pöttyös csomagolásokat keresek...szeretnék
akinek van írjon és megegyezünk...
Cserére van: Fornetti sarok, Milka, Gyermelyi vk, Coop-os Tchibo játékhoz vk és részvételi lap.
Keresek: Barilla szósz kódot
Van cserére :
4db TOLLE játékkorong
2db 25 dkg ráma vk
5db gyermelyi vk
posta elsőbségi kupponok .
Szeretnék : milkát .
Mivilágunk kupont,Gyermelyi vonalkódokat elcserélem
érdekel:Milka
Van:
4 db óriás pöttyös
2 db pöttyös
4 Kinder Bueno
2 Spar szív
Kalifa kód
Posta elsőbbségi kupon
Keresek tápszeres kódot .
Mit adsz értük?
1db 10 l-es Vénuszt keresek még és 1db Floriol triót,gyorsan kéne,akinek lenne elfekvőben cserére,írjon,köszi!

Cseréim:
7 kinder bueno, 7 DM pont, Alföld Pro Coop - Boci csoki blokk másolat. Postai elsőbbségi kupon.
Iglo,baba,kalifa sms,meg 1db 1200g-os friskies vk., hűtőmágnesek,több fajta (Danoninó,Tchibo-Vietnám,Vodafon,Dr. Beckmann,Lufthansa,Danon 7 előny),10db Milka vk.,LG mosógép-játékszelvény.
Fressnapf ajándék kuponom /Multi fit 400g kutya, macska,1000Ft vásárlása esetén érvényes/. És 1 Nívea hűségkuponom,tagsághoz.
Szeretnék: Multi mentolos cigikódot!!!
Sok pöttyös papirt,sürgős!
Ultra Aktív vk.,koronás(kivéve kristály),Szentkirályi,Tini pezsgő,Maresi,Zewa,Floriol trió,és 10l-es Vénus, Delikát8, Ráma,
Van még 4 db Libero nyuszi figurám és egy tele DM kuponfüzetem (15% kedvezmény mindenre)
Juno! Írtam http://www.webnyeremény.hu/images/fejlec_menu_1b.gif
http://www.webnyeremény.hu/images/fejlec_menu_1b
.gife-mailt
pöttyöst keresek. van spar pont, fornetti, 4*75 gramm delikát, milka.
a startadsl-es cimem nem müködik kora délután óta

szóval ha valaki irt és nem válaszoltam akko rnem direkt volt. remélem a freemail nem hal meg.
szakaly
Engem elsősorban a C&A kuponok érdeklenének, esetleg a Pampers vk is.
Nem tudok írni Neked, nem publikus a címed, ide írj: tiedit@freemail.hu
szakaly, nincs címed,
van sok spar pontom, a jumbo kódok érdekelnek
, a juno@vipmail.hu-ra írj, valamiért a beregizett címemre nem jönnek meg a levelek

Pöttyös csomagolásokat keresek.
Van érte : Spar pontok, 10 literes Vénusz vk-ok, Darling téglalap alakú kuponok stb.
Szia! Én sok spar pontot szeretnék.Van 2 db C&A 50%-os kupom, és 3 midi jumbo csomagról kódom.
SOK-SOK Pöttyös van, SPAR érdekelne!!!
Floriol probléma megoldódott. Ezúton is köszi mindenkinek, aki írt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások