Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 246 / 762 oldal |
Bocsi a három embertől,akik kérték KETTŐ előtt a jegyet és azt írtam,már elkelt,sajnos,aki kérte nem jött el,hiába írtam telefonszámot,este derült ki ,hogy 4 után írt emailt.Egy telefon hívást talán megérdemeltem volna.Így kukába végezte egy 7500 forintos jegy,aminek más örült volna.Ha felhív,még el is tudtam volna ott adni.KÖSZI!!!
Jegy elkelt.
Ma este 19.30-kor Hot Jazz Band koncert a Syma csarnokba.
Van 1 felesleges jegyem,ha érdekel valakit kettőig írjon.
Van 1 felesleges jegyem,ha érdekel valakit kettőig írjon.
Felajánlok ma este 7-re 2 mozijegyet Az igazság ára c. film premier előtti vetítésére a Cinema City Arénába, az első jelentkezőnek. Nemsokára el kell mennem itthonról, aki szeretné, hamar jelentkezzen
" alt="
">
" alt="
">Hová pottyantották ezt a Folyondárt? Olyan béna a honlapjuk, hogy sehol nem szerepel a lényeg.
bocsánat a levelet sem találom
" alt="
">
" alt="
">Csatlakozom Zsuzsához, én sem fogok tudni elmenni a wellness napra...
A holnapi wellness napra van belépőnk. Ismerős fórumosnak felajánlom, írj privit!
"Köszönjük, regisztrációd sikeres volt a Wellness napra. Kérjük, ezt a levelet kinyomtatva hozd el magaddal a rendezvényre, ezzel tudod átvenni az ajándékodat. Kuponkód:........;Ajándékod: Ø 30% Reebook kedvezmény, melyet 2011. június 31-ig válthatsz be, a kiválasztott termékek árából 30 % kedvezményt kapsz. "
"Köszönjük, regisztrációd sikeres volt a Wellness napra. Kérjük, ezt a levelet kinyomtatva hozd el magaddal a rendezvényre, ezzel tudod átvenni az ajándékodat. Kuponkód:........;Ajándékod: Ø 30% Reebook kedvezmény, melyet 2011. június 31-ig válthatsz be, a kiválasztott termékek árából 30 % kedvezményt kapsz. "
Nem tudom, hogyan lehetséges, de én még mindig tudtam beküldeni. Most 23:03-kor küldhettem be az utolsót, mivel egy regiről naponta csak 4 kód küldhető be.
Ha lenne még reg.címem, tudnék beküldeni.
Ha lenne még reg.címem, tudnék beküldeni.
Engem már 21:17-kor sem engedett, ezért küldtem tovább.
Én most küldtem 22:51-kor és 5 perccel előtte is, és működik.
Borsodi lezárta a játékot, véget ért..
" alt="
">
Siet az órájuk
Köszi a kódokat!
" alt="
">
Siet az órájuk
Köszi a kódokat!
Még van 16 Borsodi kódom.
Ki kéri???
Ki kéri???
Mindenkinek küldtem, aki kért, de maradt még.
vicag és flori lehet, hogy ugyanazokat kaptátok, tévedésből.
Kérlek jelentkezzetek, ha még kértek.
vicag és flori lehet, hogy ugyanazokat kaptátok, tévedésből.
Kérlek jelentkezzetek, ha még kértek.
patrik4,
ha még nem jelentkezett más elküldenéd nekem?
Megpróbálkoznék vele. Előre is köszi.
ha még nem jelentkezett más elküldenéd nekem?
Megpróbálkoznék vele. Előre is köszi.
Letti küldött nekem 6 Borsodi kódot, de nem enged belépni az oldalra. Tovább adnám, hogy ne vesszen el.
letti
köszi!
köszi!
Elkeltek a kódok.
2 Borsodi kódot felajánlok.
Borsodi kódokat felajánlok.
Várom a jelentkezőket.
Várom a jelentkezőket.