Nem fogom a fél napomat a(z önkiszolgáló) kasszánál tölteni és egyenként fizetgetni.
Utána kellene nézni a számlaadás szabályairól szóló jogszabályban, hogy valós-e az Ósön indokolása (csak egy "eredeti" lehet egy személynél) vagy ezt csak kitalálták.
Nem hiszem, hogy ez életszerű lenne, pláne úgy, hogy korábban minden további nélkül kiadták a másolatot.
Írtam a Szervezőnek, hogy ugyan boxolják már le az Auchannal ezt a másolatos dolgot.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 246 / 2049 oldal |
előfordulhat , mert Kaposváron nincs Auchan
Valószínű túl sok a manipulált blokk (fotó), ezért kell az eredeti.
Így tiszta a játék.
Aki rutinos játékos, az igazán blokkoltathatna külön-külön.
Így tiszta a játék.
Aki rutinos játékos, az igazán blokkoltathatna külön-külön.
Auchan-Henkel játékhoz is kérték
" alt="
">
Kedves Játékosunk!
A blokk elektronikus úton feltöltött fotóját és személyes adatait megkaptuk, köszönjük!
Ahhoz, hogy nyereményét át tudja venni, kérjük postai úton juttassa el részünkre az eredeti blokkot úgy, hogy az legkésőbb 2021. szeptember 30-ig megérkezzen hozzánk.
Mindenképp javasoljuk, hogy ajánlva, elsőbbségi küldeményként adja fel a blokkot, hogy biztosan ne keveredjen el a postán és határidőig megérkezzen.
" alt="
">
" alt="
">
Kedves Játékosunk!
A blokk elektronikus úton feltöltött fotóját és személyes adatait megkaptuk, köszönjük!
Ahhoz, hogy nyereményét át tudja venni, kérjük postai úton juttassa el részünkre az eredeti blokkot úgy, hogy az legkésőbb 2021. szeptember 30-ig megérkezzen hozzánk.
Mindenképp javasoljuk, hogy ajánlva, elsőbbségi küldeményként adja fel a blokkot, hogy biztosan ne keveredjen el a postán és határidőig megérkezzen.
" alt="
">Vágási Feri
Éppen most bosszantott fel engem is az Auchan CC játék..
Elsőbbségivel küldjem be a hiteles másolatot a blokkról okt.22-ig..
Miért nem elég nekik a befotózott blokk az igazolásra?
HIHETELEN...
Éppen most bosszantott fel engem is az Auchan CC játék..
Elsőbbségivel küldjem be a hiteles másolatot a blokkról okt.22-ig..
Miért nem elég nekik a befotózott blokk az igazolásra?
HIHETELEN...
Luluanne!
Nálam is ugyanez, én is írtam nekik, küldtem fotót is, de hiába...
Nem baj, még ott a fődíj. 😁
Nálam is ugyanez, én is írtam nekik, küldtem fotót is, de hiába...
Nem baj, még ott a fődíj. 😁
Luluanne
Írj nekik újra, az ő technikai hibájukról nem te tehetsz...
Ne hagyd annyiban, hiszen kiírta, hogy nyertél. Bizonyíték is van....
Írj nekik újra, az ő technikai hibájukról nem te tehetsz...
Ne hagyd annyiban, hiszen kiírta, hogy nyertél. Bizonyíték is van....
Nyertem egy PetKit etetőtálat, legalábbis megjelent a visszaigazolás a nyertességről felugró ablak formájában a képernyőn. Erre másnap nem szerepel a nyertesek között a nevem. Írtam a lebonyolítónak, csatoltam a screenshotot. Erre a válasz: " Köszönjük levelét,
elnézését kérjük, valószínűleg technika hiba történt, a rendszerben ellenőriztük a regisztrációja érvényben van, de nem lett kisorsolva nyertesként.
Üdvözlettel:
a Purina csapata"
elnézését kérjük, valószínűleg technika hiba történt, a rendszerben ellenőriztük a regisztrációja érvényben van, de nem lett kisorsolva nyertesként.
Üdvözlettel:
a Purina csapata"
Mi van ha egyszerűen azt mondod azért kell a másolat, mert az eredti nincs meg...
A z adatokat tudod, mert beküldted egy nyj-hoz..
Akkor sem adnak ?
A z adatokat tudod, mert beküldted egy nyj-hoz..
Akkor sem adnak ?
A szegedi Auchan nem hajlandó hiteles másolatot adni a blokkról. (A másolatot küldeném be.)
Az elmúlt években adtak, most azt találták ki, hogy egy db eredeti nyugta lehet a vevőnél, tehát az eredetivel egyező hiteles másolat már nem. Csak akkor adnak másolatot - MOST KAPASZKODJUNK MEG NAGYON ERŐSSSSSEN - ha az eredeti blokkot náluk hagyom.
Hihetetlen...
Az elmúlt években adtak, most azt találták ki, hogy egy db eredeti nyugta lehet a vevőnél, tehát az eredetivel egyező hiteles másolat már nem. Csak akkor adnak másolatot - MOST KAPASZKODJUNK MEG NAGYON ERŐSSSSSEN - ha az eredeti blokkot náluk hagyom.
