Nem műszik az eisberg oldala Firefox alatt,csak 1 fehér üres lap van
Nálatok bejön?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 9336 oldal |
Johnny-X, köszi, megpróbálom!
Tényleg, el is felejtettem 😅, pedig nyertem is kulacsot azon a játékon, amikor újságosnál kellett XIXO-t venni.
De nyitófül-kódos játék nem rémlik. Ez jobb, szerintem.
De nyitófül-kódos játék nem rémlik. Ez jobb, szerintem.
2019 óta minden évben volt XIXO játék, ha nem is kódos.
Johnny-X,
szerintem eddig ez az első XIXO-s játék, de lehet, hogy nem jól emlékszem.
Amúgy lehet nem vennék ennyit, ha nem lenne játék, mert azért a nagyobb kiszerelésű üdítők jobban megérik, de végül is szeretem és az ára is relatíve kedvező.
Az oldal pedig szuper. Az összes eddigi feltöltés ott van kóddal és dátummal, időponttal együtt. Ha nyersz, akkor külön ki lesz emelve, melyik kóddal, mit. A nyertes kód képét fel kell tölteni.
Sok szerencsét! 🍀
szerintem eddig ez az első XIXO-s játék, de lehet, hogy nem jól emlékszem.
Amúgy lehet nem vennék ennyit, ha nem lenne játék, mert azért a nagyobb kiszerelésű üdítők jobban megérik, de végül is szeretem és az ára is relatíve kedvező.
Az oldal pedig szuper. Az összes eddigi feltöltés ott van kóddal és dátummal, időponttal együtt. Ha nyersz, akkor külön ki lesz emelve, melyik kóddal, mit. A nyertes kód képét fel kell tölteni.
Sok szerencsét! 🍀
f.judit
Nálam is volt valami akadozás, de ahogy néztem, most már működik! (Esetleg: cache törlés + inkognitó módban próbáld betölteni az oldalt)
Nálam is volt valami akadozás, de ahogy néztem, most már működik! (Esetleg: cache törlés + inkognitó módban próbáld betölteni az oldalt)
pieceofluck
Köszi szépen a választ!
Én most először próbálkozom ezzel a játékkal (XIXO), de ahogy eddig alakul, szerintem nem ez lesz a kedvencem. Pedig normális a felület, korrekt a termék. Csak nyerni nem annyira tudok (még...
" alt="
"> )
Köszi szépen a választ!
Én most először próbálkozom ezzel a játékkal (XIXO), de ahogy eddig alakul, szerintem nem ez lesz a kedvencem. Pedig normális a felület, korrekt a termék. Csak nyerni nem annyira tudok (még...
" alt="
"> )Paintuci
Csak nem abban a coopban voltál amiben én (Haller)
Múltkor az egyik pénztáros hölgy ott dobálgatta a blokkot fizetés után és látsztott rajta a nemtetszés. Háromfelé blokkoltattam aztán fordulás után kétszer. Lehetne ugyebár ezt gyorsan intézni mint más üzletláncoknál,l de borzasztó lassúak.
Csak nem abban a coopban voltál amiben én (Haller)
Múltkor az egyik pénztáros hölgy ott dobálgatta a blokkot fizetés után és látsztott rajta a nemtetszés. Háromfelé blokkoltattam aztán fordulás után kétszer. Lehetne ugyebár ezt gyorsan intézni mint más üzletláncoknál,l de borzasztó lassúak.
Tudom most megint én vagyok a dagadt, bunkó, paraszt, de ezt tudjuk...de egy ilyen nagy kaliberű blokkoltatást megnéznék egy két Aldiban, Lidliben... Még akár a délelőtti órákban is. 😉
Azért mindent nem kell elhinni, 120 blokk meg 300... Ebben az esetben jó pár utival csak 0 án vagytok. Igaz a mondás sok a vetítés itt. Aldiban meg nem olyan egyszerű milkat, sportszelkos blokkot találni mint a sparban, így pár család nincs is annyira a nyerteslistán. Még kb. 10 blokkoltatásnál az Aldi pénztáros már rosszul van. Ja hallottam olyat is, kinyítottak egy kasszát. Végülis... Egyszer miattam is a coopban 10 blokknál egy másik kasszát a többieknek, dulva fulva csapkodva... De ez kb. olyan mint az fbn vannak olyan csoportok ahol minden férfinak 20cm. Elnézést... De az a lényeg jó fizetések vannak itt, meg nyugdíjak... Ezért jól nézzétek meg hová teszitek az X et június 9én. Nehogy csökkenjen az apanázs.
