micsoda disznóság!! Sztem direkt letiltotta a photohall a honlapját

, talán kicsit elszámították magukat, túl sokan kértek ingyenes képet. 18.00 körül annyi időre még sikerült feléleszteni, hogy regisztrálni tudtam a párom, de a képeket már nem tudtam neki feltölteni

köszi csenzso, nekem is sikerült megtalálni

köszi csenzso tényleg meg van lámpa alá tartva halványan látszik!
Még engem sem hívtak, pedig 8.-án nyertem a sörcsomagot.
Engem még mindig nem hívtak a sörösök! Járt még valaki így?
sziasztok, van benne kód csak olyan vékonyka a gravírozás h. gondos elmosogatás után is úgy kell rá vadászni.
kÖSZÖNÖM, a segítségeket, danone-l kapcsolatban aki nem kapta meg a garantált ajándékot, érdeklődjetek, mert nekem most derült ki, hogy több mint két hete feladták és eltünt!
Én sem találok kódot a Carte Dor dobozon sehol. Pedig mostani játékos matrica van a fedelén.
Mahtab akkor be kell küldeni a dobozt postán, és tavaly ilyen esetben nekem sms-ben küldtek egy kódot.(Keresni foglak fotel ügyben)Este.
MAHTAB: És promós volt? Mert idei a Toblerone is, limitált széria, és nem játszik. Nincs benne kód, én legalábbis még nem találtam olyat. Férjemnek meg pont ez a kedvence.
A tavalyi kódra azt írja vissza, hogy hibás kód, nem azt hogy regisztrálták már. Hívd fel őket, tavaly nekem 2-öt kicseréltek hasonló gondok miatt (nem fogadta el a rendszer)
Kezdődik a tavalyi probléma a carte dorral, nekem nincs benne kód pedig az ideit vettem!
Nem ez a gond?
flori
Vigyázzatok! Rengeteg tavalyi cucc is kinn van, azokon dzsip a matrica.
A Metróban vásárolt Carte D'or jégkrémem SMS kódjára azt írták vissza, hogy már regisztrálták???!
A www.photohall.hu -n a bolond csütörtök miatt bedugult a rendszer...
legtöbb esetben valótlan vagy neadj isten ártatlan személy e-mail címéről érkezik a spam, sőt gyakran a vírusok is...
rondapocok
hát az frankó
próbáltam visszaküldeni nekik, de visszajön
mel6
ha a neten bárhol szerepel az email címed (akár itt is mondjuk linkként) akkor vége az anonimitásodnak....
A freemail meg külön szám, ott minden felhasznalo nevet tudjak valahonnan....
Nekem naponta kb 150 spam jön....
Ma reggelre 28 levél volt a postaládámba..mind viagrás.Tök kiakasztó.Nem tudom honnan veszik a címemet, mivel külföldi oldalakat, játékokat nem is nézek ill. játszok.
EZT A HOZZÁÁLLÁST! A danontol most jött a mail,de egyenlevél,nem is idűgazán a kérdésemre válaszolva. Ír a multimilliomos kiszállításáról,a garantáltnak postai úton 1 hónap alatt kell ideérnie,ami már letelt. A férjem számáról rég megjött a társas,pedig neki sokkal késöbb jött össze a 20. Meghívjam az infovonalat.De nekem abból már elegem van,hogy pénzért 10-20 perces zenét hallgassak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások