Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 284 oldal |
biztos nem fogom egész álló 1 hónapig küldözgetni a kódokat, annál is inkább, mert júni 16-án elutazom a vb-re. Tehát, ha a vége felé akarsz küldözgetni, részemről nyugodtan. Én csak ama meglátásomat szeretném megosztani itt a Fórumon, hogy kevés irígylésre méltó kivételezettet kivéve általában az nyer, aki beruház kólába, nem is keveset....

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Meg kevés a 24 óra ennyi emberre, meg tudom nem az a világ van, hogy mindenkinek jut, de azt gondolom ha segíteni tudunk másban egymásnak, akkor most én hivatalosan kérnék az ügyesektől ismét segítséget, 2db telefon nyerésére.
ildicc én is el tudnék osztogatni párat ha lenne mit. Nem erről van szó, csak sokan 1-t sem tudnak összekaparni. Nem bántáni akarok embereket, Téged meg főleg nem, csak pár nap szünetet majd, 1-2 hét múlva pár embertől. Lehet akkor sem jön össze, de hátha. Nem nyilvánosan órákat akarok beosztani, mert lehet vki aki nem fórumos direkt betesz.
Akinek fáj azt vígasztalja a telefon 

Pain, elküldhetnek, de akkor is igazunk van. Ne bántson senkit az igazság! Akinek meg fáj, annak meg fájjon, egészségére

hát én úgy érzem, és tapasztalom, hogy van barátság is!!! Azt csak hiszi a drága, mert biztos ő maga is olyan, hogy senki nem barátkozik vele

Jó, igaz, nekem nagy szerencsém van ezzel a játékkal, mert egyébként is pepsit isom, napi min. 2 litert (+ a fiam is), tehát úgyis vennénk. Igaz, nem a félliterest, de hát valamit valamiért. Az meg, hogy nem áll meg az ember kettőnél - a mi családunk nem nagy, de nyolc-tíz darabot is simán szét tudnék osztani közöttünk. Ehhez képest nem sok, amit nyertem! 

telko majd téged is jól elküldenek a fenébe. 

ildicc, nem fogod elhinni de az édesítőszer ízét nem szeretem. 

Na várd ki a végét lesz itt este ne mulass, majd mindenki jó elküld a fenébe mit is képzelek. De a kollégám mindig felhívja a figyelmem arra: .....ezt szokta mondogatni, tök negatív néha az ürge! -a világon nincs barátság, és szerelem csak érdek!!!!
Paint, létezik light cola is! 

paint, nagyon egyformán gondolkodunk ilyen szinten
Ez tetszik
Ez tetszik
törpi
Azt megnéztem volna, ahogy felásod mondjuk a Margitszigetet.
Azt hitték volna, hogy elkésett árvizi védekező vagy!
(Bocs...)
Azt megnéztem volna, ahogy felásod mondjuk a Margitszigetet.
Azt hitték volna, hogy elkésett árvizi védekező vagy!
(Bocs...)
A Fundangonál segítettük egymást, ígérem ha 2-t nyerek, és guberálok ingyen adom aki még nem nyert. Úgy sem hagyom ott az akcióst. Szoktam ingyen is dolgokat adni, tudjátok, csak már az itthoni béke is felborult, mert nem termelek, csak felélek.
Igaza van Paintnak. Én sem kaptam sehol itt Pesten. Most lehet kapni egyetlen egy helyen, ami nincs is közel hozzánk. Elég szomorú, hogy nem egyformák az esélyek még a vásárlásnál sem!
A telefonokat lehet hová tenni, csak a colákat nem. Megkérném a nagy nyerősöket lécci ha majd összegyűlik nekem ismét jó pár db. Pár napot 1-2 nap, álljatok már le lécci ha nem gond. Nektek tudok szólni. Másoknak nem. Nem fogom beírni pontosan melyik órában küldöm, csak a napot, de lehet azt is priviben. Ennyit igazán kérhetnék, ha nem akkor bakfity....
De én meg tudom venni, mert Pesti vagyok, de minek vegyem, nem kívánok több kiló lenni a cukros lé miatt. Nem fogok 100 db-t venni, nem azért mert nem telik, hanem hova teszem meg tulzás. Hétvégén meg majd megyek a majálisokra, de ilyen akciós kevés van eldobálva.
saját magamról beszélek:nem olvastam jól el a szabályzatot,mert amúgy a föld alól is kerítettem volna!
Lehet hogy a játék vége felé kell majd csak próbálkozni. Befejezik vagy azért mert addigra elunják, vagy azért mert nem fogják már tudni hová tenni a telefonokat. 

törpi
A szabályzat az idejekorán olvasható volt. Az akciós terméket viszont nem tudtad megvenni, mert eleinte csak bizonyos helyeken volt kapható.
Természetes, hogy nagyobb eséllyel indult, aki az első napon már tudott játszani.
A szabályzat az idejekorán olvasható volt. Az akciós terméket viszont nem tudtad megvenni, mert eleinte csak bizonyos helyeken volt kapható.
Természetes, hogy nagyobb eséllyel indult, aki az első napon már tudott játszani.