Most ezt ide írom, mert igazán kellemesen csalódtam ma
Bementem reklamálni Liz csomagja miatt (ami egyébként nem érkezett még meg erre a postára), és ha már úgy is ott voltam, és munkált bennem a harci idegbaj, bementem a posta vezetőjéhez.
Ez az 1. számú posta, de mint kiderült, ez a hölgy a főnöke annak a tüskés modorú nőnek is, aki a 2. sz. postán tegnap elküldött a francba, hogy nem reklamálhatok, csak két hét után.
Nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy régen valóban így volt, de most már lehet kerestetni a küldeményt előbb, is ha úgy gondoljuk, hogy már oda kellett volna érnie. (Mellékesen, biztosított róla, hogy a morcos kolléganőt is előveszi, egyrészt, mert nem ismeri a saját munkahelyének működési szabályait, másrészt mert bunkó volt, hehe, nem vagyok kárörvendő, de megérdemli!!!).
300 Ft a tudakozvány (ilyen egy hülye nevet!) indításának a díja, amit visszafizetnek, ha a csomag valóban elveszett. Kártérítésként az ajánlási díj 25-szörösét fizetik ki, ha nem kerül elő a küldemény, és nyomozást indítanak cégen belül, hogy megtalálják az enyveskezűt.
Szóval a hölgy felvette a panaszt és keresteti az ajánlott minipakkomat, és az egész ügyintézést mosolyogva, kedvesen csinálta végig, hát miért nem lehet másoknak is így hozzáállni??
Azt mondta, esély van rá, hogy előkerül, ne adjam fel, sőt arra biztatott, hogy ha sima levelem nem ér célba, akkor is menjek be hozzá, ő felveszi a panaszt, mert ezt ugyan szám alapján nem lehet kerestetni, de megkérdezik az útvonalon a felvevőt, a kézbesítőt, hogy nem tűnt-e fel nekik, és ugyan valószínűleg nem fog előkerülni, de ha sok levél veszik el egy bizonyos útvonalon, az már gyanús és akkor jobban odafigyelnek.
De azért azt is megbeszéltük, hogy az a biztos, ha ajánlva adom fel, mert ha elkallódik, akkor így biztosan lehet kerestetni.