Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 245 / 319 oldal |
Hát jó... csak azt hittem itt is az a szokás, hogy kirakják valahová a nyertesek nevét.
Biztosan megvolt már.
Miért nem kérdezel rá a BAT/PallMall infovonalon?
Az elérheőségek topicban biztosan megtalálod.
Miért nem kérdezel rá a BAT/PallMall infovonalon?
Az elérheőségek topicban biztosan megtalálod.
Felteszem mégegyszer a kérdésem... Az előző játéknak volt már sorsolása (ahol retro hifit lehetett nyerni)?
Bibor04, eleinte nálam is szerverhibát írt ki ha végigcsináltam. De ha elég gyors vagy és egyik pályáról azonnal mész a másikra, akkor engedi, hogy végigcsináld, és még pontot is kapsz.
birka7
De sorsolnak, csak pontokat kapsz minden pályán és ha végigértél vagy eljuttotál valameddig az lesz a legjobb eredményed.
Sajnos, ha végigmész nem kapsz pontot, mert az irja ki hogy szerverhiba.
Legalábbis nálam mindig ezt irja ki.:-((((
De sorsolnak, csak pontokat kapsz minden pályán és ha végigértél vagy eljuttotál valameddig az lesz a legjobb eredményed.
Sajnos, ha végigmész nem kapsz pontot, mert az irja ki hogy szerverhiba.
Legalábbis nálam mindig ezt irja ki.:-((((
Hali! Miért el kell érni egy bizonyos pontot hogy kapjál sálat? Nem sorsolják ki az aznapi játékosok között? Segítség!!!
Szisztok!
Az elöbb összejött nekem egy sál.:-)))
Viszont a férjem is végigment a pályákon és neki is a végén szerverhibát irt ki. Egyáltalán sikerült már valakinek, aki tejlesitette a pályákat a végén regisztrálni?
Az elöbb összejött nekem egy sál.:-)))
Viszont a férjem is végigment a pályákon és neki is a végén szerverhibát irt ki. Egyáltalán sikerült már valakinek, aki tejlesitette a pályákat a végén regisztrálni?
bibor04
Igen, elúsztak a pontok. Nálam is pont ez történt. Sajna...

Igen, elúsztak a pontok. Nálam is pont ez történt. Sajna...

Ez nem lehet igaz. Sikerült végigjátszanom az összes pályát és a végén azt irta ki, hogy szerver hiba. Nincs kapcsolat., pedig volt netem meg minden.Ilyenkor mi van? A pontok is lementek?
sohaj: én sem tudom, hogyan lehet az. nekem maximum 60 ezrem van. max, ha úgy csinálja, hogy maxi a 3. lehetőségig megfejti. de ennek vajon mennyi az esélye?

sorsolják
sorsolják a napi ajándékokat vagy az eredmény alapján van?
Közel 90.000 ezer pontot ért el az elsö helyezett. Ahogy én számoltam ez képtelenség....
Nyertem egy szép sálat. Azt mondják, hogy 2 hét múlva megérkezik. Nem volt nagyon sok pontom, azért mégis adott ajándékot. Sziasztok!
Az ok, hogy van egy új játék. De az előzőnek volt már sorsolása? Mert én nem úgy vettem észre....
Passz!
és miért nem írta jóvá vajon a pontjaimat?
Azt nem mutatja, hogy melyiket találtad el. Tehát ha egyet találtál el, akkor a bal alsó sarokban lesz egy kék négyzet, ha kettőt, akkor bal oldalt mutatja a két kis táblát, ha egynek a helyét jól meghatároztad, egynél meg benne van a négyben, akkor bal oldalt felül kék, alul fehér négyzet lesz, de azt nem találod ki belőle, hogy melyik van jó helyen, és melyik színű van biztosan benne a 4 figura között...
fozo.gabi
köszi ez teljesen érthető, már csak az a kérdés, hogy a négy kis négyzetet milyen sorrendben kell nézni? balról jobbra vagy fentről lefelé?
Pl. fentről lefelé nézve a második négyzet az második, de balról jobbra nézve a harmadik.
köszi ez teljesen érthető, már csak az a kérdés, hogy a négy kis négyzetet milyen sorrendben kell nézni? balról jobbra vagy fentről lefelé?
Pl. fentről lefelé nézve a második négyzet az második, de balról jobbra nézve a harmadik.
A kék jelöli azt hogy hány emberke van a helyén, a fehér pedig azt az emberkét jelöli aki benne van a 4 között, de nem a helyére tetted.
Ha pl. 2 kék és 1 fehér négyzetet látsz, az azt jelenti, hogy a felette kirakott sorban 3 emberkét eltaláltál, hogy benne van a négyben, ebből kettőt még a helyére is raktál a harmadik viszont nincs a helyén...
Remélem érthetően irtam le
Ha pl. 2 kék és 1 fehér négyzetet látsz, az azt jelenti, hogy a felette kirakott sorban 3 emberkét eltaláltál, hogy benne van a négyben, ebből kettőt még a helyére is raktál a harmadik viszont nincs a helyén...
Remélem érthetően irtam le