Ezekhez a kamu regekhez ha beállítanátok egy kamu, spamgyűjtő emailt, és láthatóvá tennétek, hitelesebb lenne a beszélgetés.
Az ügyesek látják az IP-ből ki kicsoda, még ha váltó is, mivel annak az eleje azonos. Ha okostelo, meg egyébről nyomod, úgyis jól követhető...
Hókuszpók: a játék az elején még nem volt beírva első héten aki játszott, nagyobb eséllyel indult... most már bakfity mert a webnyereményes feleségek már járják az üzleteket és blokkoltatnak 20-30-40 pályázatot, és játszanak... az esély jóval kisebb.
Aztán mivel a somat nem annyira kelendő, eladható lehet a karácsonyi pulyka is a somat sóval lesz megsózva azzal a 600fts-al...

" alt="

">
Jut eszembe nálunk is van pár db eladó 300ft-ért.

" alt="

">
http://index.hu/gazdasag/2017/11/08/ujra_tamadnak_a_f
izetesi_felszolitasos_csalok/
nem, nem tűnt fel, még nem játszottam a SOMAT-tal, igy a korábbi nyerteseket nem tudom

" alt="

"> csak a mostani játékot néztem
A SOMAT-tal a mosogatógépbe való só is játszik, ami cirka 600ft. Érdekes, hogy Varga Erzsébet név Neked fel sem tűnik hókuszpókusz... Pedig az ő neve gyakoribb eme listákon.
akartam játszani a SOMAT-tal, de a MOLNÁR/FEKETE család elvette a kedvem

" alt="

"> 3 napi nyeremény + egy heti...

" alt="

"> Ezt lehet,hogy nekik írták ki?? minek a francnak ennyi mosogatógép tabletta? már ha mind az ő blokkjuk... , bár lehet azt találni is, viszont nyilván eddig még más nem is játszott, hogy csak ők nyertek

" alt="

">
Nem emlékszik valaki,hogy tavaly a Black Friday alatt volt-e akcióban IPL szőrtelenítő gép?
tesom 11 eve vakult meg teljesen... 26 evesen. Mindent megtanult. Meg az inzulint is beadni maganak! Ami vakon nem semmi mutatvany! Ennek a sracnak kemeny melo lesz, ha magara marad...

" alt="

">
Voltam a nescafén nyert kaland feldoboxxal, repülőgép szimulátorban!
nagy élmény!!! főleg aki sokat repül.
Én írtam az Office Depot facebook oldalára.

" alt="

">Gyorsan válaszolnak és segítőkészek.Van mód az online beváltásra

" alt="

">)
Ha valaki nem akarja elpocsékolni a könnyűsulis utalványát...van mód az online vásárlásra.Részletekért írjatok nekem.
Csak igyekezzenek!
Már csak az Auchanban kéne.

" alt="

