nyertes".
Ezt is eladhatja, akkor a kártyát, akár a játékokat.
Az sem biztos, h a gyerekeknek Legora van a legnagyobb szükségük.
Lehet, h jó meleg kabátra, bakancsra, biciklire, laptopra.
A játék utalvány jó nyeremény, de nem ekkora.
Ekkora MediaMarkt v. sportáruház utalvány sokkal hasznosabb.
Szerintem.
sada!
Egy lego készlet lehet bőven 100 e felett is, kb 6 készlet, ha gyűjtői. De! Kp vagy egyéb valóban hasznosabb, életszerűbb lenne, azonban elkölteni pikk-pakk ellehetne pl. egy 3 gyerekes család éves ünnepei alkalmaira Extrém nyeremény az átlagos családoknak, a gyerekek tuti örülnének, ezzel le is szabályozza, h rájuk költse a nyertes. 😊
Egy lego készlet lehet bőven 100 e felett is, kb 6 készlet, ha gyűjtői. De! Kp vagy egyéb valóban hasznosabb, életszerűbb lenne, azonban elkölteni pikk-pakk ellehetne pl. egy 3 gyerekes család éves ünnepei alkalmaira Extrém nyeremény az átlagos családoknak, a gyerekek tuti örülnének, ezzel le is szabályozza, h rájuk költse a nyertes. 😊
A Nestlé csokifigurás játék fődíja 1.000.000 Ft értékű Regio játék ajándékkártya.
1 milla játékra? Nem túl életszerű ajándék.
1 milla játékra? Nem túl életszerű ajándék.
A Screvo e-mail-re nem válaszol, az app-on belüli üzenetküldés pedig nem működik...
Hát én nagyon szívesen beírtam volna, de sajna még nem nyertem vele. Volt olyan, hogy 1 másodperccel később vittem fel a blokkot mint aki előttem nyert. (Pót nyertes, vagy fődíjas még lehetek!)
Babuci22!
Aki akarja, az érti, miért írtam. Vagy ha nem túl naív.
Aki akarja, az érti, miért írtam. Vagy ha nem túl naív.
Érthető, hogy mérges vagy. Én is az lennék. Írd meg nekik a problémádat, itt úgyse tudja senki jóváhagyni a nyereményed. 😅 Én megadnám, de azzal nem vagy előrébb.
Hiába, náluk nagyon figyelni kell az adatok feltöltésekor és a kép készítésekor. Ha meg maga a blokk homályos vagy sérült, vállalni kell a rizikót, hogy nyerés esetén nem fogadják el, mivel nincs lehetőség további bizonygatásra.
Hiába, náluk nagyon figyelni kell az adatok feltöltésekor és a kép készítésekor. Ha meg maga a blokk homályos vagy sérült, vállalni kell a rizikót, hogy nyerés esetén nem fogadják el, mivel nincs lehetőség további bizonygatásra.
Nem fogadnak el raklamációt?
Oké, de akkor ne sablonszöveget írjanak, hanem konkrétan azt, hogy mi volt a probléma, tehát miért nem nyertél hangszórót. Elírtad az adatokat és nem egyezik azzal a nyugtával, amit feltöltöttél? Olyan blokkot töltöttél fel, amin nincs olyan termék, ami a nyj-ban játszik?Olvashatatlan a blokk?
Illetve nem oké. Milyen dolog ez, hogy nem bizonyíthatod az igazadat??? Ez nonszensz.
Még azt tudom elképzelni, hogy azért nem adnak neked utólag igazat és azért nem kapod meg a nyereményt, mert már pótnyertest értesítettek és az nyert.
Oké, de akkor ne sablonszöveget írjanak, hanem konkrétan azt, hogy mi volt a probléma, tehát miért nem nyertél hangszórót. Elírtad az adatokat és nem egyezik azzal a nyugtával, amit feltöltöttél? Olyan blokkot töltöttél fel, amin nincs olyan termék, ami a nyj-ban játszik?Olvashatatlan a blokk?
Illetve nem oké. Milyen dolog ez, hogy nem bizonyíthatod az igazadat??? Ez nonszensz.
Még azt tudom elképzelni, hogy azért nem adnak neked utólag igazat és azért nem kapod meg a nyereményt, mert már pótnyertest értesítettek és az nyert.
Na, most jöttem a Tescoból, vettem egy Rama márzsárent és egy 250 g-os Rama sütőmázsárent...
Most látom, hogy 500 g-ossal már másik játék (is) van.
NEM
HISZEM
EEEEEEEEEEEEEEEEL!!!
Most látom, hogy 500 g-ossal már másik játék (is) van.
NEM
HISZEM
EEEEEEEEEEEEEEEEL!!!
18-án indul és már 18-án sorsolnak is ?
Ráma játék csak AP-t kér...