Nálatok működik a Lidl-Pick játék? Tegnap adatfeldolgozási hibát írt, ma azt, hogy nincs kiválasztva minden termék, miközben csak egyet kell vásárolni. Amikor beírtam egy második terméket is (van egy másik blokkom 2 termékkel), akkor azt írta, hogy a termékek összege nem éri el a szükséges összeget!
Amúgy szeretem ezt a játékot, mert gyorsan elfogy a termék, és pótolni kell, az ára sem vészes. Amit eddig kóstoltam, azok közül nekem a narancsos jön be leginkább. Csak ugye keresgetni kell a promós dobozokat, mert még nem mindegyik az.
Eddig valamivel kevesebbet töltöttem fel, mint te, és egy labdát sikerült.
Itt talán egyszer olvastam, hogy valaki beírt egy sapkát.
Itt talán egyszer olvastam, hogy valaki beírt egy sapkát.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
XIXO-val nyert már valaki? Nekem eddig 0/50, pedig össze-vissza, de leginkább éjszaka töltöm fel a nyitófül-kódokat.
(Arról nem is beszélve, hogy az eredeti "terv" - most olybá' tűnik, hogy hiú ábránd - részemről az volt, hogy veszek 10e Ft értékben terméket, aztán a feltöltögetés során ennek jól megnyerem a többszörösét, amiből aztán bátran veszek újra terméket. No, hát eddig ugye nem ez a forgatókönyv tűnik megvalósulni...)
XIXO-val nyert már valaki? Nekem eddig 0/50, pedig össze-vissza, de leginkább éjszaka töltöm fel a nyitófül-kódokat.
(Arról nem is beszélve, hogy az eredeti "terv" - most olybá' tűnik, hogy hiú ábránd - részemről az volt, hogy veszek 10e Ft értékben terméket, aztán a feltöltögetés során ennek jól megnyerem a többszörösét, amiből aztán bátran veszek újra terméket. No, hát eddig ugye nem ez a forgatókönyv tűnik megvalósulni...)
Erre én is kíváncsi lennék.
Ezért nem jók az egy (népszerű és/vagy olcsóbb) termék vásárlásához kötött blokkos játékok.
Arra is kíváncsi lennék, vajon a Xixo-val is sikerül-e sokat nyerni...
Mert nem nagyon láttam még ilyen beírásokat...
Pedig olcsó termék, de ugye a nyitófül alatt van a kód, nem pedig blokkos...
Ezért nem jók az egy (népszerű és/vagy olcsóbb) termék vásárlásához kötött blokkos játékok.
Arra is kíváncsi lennék, vajon a Xixo-val is sikerül-e sokat nyerni...
Mert nem nagyon láttam még ilyen beírásokat...
Pedig olcsó termék, de ugye a nyitófül alatt van a kód, nem pedig blokkos...
Ezeket a nagy blokkszámokat hogyan produkáljátok?
Aldinál önkiszolgáló nincs, a pénztáros már akkor furin néz, ha kettészedem.
Illetve, ha esetleg csak egyet sikerül nyerni, akkor többet fizetsz, mint amennyit nyersz.
Jó ott van a termék több mint száz darab, meg is eheted, el is adhatod, de az már macerás (legalábbis nekem az eladás).
Illetve, ha esetleg csak egyet sikerül nyerni, akkor többet fizetsz, mint amennyit nyersz.
Jó ott van a termék több mint száz darab, meg is eheted, el is adhatod, de az már macerás (legalábbis nekem az eladás).
Ezeket a nagy blokkszámokat hogyan produkáljátok?
Nekem 4 blokkom volt az Aldi Milkához, 1x, reggel 6 órakor nyertem a negyedikkel.
FlyGuy
ALDI - Milka kapcsán én arra lennék kíváncsi, hogy a kapcsát (=Captcha) hogy a retekbe tudod 1 percenként megválaszolni? Én (saját bevallásom szerint közepesen értelmes, istenbizony élő emberként) néha 3-4x is elrontom, de a végén már annyira dühös leszek tőle, hogy elmegy a kedvem az egésztől. Már az első sikeres / kínkeserves feltöltés után...
Szerintem írok privátban is, mert ez tényleg érdekel.
ALDI - Milka kapcsán én arra lennék kíváncsi, hogy a kapcsát (=Captcha) hogy a retekbe tudod 1 percenként megválaszolni? Én (saját bevallásom szerint közepesen értelmes, istenbizony élő emberként) néha 3-4x is elrontom, de a végén már annyira dühös leszek tőle, hogy elmegy a kedvem az egésztől. Már az első sikeres / kínkeserves feltöltés után...
Szerintem írok privátban is, mert ez tényleg érdekel.
az semmi a 300-hoz
" alt="
">
" alt="
">