Hihetetlen...
hát jah
" alt="
"> de ezt most miért nem tudták 499 Ft -ért ,mikor legtöbb játék 1499 Ft 499Ft ...stb
" alt="
"> de ezt most miért nem tudták 499 Ft -ért ,mikor legtöbb játék 1499 Ft 499Ft ...stbPont azért, hogy ha 499ft egy zacskóval, még kelljen mellé vmit venni.
Nálunk egyes tibi pl. 249ft ha jó láttam.
Nálunk egyes tibi pl. 249ft ha jó láttam.
Vásárolj Vegetát 500 Ft-ért ,miért nem lehetett 499 Ft ?
A Cerbona 5000 Ft-os vásárlási utalvány felhasználásakor 1000 vagy 1800 Ft a szállítási költség, amit természetesen nem lehet az utalványból fizetni
" alt="
">
" alt="
">Az előbb be akartam küldeni a belvitát, de akármit csináltam nem sikerült. Kiléptem, hogy újra próbálkozom, és látom, már ott a nyertes.
Na, így megint " lemaradtam " .
Na, így megint " lemaradtam " .
SI faktor:
Valóban nem sűrűn írok be az infokba, és egy olyan játékot kérdezek amit nem írtam be de nyertem akkor erre jobban figyelek.
Én a Loreálnál küldtem be időpontot, ha simán Ap-val is elfogadta akkor nem is várom az értesítést, mert felesleges.
Igen egy rossz berögződés ha "pofára" megy a világ.
Mint ahogy az is nem feltétlen tetszenek a módszerei, de cserélünk, bizniszelünk stb.
Elfogadom érveidet, mert kérdéseid, észrevételeid jogosak jogosak.
Valóban nem sűrűn írok be az infokba, és egy olyan játékot kérdezek amit nem írtam be de nyertem akkor erre jobban figyelek.
Én a Loreálnál küldtem be időpontot, ha simán Ap-val is elfogadta akkor nem is várom az értesítést, mert felesleges.
Igen egy rossz berögződés ha "pofára" megy a világ.
Mint ahogy az is nem feltétlen tetszenek a módszerei, de cserélünk, bizniszelünk stb.
Elfogadom érveidet, mert kérdéseid, észrevételeid jogosak jogosak.
Nehéz megemészteni, hogy:
Miért adja egy-egy márka nevét egy kritikán aluli minőségben megszervezett/kivitelezett nyereményjátékhoz?
Miért nincs benne minden nyereményjáték szabályzatában az alábbi kitétel (és élniük is kellene vele!!):
"A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen promóciót bejelentés nélkül visszavonja vis maior (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor, illetve előre nem látható okok miatt a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket megváltoztassa vagy magát a Promóciót kiegészítse vagy módosítsa; azzal, hogy az ilyen módosítás vagy kiegészítés nem eredményezheti a Játékosok megtévesztését. "
Mit csinálnak a marketingesek, miközben így lejárat egy-egy terméket egy dilettáns 'lebonyolító' ?
Nem azt mondom, hogy vonja hatáskörébe a Szerencsejáték Felügyelet az efféle nyereményjátékokat is, hanem hogy szigorúbban tartassa be a szabályzatban leírtakat a szervezőkkel a nyereményakciót hírdető!
Miért adja egy-egy márka nevét egy kritikán aluli minőségben megszervezett/kivitelezett nyereményjátékhoz?
Miért nincs benne minden nyereményjáték szabályzatában az alábbi kitétel (és élniük is kellene vele!!):
"A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen promóciót bejelentés nélkül visszavonja vis maior (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor, illetve előre nem látható okok miatt a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket megváltoztassa vagy magát a Promóciót kiegészítse vagy módosítsa; azzal, hogy az ilyen módosítás vagy kiegészítés nem eredményezheti a Játékosok megtévesztését. "
Mit csinálnak a marketingesek, miközben így lejárat egy-egy terméket egy dilettáns 'lebonyolító' ?
Nem azt mondom, hogy vonja hatáskörébe a Szerencsejáték Felügyelet az efféle nyereményjátékokat is, hanem hogy szigorúbban tartassa be a szabályzatban leírtakat a szervezőkkel a nyereményakciót hírdető!
Egyet fogtok elérni ezekkel a folyamatos jelentgetésekkel. Csesznek majd játékot indítani ezek a cégek és akkor senkinek nem lesz jó. Vagy ez a cél?
Azt gondoljátok, hogy azok után, hogy megy a játék 1 hete, van egy már meglévő játékszabály és van egy rakás nyertes, majd az egészet törlik és kezdődik elölről a játék új feltételekkel?
FlyGuy! Ezt írod:
"Nyilván... ha látjuk hogy jóváhagyják a tripla beküldéseket, miért ne küldenénk mi meg 4szer
" alt="
"> én még a P betűt is " elfelejtem" beírni az AP-ből
" alt="
">" Ugye hogy ugye? Itt derül ki, hogy ti sem vagytok különbek, mint mások.
