Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 245 / 9336 oldal |
Szeretném megkérdezni, hogy a Privát max az hasonló mint az ecofamily? Mindegyikben kiírós blokk van, vagy előfordulhat gyűjtő blokkos bolt?
Van pálcikás Carte d’Or?
" alt="
">
Én még sosem láttam.
" alt="
">
Én még sosem láttam.
TéglagyáriM
Pontosítsunk, a JSZ-ban ez van:
1 db bármilyen Carte d’Or családi jégkrém.
A pálcikás biztos nem családi, az nem játszik.
Pontosítsunk, a JSZ-ban ez van:
1 db bármilyen Carte d’Or családi jégkrém.
A pálcikás biztos nem családi, az nem játszik.
Szuper ! Köszi !
" alt="
">
" alt="
">Megjött a válasz a Carte d'Or játék kérdésre:
"1 db bármilyen Carte d’Or termék vásárlása a játékban való részvétel feltétele, egy helyen még a weboldalon a 825-900ml-es kifejezés szerepelt, de ezt javítottuk, egyébként mindig a játékszabályzat a mérvadó."
"1 db bármilyen Carte d’Or termék vásárlása a játékban való részvétel feltétele, egy helyen még a weboldalon a 825-900ml-es kifejezés szerepelt, de ezt javítottuk, egyébként mindig a játékszabályzat a mérvadó."
1,3 ml -es iis ?
Vágási Feri 2024-06-01 :: 14:03
Carte d'Or:
Elcseszték a játékleírást a játék oldalán, mert a különdíjaknál 825-900 ml-es jégkRÉMet írnak, holott bármilyen jáczik minden üzletben, tehát az 1 l-es is.
Carte d'Or:
Elcseszték a játékleírást a játék oldalán, mert a különdíjaknál 825-900 ml-es jégkRÉMet írnak, holott bármilyen jáczik minden üzletben, tehát az 1 l-es is.
7days irtam a másikkal nem játszottam
Bocs a pontatlan fogalmazásért.
Bocs a pontatlan fogalmazásért.
roska
7 days nem kérte, csak írta, hogy mit nyertem,illetve, hogy küldi részemre.
nyerő márkák kérik az adatokat + a fotót, feltöltéskor csak az adatokat kellett megadni, de most találtam egy másik email címet, és küldöm nekik arra is az adatokat+jelzem a hibát
7 days nem kérte, csak írta, hogy mit nyertem,illetve, hogy küldi részemre.
nyerő márkák kérik az adatokat + a fotót, feltöltéskor csak az adatokat kellett megadni, de most találtam egy másik email címet, és küldöm nekik arra is az adatokat+jelzem a hibát
agi80
Tölem nem kérték.
.Azt sem irták melyik nyert.
De feltöltésnél fotozni kellet!
Tölem nem kérték.
.Azt sem irták melyik nyert.
De feltöltésnél fotozni kellet!
agi80 2024-06-01 :: 14:26
Sziasztok a nyerő márkáknál nyertem egy ajándékcsomagot, viszont amit küldenek email-ben linket és kitöltöm az adatokat, fotót csatolom egyszerűen nem küldi el a rendszer.....Volt már valaki aki így járt? Mit tudok tenni? Az email cím ahonnan kaptam a linket válaszként nem fogadja el a levelem :-(
Sziasztok a nyerő márkáknál nyertem egy ajándékcsomagot, viszont amit küldenek email-ben linket és kitöltöm az adatokat, fotót csatolom egyszerűen nem küldi el a rendszer.....Volt már valaki aki így járt? Mit tudok tenni? Az email cím ahonnan kaptam a linket válaszként nem fogadja el a levelem :-(
agi80 2024-06-01 :: 14:19
Sziasztok 7 days heti nyereménynél be kell küldeni a blokkot?
Sziasztok 7 days heti nyereménynél be kell küldeni a blokkot?
Vagyis a kérdés az, mi számít családi jégkrémnek?
Minden dobozos, vagy azok közül is csak a nagyok?
Minden dobozos, vagy azok közül is csak a nagyok?
Ez jó kérdés !
Szabályzatban vastag betűvel írva :
"1 db bármilyen Carte d’Or családi jégkrémet,"
Szabályzatban vastag betűvel írva :
"1 db bármilyen Carte d’Or családi jégkrémet,"
Bocsánat, nem fogalmaztam teljeskörűen.
Az utalványos részt értem... A kérdés az, hogy az 1 literes termékek is játszanak-e (amik most a Lidl, Tesco, Spar-ban is jó áron lesznek) vagy csak a 825 - 900 ml-es változatok?
Az utalványos részt értem... A kérdés az, hogy az 1 literes termékek is játszanak-e (amik most a Lidl, Tesco, Spar-ban is jó áron lesznek) vagy csak a 825 - 900 ml-es változatok?
Füzetea játék leírás vhol ?
Tescós vásárlással két játékkal is játszhatsz 5 napig !
" alt="
">
" alt="
">Bárhol vehetsz, a fődíj sorsolásán mindenképp részt veszel.
Utalványokat csak akkor nyerhetsz, ha az adott üzletben vásároltál.
Ha Tescoban vetted, akkor Tesco utalványt,
ha Sparban vetted, akkor Spar utalványt.
Utalványokat csak akkor nyerhetsz, ha az adott üzletben vásároltál.
Ha Tescoban vetted, akkor Tesco utalványt,
ha Sparban vetted, akkor Spar utalványt.
Ti hogyan értelmezitek a Carte d'Or játékot?
Az oldalon két különböző leírás van a részvétellel kapcsolatban:
Vásároljon .... 1 db bármilyen Carte d'Or családi jégkrémet
Majd a Részleteknél:
-adott üzletekben- .... vásárol legalább 1 db bármilyen Carte d'Or 825 - 900 ml családi jégkrémet
Ugyanakkor a játékszabály csak 1 db bármilyen Carte d'Or családi jégkrém-re hivatkozik
Ps:: írtam nekik tegnap este levelet de még nem válaszoltak.
Az oldalon két különböző leírás van a részvétellel kapcsolatban:
Vásároljon .... 1 db bármilyen Carte d'Or családi jégkrémet
Majd a Részleteknél:
-adott üzletekben- .... vásárol legalább 1 db bármilyen Carte d'Or 825 - 900 ml családi jégkrémet
Ugyanakkor a játékszabály csak 1 db bármilyen Carte d'Or családi jégkrém-re hivatkozik
Ps:: írtam nekik tegnap este levelet de még nem válaszoltak.
Vágási Feri 2024-05-30 :: 21:50
Ez a luxoya játék kicsit zavaros. A jsz szerint csak rendelni kell és a számla adatait/képét feltölteni, de a játék oldalán ez van:
"FONTOS: minden esetben őrizd meg a vásárlást igazoló számlát/blokkot és maradj a csoport tagja a sorsolásig!"
Be kell lépni valami facebook csoportba is???
Ez a luxoya játék kicsit zavaros. A jsz szerint csak rendelni kell és a számla adatait/képét feltölteni, de a játék oldalán ez van:
"FONTOS: minden esetben őrizd meg a vásárlást igazoló számlát/blokkot és maradj a csoport tagja a sorsolásig!"
Be kell lépni valami facebook csoportba is???