Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 246 / 319 oldal |
nekem sem tiszta, hogy azok a kis kockák alul pontosan mit is jelölnek. Kattintgattam össze-vissza, és véletlenül kitaláltam a feladványt, de a pontjaimat nem írta jóvá. Ennek mi az oka?
No ez a szinezés nekem is magas. Segítsen valaki!
ezt a játékot valahogy nagyon nem értem...
nem értem, hogy mikor miért kékek és fehérek a kis alsó négyzetek...
nem értem, hogy mikor miért kékek és fehérek a kis alsó négyzetek...

hofi: én már nyertem is egy sálat, de azt nem tudom, hogyan
csak játszottam, lejárt az időm, majd kiírta, hogy nyertem egy sálat 
csak játszottam, lejárt az időm, majd kiírta, hogy nyertem egy sálat 
Elindult az új pallmall játék!
szerintetek a hamarosan sorsolunk mit jelent?

nyertesek hol vannak. nem találom.
Láttam a Metroban flaskaszettet 1700-ért.
A hétvégén láttam PallMall superslims öngyújtóval egybecsomagolva, ugyanannyiért, mint anélkül. Kedves kis füles táskában.
nincs sehol egy nyerteslista?
senki nem nyert innen? jó lenne már valami "serkentő" hatásu infó
senki nem nyert innen? jó lenne már valami "serkentő" hatásu infó

Szerintetek, amit műveltek a napszemüvegekkel, azok után még neki állnak ezt "sorsolgatni"?
Kéthetente nyerhetsz Tisza Cipő utalványt, Concert&Media vouchert, Media Markt vásárlási utalványt, és ha Te vagy a legszerencsésebb, még egy értékes retró hifivel is gazdagabb lehetsz!
Nyert már valaki?
Nyert már valaki?
Köszi Sada.
Sajnos a popup ablakot megnyilni a Netcaptor progim nem engedi, azért nem sikerült bejelentkeznem. De most kicseleztem, így sikerült bejelentkezni.
Üdv.: Nagyné
Sajnos a popup ablakot megnyilni a Netcaptor progim nem engedi, azért nem sikerült bejelentkeznem. De most kicseleztem, így sikerült bejelentkezni.
Üdv.: Nagyné
"Hozzáférés igénylése
Weboldalunkat csak 18 év feletti dohányosok látogathatják.
Ahhoz, hogy adatbázisunkban regisztrálhassunk és munkatársunk felvehesse veled a kapcsolatot, kérjük töltsd ki a következő oldalon található adatlapot!
Munkatársunk hétköznapokon 10-19 fog felhívni."
Weboldalunkat csak 18 év feletti dohányosok látogathatják.
Ahhoz, hogy adatbázisunkban regisztrálhassunk és munkatársunk felvehesse veled a kapcsolatot, kérjük töltsd ki a következő oldalon található adatlapot!
Munkatársunk hétköznapokon 10-19 fog felhívni."
Nem tudok regisztrálni a pallmall.hu-n. Vége ennek a játéknak, vagy még lehet regisztrálni?
Előre is köszi a segítséget. Sziasztok!
Előre is köszi a segítséget. Sziasztok!
PallMall-től üresen érkezett boritékot (a gyújtó valahol elkelt menet közben
) megreklamáltam, illetve csak felhívtam a figyelmét az ügyfélszolgálatnak, hogy nagyon sokan szeretjük a postát.
Kedvesen, segítőkészen felhívtak! Intézkedést igértek! És természetesen kárpótolnak!
Nagyon megleptek!
) megreklamáltam, illetve csak felhívtam a figyelmét az ügyfélszolgálatnak, hogy nagyon sokan szeretjük a postát.
Kedvesen, segítőkészen felhívtak! Intézkedést igértek! És természetesen kárpótolnak!
Nagyon megleptek!
A kellett persze 2 t. De ez nem kellett 

Ma visszajött a pall mall-nek portósan feladott 2 törött napszemüveg. 1500 ft/db áron átvehetem a postán.
Nekik mégsem kellet.
Nekik mégsem kellet.sziasztok!
Ide is megérkezett az öngyújtó, de tollat én sem kaptam augusztus óta.
Ide is megérkezett az öngyújtó, de tollat én sem kaptam augusztus óta.
Ma a férjem is megkaptta az öngyújtót!!