Meg ezt írod:
"A mohóság, önzőség nem fogja hagyni ezeket a "megélhetési" Belvita játékosokat, hogy reális esélyt adjanak normális, akár rendszeres fogyasztóknak hogy örüljenek csak 1 nyereménynek is.."
Ki az akinek MÉG 9 Kreatívjáték kódja van? Csak nem te? Miért nem volt elég 1?
Paintuci!
"Az, hogy gonosz vagyok... hát pofára megy az is vkihez igen, vkihez nem."
Észrevettük és csak gratulálni lehet hozzá. Vannak akiknek ugyanannyiszor van fent a nevük vagy klónnevük, mint az általatok emlegetetteknek, de az valamiért nem bántja a szemedet, mert bírod őt.
Mint ahogy az sem, amikor szétnyeritek magatokat 1-1 játékon, majd a végén a játékot előzőleg nem beírva, kérdezitek a nagyérdeműt, hogy mikor érkezik a nyeremény?
Vagy a nagyon becsületesnek titulált fórumosok, akik beírják nyereményként a kulacsot, a 100.000 Ft-os nyereményeket meg nem és sorolhatnám.
Vagy elismered, hogy ezer néven játszotok, meg van ezer e-mail címetek. Persze hogy a ti nevetek nem fog feltűnni. Annak meg, akinek van 4-5 gyereke, persze, hogy feltűnnek az azonos családnevei. De ettől még nem feltétlen csalók, csak jobban szemet szúr.
Vagy már hanyadjára kérdezed a Loreal-t? Annál nem volt gond, hogy csak AP kódot kértek, semmi többet? Panaszkodtál? Hányszor küldted be az 5000-res blokkodat? Sose fog kiderülni a klónjaid miatt.
Nevetségesek vagytok.
Azt gondoljátok, hogy azok után, hogy megy a játék 1 hete, van egy már meglévő játékszabály és van egy rakás nyertes, majd az egészet törlik és kezdődik elölről a játék új feltételekkel?
FlyGuy! Ezt írod:
"Nyilván... ha látjuk hogy jóváhagyják a tripla beküldéseket, miért ne küldenénk mi meg 4szer
" alt="
"> én még a P betűt is " elfelejtem" beírni az AP-ből
" alt="
">" Ugye hogy ugye? Itt derül ki, hogy ti sem vagytok különbek, mint mások.
Meg ezt írod:
"A mohóság, önzőség nem fogja hagyni ezeket a "megélhetési" Belvita játékosokat, hogy reális esélyt adjanak normális, akár rendszeres fogyasztóknak hogy örüljenek csak 1 nyereménynek is.."
Ki az akinek MÉG 9 Kreatívjáték kódja van? Csak nem te? Miért nem volt elég 1?
Paintuci!
"Az, hogy gonosz vagyok... hát pofára megy az is vkihez igen, vkihez nem."
Észrevettük és csak gratulálni lehet hozzá. Vannak akiknek ugyanannyiszor van fent a nevük vagy klónnevük, mint az általatok emlegetetteknek, de az valamiért nem bántja a szemedet, mert bírod őt.
Mint ahogy az sem, amikor szétnyeritek magatokat 1-1 játékon, majd a végén a játékot előzőleg nem beírva, kérdezitek a nagyérdeműt, hogy mikor érkezik a nyeremény?
Vagy a nagyon becsületesnek titulált fórumosok, akik beírják nyereményként a kulacsot, a 100.000 Ft-os nyereményeket meg nem és sorolhatnám.
Vagy elismered, hogy ezer néven játszotok, meg van ezer e-mail címetek. Persze hogy a ti nevetek nem fog feltűnni. Annak meg, akinek van 4-5 gyereke, persze, hogy feltűnnek az azonos családnevei. De ettől még nem feltétlen csalók, csak jobban szemet szúr.
Vagy már hanyadjára kérdezed a Loreal-t? Annál nem volt gond, hogy csak AP kódot kértek, semmi többet? Panaszkodtál? Hányszor küldted be az 5000-res blokkodat? Sose fog kiderülni a klónjaid miatt.
Nevetségesek vagytok.
Komolyan mondom ez a Belvita lista!
Elmegy az ember kedve.
v A laki egész éjszaka fenn azért, hogy végig vigye az egész családját, hogy nyerjen.
Elmegy az ember kedve.
v A laki egész éjszaka fenn azért, hogy végig vigye az egész családját, hogy nyerjen.
positivitea
Reakciók?
Nem olvastál elég figyelmesen, volt építő is
Rengeteg dolog változott, sok mindent javítottak már az évek során fórumosok hatására, de annak nem az a módja, amit FlyGuy itt csinál.
Sőt, még azt sem kell tudnod, ha vki "intézkedett".
Reakciók?
Nem olvastál elég figyelmesen, volt építő is
Rengeteg dolog változott, sok mindent javítottak már az évek során fórumosok hatására, de annak nem az a módja, amit FlyGuy itt csinál.
Sőt, még azt sem kell tudnod, ha vki "intézkedett".