Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 246 / 303 oldal |
Vett valaki Zserbótól pp-t? Minden rendben volt?
Hugi71
Köszönöm a választ, most már okosabb lettem
Köszönöm a választ, most már okosabb lettem

Egészen addig vehetsz, amíg a sorsolás van.
Én azt hittem, vagy olvastam vhol, hogy éjfélig lehet tombolát venni!Akkor biztos nem figyeltem eléggé!
Ja, és ne szomorkodj!Én is már lassan egy hónapja játszom, és ahogy összegyűlt egy tombolára való, vettem is!De sajnos sikertelenül!
Azért próbálok most okosabb lenni, és kalkulálni!
Ja, és ne szomorkodj!Én is már lassan egy hónapja játszom, és ahogy összegyűlt egy tombolára való, vettem is!De sajnos sikertelenül!
Azért próbálok most okosabb lenni, és kalkulálni!

Én a ma esti sorolásra ma délelőtt vettem.
Azt szeretném kérdezni, hogy hány óráig vehetek tombolát?Éjfélig?Mert amire venni akarok, azt holnap este 10kor sorsolják!Addig lehet venni, vagy még a mai nap?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Mondanom sem kell, hogy a tombolán nem nyertem meg a kifestőt, most jó sokáig gyűjtögethetem a Bubz-okat.
Remélem azért van itt olyan akinek szerencséje volt.
Remélem azért van itt olyan akinek szerencséje volt.Nagyon köszönöm wadgalamb!!!
Köszi, Andi.
Az oldalon.
wadgalamb, azt megkérdezhetem, hogy hol értesítenek, a saját e-mail címemen, vagy csak az oldalon?
anianya
nem tudod meg azonnal hogy nyertél-e mert ott van valahol hogy mikor sorsolják a tombolát, azt hiszem 6-kor, vagy 11-kor szokták kihúzni, és csak utána kapsz róla értesítést ha nyertél
nem tudod meg azonnal hogy nyertél-e mert ott van valahol hogy mikor sorsolják a tombolát, azt hiszem 6-kor, vagy 11-kor szokták kihúzni, és csak utána kapsz róla értesítést ha nyertél
Nem értem a tombolát! ááááá
Akartam venni egy kifestőre valót, megnyomtam, hogy purchase a ticket de nem történik semmi, nem tudom, hogy nyertem-e. Segítene vki?
Akartam venni egy kifestőre valót, megnyomtam, hogy purchase a ticket de nem történik semmi, nem tudom, hogy nyertem-e. Segítene vki?Igen? Köszi a tippet.
A kaparóson sokkal kisebb az esély, inkább tombolán játssz!
Judit, köszi a bíztatást, de még ha nagy nehezen össze is jön annyi, arra v.színűleg kicsi az esély, hogy meg is nyerjem. Most még csak tombolában gondolkodok, a kaparóshoz szükséges 5 bubz még elég távoli célnak tűnik....
De azért próbálkozok....
De azért próbálkozok....
Ildi, ne add fel! Én úgy veszem észre, hogy kb. 1 hét alatt összejön a legolcsóbb ajándékra való: 1,38 Bubz - fém kulcstartók, nagyon nívósak! Meg azt hiszem, más is van ennyiért, gyerekeknek való dolgok. 

Tegnap megvettem életem első prizee tomboláját, és nem nyertem.
Kicsit szomorú vagyok, jó lett volna nyerni....
Nem tudom, mikorra tudok megint összebénázni elég bubzot....
Kicsit szomorú vagyok, jó lett volna nyerni....
Nem tudom, mikorra tudok megint összebénázni elég bubzot....
Végre 44 naposan összejött egy office kit a tombolán!!!
Ez volt a harmadik tombolám, de eddig nem sikerült nyerni. Valaki segítene nekem privibe, hogy lehet-e pp-t szerzni vásárlás nélkül?
Ez volt a harmadik tombolám, de eddig nem sikerült nyerni. Valaki segítene nekem privibe, hogy lehet-e pp-t szerzni vásárlás nélkül?Sziasztok
nekem is sikerült a tombolán nyernem ráadásul mind a 4 plüst már meg is küldték és sokkal nagyobb mint amire számitottam. Annyira örülök.
nekem is sikerült a tombolán nyernem ráadásul mind a 4 plüst már meg is küldték és sokkal nagyobb mint amire számitottam. Annyira örülök.