Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 247 / 1052 oldal |
Ez volt az első, a következőt ennek szellemében küldöm be. Majd jobban figyelem mi lesz rajta. Valaki már beírta, majd visszakeresem.
Azt kaptad, amit aláírtál? Mert lehet, hogy a futár kavart....
Augusztusi Knorr tányérok, csak az a baj, én nem ilyen öszeállításban kértem.....
Hozzám is egy szuper Fa pikniktáska érkezett. Nagyon tutin néz ki!
Hozzám is megérkezett a Fa pikniktáska!
Nagyon tetszik!
Bertolli csomag is megérkezett, és egy telefonszámla................
(most kellene hozzá egy kevéske pénznyeremény
Fortuna? Hallod a kérésem?
Nagyon tetszik!
Bertolli csomag is megérkezett, és egy telefonszámla................
(most kellene hozzá egy kevéske pénznyeremény
Fortuna? Hallod a kérésem?R.-né K. Andea levele,köszi !
A Te cseréd is indúl!
annipanni levélkéje,köszönöm szépen!
A Te cseréd is indúl!
annipanni levélkéje,köszönöm szépen!

Végre,tegnap befutott az igért PDA-gari,és aug.-tól érvényes még 1 évig!
Mailt írtam a boltnak ott intézték,a budaörsi igérgetést már 3 hete vártam,lehet az is elveszett az elosztóban!?
Mailt írtam a boltnak ott intézték,a budaörsi igérgetést már 3 hete vártam,lehet az is elveszett az elosztóban!?

a Fa-termosz hasonló a tavaly elöti Jacobs termoszhoz?,képről láttam,de abból nem derűl ki. 

Többen kérdeztetzek a Fa-kabátról.
Sajnos fotóm,mincs róla,csak a szórólapot tom. mailben átküldeni,aki kéri,ott elég nagy,és meg lehet nézni,mindent,hogy néz ki.
Élőben is olyan "acélkék"és vékony szőrös polárszerű bélés van benne,szvsz, tök jó,érdemes rá gyűjteni!
Már régóta szerettem volna 1 kabátot,de bótban,sajnos nem kaptam megfelelő méretet és szint,ez meg pont jó!
Ha jól emléxem M-estől XXL-ig van nekik,de kérni kell,h. milyen méretet szeretnél!
Ja és van kapucnija,be lehet cipzározni,meg az ujja is lecsatolható,melegebb időben mellényként is hordható,belső zsebe is van+kívül 2-ő.
Szerintem kicsit hidegebb időben 1 pulcsival alatta,őszi v. tavaszi viseletnek kiváló,ja és vizálló!
Viszont csak mosni lehet,de csakis kézzel,40 fokban!
Még vmi kérdés?
Sajnos fotóm,mincs róla,csak a szórólapot tom. mailben átküldeni,aki kéri,ott elég nagy,és meg lehet nézni,mindent,hogy néz ki.
Élőben is olyan "acélkék"és vékony szőrös polárszerű bélés van benne,szvsz, tök jó,érdemes rá gyűjteni!
Már régóta szerettem volna 1 kabátot,de bótban,sajnos nem kaptam megfelelő méretet és szint,ez meg pont jó!
Ha jól emléxem M-estől XXL-ig van nekik,de kérni kell,h. milyen méretet szeretnél!
Ja és van kapucnija,be lehet cipzározni,meg az ujja is lecsatolható,melegebb időben mellényként is hordható,belső zsebe is van+kívül 2-ő.
Szerintem kicsit hidegebb időben 1 pulcsival alatta,őszi v. tavaszi viseletnek kiváló,ja és vizálló!
Viszont csak mosni lehet,de csakis kézzel,40 fokban!
Még vmi kérdés?

Blikkel nyert cd
Termosz a Fa-tól nagyon szupi.
Whiskas hátizsák, AÁ cd-k
Igen, ugyanaz. A sűrítőt már ki is próbáltam.
Cathy!
Neked is ugyanaz volt benne?
Neked is ugyanaz volt benne?
Köszi Kápi!
Knorr csomag.
Köszi mindenkinek a Fa-s infót, és gratulálok a nyereményekhez 

Én szept. 13.-án adtam fel a Fa piknik táskára, és ma meg is kaptam...
U.i.: megjött az én csomagom is !
Jerry Lee levele, köszi!