Nekem gyorsan válaszoltak. Igaz, csak kérdeztem valamit, nem reklamáltam. 😅
A játékszabályzataikban egyébként bele van írva, hogy a blokk nem elfogadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem fogadnak el, vagy valami ilyesmi szöveg. Persze meg lehet próbálni írni nekik.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 245 / 2049 oldal |
Penny Cerbona piros gyümölcs nincs a listában
Kedves S.I.faktor !
Talán azért, mert azt ország világ mindjárt látta, most meg nincsenek fent még az aznapi óránkéntiek sem.....
Talán azért, mert azt ország világ mindjárt látta, most meg nincsenek fent még az aznapi óránkéntiek sem.....
Vágási Feri nem érdekli őket.Majd kb 1 hét múlva vissza írnak,és persze csak nekik lehet igazuk.Többször írtam semmi értelme.
A Screvo "csapata" reagál, ha írunk nekik?
Mert persze nem fogadták el a blokkomat, de csak a sablon szöveget írták hozzá indokolásként.
Elküldtem nekik e-mail-ben is a blokkot, ami picit halvány ugyan, de éles.
Mert persze nem fogadták el a blokkomat, de csak a sablon szöveget írták hozzá indokolásként.
Elküldtem nekik e-mail-ben is a blokkot, ami picit halvány ugyan, de éles.
Miért csokikkal és kekszekkel van játék, eddig hiába a belvita, és már nem is akarom megenni, mert csak elhízunk
" alt="
">
Bár lehet hogy a fődíj jut nekem...
" alt="
">
Bár lehet hogy a fődíj jut nekem...
cse! Jesszus
" alt="
"> Sajnálom, akkor nem nyafogok
" alt="
"> Aza baj, hogy ennyi kekszet nem fogunk megenni
" alt="
"> Majd osztogatom Mikulásra az utcán
" alt="
">
" alt="
"> Sajnálom, akkor nem nyafogok
" alt="
"> Aza baj, hogy ennyi kekszet nem fogunk megenni
" alt="
"> Majd osztogatom Mikulásra az utcán
" alt="
">KicsiGila
Nekem 38/0 negyed tízkor elfogytak a blokkjaim erre látom 9:17 kor nyertek.
Nekem 38/0 negyed tízkor elfogytak a blokkjaim erre látom 9:17 kor nyertek.
S.I.faktor!
Nekem ez az első nyereményem! Korábban láttad, mikor nyertek, abban az órában már biztosan nem próbálkoztál! De ha ez sem jó, eléred, hogy nem fogja senki beírni, lövöldözzed vakon a blokkjaidat!
Nekem ez az első nyereményem! Korábban láttad, mikor nyertek, abban az órában már biztosan nem próbálkoztál! De ha ez sem jó, eléred, hogy nem fogja senki beírni, lövöldözzed vakon a blokkjaidat!
Belvita nekem 15/0, én már nem is próbálkozom
" alt="
"> mindig egy v két percnyi különbség volt a feltöltések között
" alt="
">
" alt="
"> mindig egy v két percnyi különbség volt a feltöltések között
" alt="
">Milyen lelkesen beírja most mindenki a Belvita nyereményét, amikor nem lehet ellenőrizni, hogy tényleg akkor nyerte-e! Eddig miért nem írta be senki abban az órában?
" alt="
">
" alt="
">Auchan - CC
Írtam a Szervezőnek, ez a válasz:
"Egyeztettünk és továbbra is kérhető a hiteles másolat az ügyfélszolgálaton, így kérjük próbáljon hozzájutni.
Amennyiben sem az eredeti blokkot, sem másolatot nem tud beküldeni, úgy tartaléknyertest értesítünk."
Holnap megyek pörölni a Zosanba...
Írtam a Szervezőnek, ez a válasz:
"Egyeztettünk és továbbra is kérhető a hiteles másolat az ügyfélszolgálaton, így kérjük próbáljon hozzájutni.
Amennyiben sem az eredeti blokkot, sem másolatot nem tud beküldeni, úgy tartaléknyertest értesítünk."
Holnap megyek pörölni a Zosanba...
Vajon a Pöttyös-kaparós játéknál be kell-e mutatni a(z összes) blokkot a leendő Fődíj nyerteseknek? Vagy legalább nekik.
Ha nem kell blokk akkor indul a tépegetés... Ez így nagyon nem lesz jó.
Ha nem kell blokk akkor indul a tépegetés... Ez így nagyon nem lesz jó.
Tényleg jó sok.
De még mindig egyszerűbb és gyorsabb 10 blokkot csinálni, mint mindig újra harcolni a másolatokért a vevőszolgálaton meg a beküldéskor.
Az Auchanban biztosan. Lidlben, Aldiban már nem biztos.
De még mindig egyszerűbb és gyorsabb 10 blokkot csinálni, mint mindig újra harcolni a másolatokért a vevőszolgálaton meg a beküldéskor.
Az Auchanban biztosan. Lidlben, Aldiban már nem biztos.
Fanny, Magyar Termék, Coca Cola (persze rutinosan nyerő kupakos Kinleyt vettem), tibi, Magija, Kaiser, Belvita, duplo, Bref (Henkel), Moments
Vágási Feri
Pl. ezzel a blokkal hány játékon játszottál?
Pl. ezzel a blokkal hány játékon játszottál?
Nem tudom, még hány helyre pályáztál azzal a blokkal, de ha csak egy-kettő van még rajta, akkor írni azoknak a szervezőknek, hogy egy játékban nyertél, hiteles másolatot nem adtak, így be kellett küldeni az eredeti blokkot, úgyhogy a továbbiakban már csak fényképes bizonyíték lesz arról a blokkról, ha esetleg náluk is nyernél.
Jó, tudom, ez így már elég komplikált 😄, de hátha még belefér az időbe, és mindenki válaszol.
Jó, tudom, ez így már elég komplikált 😄, de hátha még belefér az időbe, és mindenki válaszol.
Múltkor sokan itt dícsérgették az a4c-t,mert milyen jók. Most is Ők szervezik,mindegyiknél kérték eddíg is az eredetit még a Kinder hátitáskánál is. Ami nem nagy érték. Meg a Duplonál is kérik az eredetit.Így nem meglepő.
Korábban erre volt lehetőség 1-2 szervezőnél, manapság nem. Elrakják irattárba.
Hitelesítés után nem küldenék vissza a blokkot? Esetleg meg lehetne kérdezni, hátha. Mondani, hogy más játék(ok)ban is részt vesz még az a blokk.