">
http://www.nosalty.hu/ajanlo/veget-vet-spar-kasszakna
l-toltott-hosszas-sorban-allasnak
Remélem a betegségén a pénz segíthet, mert akkor menjen minden héten... remélem apukája azt is tudja, hogy meg kell tanítani fiát majd az önálló éltre, mert nem mindig lesz ott mögötte, és vezényelheti a kezét jó helyre... mert ugye senki sem hallhatatlan.
Remélem a Szerencsejáték Zrt. nem nézi hülyének az embereket...
Én nem nagyon játszok velük, nem érdekel. Az eldobott sorsjegyeket szoktam összeszedegetni.
Köszönöm a linket!!!
A sztory megvolt eddig is, csak nem értettem milyen betegségük van......
Heti átlag 15.000 pályázat...
Igen ezt nem értem én sem, miét nem változtatnak valamin, elvileg nekik tudni kéne hol van a kiskapu, ha van és hát be kellene csukni....
Nem tisztem eldönteni,hogy csal-e valaki ebben az ügyben vagy sem és mivel szerencsejátékkal egyáltalán nem játszom,így annyira nem is izgat,csak mint érdekesség.
Érdekes,mert a Szerencsejáték Zrt.állítása szerint heti kb.10.000 pályázat érkezik be,ehhez képest a heti 100 pályázat azért nem kellene hogy garantáljon 1-2-3 bérelt helyet,de mégis.
Érdekes,mert amikor nyilvános volt a számhúzó sorsolás,nem sorsolták ki őket.
Érdekes,mert ahhoz képest,hogy milyen "szerencsések",élőben a 25-ből viszonylag ritkán sorsolják ki őket számhúzónak,pedig ott lényegesen nagyobb az esély.
Végül a legérdekesebb számomra az,hogy ha ilyen szinten izgatja az embereket ez a dolog és hideget-meleget kap a cég folyamatosan minden irányból,nem hajlandóak változtatni valamit a rendszeren a kedélyek lecsillapítása végett.
Nemes-ügy:
Egy pályázathoz minimum 1.000,- Ft-ért kell feladni Ötös lottót. Ha Nemesék olyan kőgazdagok (és szerencsejáték-mániákusok), hogy megengedhetik maguknak azt, hogy pl. heti 100 szelvénnyel játsszanak (ez ugye havi 400.000,- Ft), akkor benne van a pakliban, hogy a 100-ból egyet kisorsoljanak akár minden héten. Én heti három Ötös lottóval játszom, nagyon ritkán jutok be. Nagyon-nagyon ritkán. De a 100 jóval több, mint a 3, ezért lehet, hogy tényleg ez az oka, hogy szinte mindig ott vannak. Persze az is igaz, hogy a 100 még mindig elenyésző szám ahhoz képest, ami egy héten befut a pályázati rendszeren.
Amikor legutóbb voltam sorsoláson, Bay Éva fia azt mondta, hogy nem érti azokat, akik csalásra gyanakszanak, egész egyszerűen arról van szó, hogy ők rengeteg pályázatot küldenek be. A rengeteg lehet, hogy több száz hetente...
A másik verzió az, hogy itt is előre sorsolt időpontok vannak, és a korábbi hónapok/évek tapasztalata alapján tudják, hogy mondjuk szerdán 17 óra 57 perc 48 másodperckor, pénteken pedig 0 óra 7 perc 11 másodperckor kell nyomni egy entert a gépen. Mert az előre sorsolt időpontok hétről-hétre megegyeznek. Ha ez így van, akkor sürgősen új időpontokat kellene sorsolni.
Harmadik verzió: telefonon pályáznak és mivel nyilván a jelentős többség neten pályázik, ezért könnyebben jutnak be. Kérdés persze az, hogy a telefonos pályázatok közül külön sorsolnak-e vagy az összes pályázat egy kalapba kerül.
Nem tudom… Azt viszont erősen kétlem, hogy azért kerülnek be, mert valaki csal a Szerencsejáték Zrt-nél.
jelica és kirri
SzerencseSzombat
https://www.mediaklikk.hu/video/szerencseszombat-
2017-11-04-i-adas/
Kollégám kb. 20 éve próbál számhúzónak bekerülni... hát még nem jött össze... a sorsjegyezést már feladta...
Szóval a Szerencsejáték Zrt. olyan szinten hülyének nézik az embereket... nem hiába állami tulajdon...

" alt="

">
Egyébként nem értem a pasikat.... ha vmelyiknek van pénze... miért visel el, el kiállhatatlan szőke nyafka pichát? Vagy éppen barnát... Miért engedi h. a pénzét így költse???? Az árú ami maga a női mivolta az öregszik, ráadásul meg lehet unni, és a szerelem is mulandó...
Sokkal olcsóbb egy bejárónő, meg egy örömlány, és a megmaradt pénzt szintén lehet jótékonykodásra költeni...
Az a pasi aki ezt hagyja h. folyamatosan költsék a pénzét egy ostoba állat... meg aztán ha még hülyeségre is akkor meg főleg...
Továbbá Csörsz Bogi is adhatna egy két gyémánt ékszert pár lepukkant falunak, annyi van neki, egy két mínusz fel se tűnne...
A másik celeb feleség meg egy két csillárt... és sorolhatnám...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások